<strong>WORDFEUD RECORDS:</strong> Femsifret poengsum for ett ord! Foto: Nettsiden
WORDFEUD RECORDS: Femsifret poengsum for ett ord! Foto: NettsidenVis mer

14.296 poeng for ett ord i Wordfeud

Svenske med foreløpig toppnotering.

Det norske mobilspillet Wordfeud har blitt en megasuksess, og spillere konkurrerer med seg selv og motspillere for å få flest mulig poeng.

Her kan du lese DinSides omtale av Wordfeud fra i høst.

Mens mange av oss "vanlige" jubler over å nærme oss 100 poeng for gode ord og poengkombinasjoner, har vi også hørt om brukere som har fått flere hundre for ett ord. For eksempel forteller en av våre motspillere om å ha klokket inn hele 511 poeng for å stave ordet YSTA på riktig sted i spillet, noe som i skrivende stund ville gitt god plassering på nettstedet Wordfeudrecords.com lister for spill i normaloppsett. Nettsiden samler innsendte resultater fra brukere rundt om i verden, og rangerer de beste.

14.296 poeng for BENTACKLINGARNA

Og i denne sammenhengen blir 511 poengs-ord bare lommerusk. Svensken Cardical kan nemlig skryte av å ha prikket inn hele 14.296 poeng for ordet BENTACKLINGARNA i et spilloppsett der dobbel- og trippelpoengfelter er plassert tilfeldig rundt på brettet. (I spillet kan du velge mellom standardoppsett og randomoppsett av poengfelter), noe som rangerer spilleren i den absolutte toppen blant innsendte bidrag til Wordfeudrecords. Bak følger flere ordmakere som har fått firesifrede antall poeng i en runde.

Juks eller hjelp?

Så spørs det da, hvor mange av dem som laster inn topplistene sine på Wordfeudrecords.com som har benyttet seg av hjelpetjenester. For mens selve spillet fra Bertheussen IT for tiden er det mest nedlastede gratisspillet i App Store, er Rasmus Barringers Wordfeud-løser (som lover å gjøre deg til Wordfeud-mester) det mest nedlastede på spillkategoriens betalingsliste i App Store i skrivende stund.

Artikkelen fortsetter under annonsen

iOS og Android

Spillet er tilgjengelig både for iOS og Android, og kan lastes ned gratis på begge versjoner, der du også kan betale for å fjerne annonsene.

Wordfeud (App Store, gratis)
Wordfeud free (Android Market, gratis)

Smittsomt

Spillet har for øvrig også ført til spillfeber i en helt annen bransje. Tidligere i januar skrev vi om butikker som gikk tomme for brettspillet Scrabble, ganske sikkert utløst av økt interesse for å spille med bokstaver og ord.

Samleside: Apper