Annonsørinnhold

<B>INNEKOS:</B> Det er få ting som slår koselige inneaktiviteter på hytta i påsken.
INNEKOS: Det er få ting som slår koselige inneaktiviteter på hytta i påsken. Vis mer

Tenkt deg på hytta i påsken? Ikke glem dette

Slik blir påsken like koselig inne som ute.

Få ting er mer helnorsk enn påskeferie på hytta. Skitur, soling i hytteveggen, appelsiner og en viss sjokolade, er alle klassiske ingredienser for en vellykket påske. Men noe skal man jo også gjøre om kvelden, og da er det fint å ha planlagt hva familien bør ta med til hytta. Her er våre tips.

De sikreste vinnerne

TYPISK NORSK: Noen har nesten finere hytter enn hjem, men det er fortsatt mange av oss som har enkle hytter litt utenfor allfarvei. Ofte uten strøm eller dekning.
TYPISK NORSK: Noen har nesten finere hytter enn hjem, men det er fortsatt mange av oss som har enkle hytter litt utenfor allfarvei. Ofte uten strøm eller dekning. Vis mer


• Nettbrett. Et nettbrett er alltid en fulltreffer på hytta. Enten du vil se på film, spille spill, lese nyheter eller drodle ideer til nye prosjekter, nettbrettet kan brukes til (nesten) alt!

• Laptop. Man skal liksom ta ferie fra laptoppen på påskehytta, men hva er mer avslappende enn å fråtse i serier fra Netflix eller HBO etter at ungene har lagt seg.

• Trådløst internett. Internett på hytta har blitt omtrent like vanlig som innlagt vann og strøm. Men ikke alle har det. Med mobilt bredbånd fra ice.net kan både familien og gjester koble seg opp for å sjekke været, oppdatere seg på nyheter eller lese mail.

Det man ofte glemmer

REDNING: Selv et enkelt sjakkbrett får timene til å fly på hytta i påsken.
REDNING: Selv et enkelt sjakkbrett får timene til å fly på hytta i påsken. Vis mer


• Brettspill. Brettspill har blitt superpopulært i det siste, og er underholdende for både barn og voksne. Klassikere som Monopol, Scrabble, Cluedo og Fantasi slår aldri feil, men det finnes også nyere spill for den som ønsker noe nytt. Munchkin, Alias eller King of Tokyo kan få fart på selv den trasigste brettspillskeptiker.

• Ørepropper og øretelefoner. For deg med barn kan ørepropper eller øretelefoner med avslappende musikk være en gave fra oven. Da gjør det ikke noe om inneleken blir høylytt!

• Radio. Er det ikke radio på hytta? Ta med den lille dere har på kjøkkenet eller badet. Å ha på favorittkanalen gjennom hele påsken, skaper liksom den riktige hyttestemningen. Husk batterier hvis du trenger det.

Det opplagte

PRØV DERE PÅ EN NY RETT: Den italienske klassikeren osso buco er en gryterett som skal putre inne i ovnen på svak varme i mange timer. Smaker garantert himmelsk på fjellet.
PRØV DERE PÅ EN NY RETT: Den italienske klassikeren osso buco er en gryterett som skal putre inne i ovnen på svak varme i mange timer. Smaker garantert himmelsk på fjellet. Vis mer


• En god bok. I en hektisk hverdag er det mange som rett og slett ikke finner tid til å fordype seg i bøker, så her har man sjansen til å ta igjen det tapte. Har du en Kindle, er det enda bedre. Batteriet varer lenge og du er ikke avhengig av lys for å lese.

• En film eller to. Kanskje har du en DVD i hylla hjemme du aldri fikk tid til å se. Sprett potetgullet og kryp opp i sofaen, filmkveld slår aldri feil.

• God mat og vin. Dårlig påskevær er en glimrende anledning til å lage litt mer ambisiøse retter, som for eksempel shepherds pie, beef wellington eller osso buco.

PS: Det fine med mobilt bredbånd fra ice.net, er at routeren kan tas med overalt og også kobles til 12 V-uttaket i bilen. Dermed får dere en trådløse sone i bilen når dere kjører til og fra hytta. Dét kan være fint når påsketrafikken tetter seg til ...

God påske!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.