ANNONSØRINNHOLD

<font color="0e318a"><B>LA DEN PÅ HVILE PÅ PANNEN:</B> Legger du Clongs "opp-ned" på stekepannen, kan du la den hvile.</font>
LA DEN PÅ HVILE PÅ PANNEN: Legger du Clongs "opp-ned" på stekepannen, kan du la den hvile. Vis mer

Tangen som løser flere problemer

Clongs er en mattang med smart låseknapp og unik bøy.

Julestria er stressende nok for de fleste. Det er ikke fritt for at det kan bli litt gris på kjøkkenet i tiden frem mot Den store kvelden.

Ett produkt som kan gjøre matlagingen litt mindre grisete er det australske merket Dreamfarms prisvinnende mattang, kalt Clongs.

Flere funksjoner

Da endestykke er i silikon, kan du bruke mattangen til å skrape og rengjøre gryter og panner uten å ødelegge noe belegg. Du kan også bruke den til å servere med, men mest glede vil du nok få av å bruke den til å lage mat.

Ikke minst hvis du lager flere ting på en gang, og har for uvane å legge fra deg redskaper på kjøkkenbenken mens du lager mat. Som kan være både uhygienisk og grisete.

ENKEL OG PRAKTISK:  Du klikker den med en hånd i enden, og dermed låser mattangen seg. Du kan enten la den hvile på stekepannen eller på kjøkkenbordet - uten at den kommer i kontakt med underlaget.
ENKEL OG PRAKTISK: Du klikker den med en hånd i enden, og dermed låser mattangen seg. Du kan enten la den hvile på stekepannen eller på kjøkkenbordet - uten at den kommer i kontakt med underlaget. Vis mer


Mindre gris

Dette problemet slipper du med Clongs, som har en unik bøy i håndtaket som gjør at endestykket aldri kommer i kontakt med benkeplaten. Dermed slipper du unødvendig gris i tillegg til at matlagingen blir mer hygienisk. Og mindre stressende.

Skal du for eksempel wokke en rett som skal gå fort eller steke noe med mye saus, slipper du å hele tiden leter etter et egnet sted å plassere mattangen.

Vi oppdaget også at bøyen i håndtaket gjør den suveren til å hvile på kanten rundt en stekepanne når du ikke bruker den.

Låseknapp gjør at den tar mindre plass

FLERE FUNKSJONER: Mattangen Clongs kan også brukes til å servere med.
FLERE FUNKSJONER: Mattangen Clongs kan også brukes til å servere med. Vis mer


En annen smart funksjon, som du kan bruke både under matlagingen og når du skal legge den vekk i skuffen, er at endestykket har en smart låseknapp som lukker tangen. Det holder med å bruke en hånd til å klikke den åpen eller lukket.

Dette er en funksjon du kommer til å sette mer pris på enn du tror. Ikke minst gjør det at den tar opp mindre plass i en sikkert allerede overfylt kjøkkenskuff.

Mattangen tåler opp til 260 grader og kan brukes i oppvaskmaskinen.

Kun på Jernia

Mattangen Clongs selges eksklusivt i Jernia-butikker og kommer i to størrelser: 22,9 og 30,5 centimeter. De koster henholdsvis 129 og 169 kroner.

Les også: Stekepannen som bare blir bedre jo mer juling den får

MINDRE GRIS, MER HYGIENISK: Det blir mindre søl og mindre leting etter egnede steder å legge denne mattangen.
MINDRE GRIS, MER HYGIENISK: Det blir mindre søl og mindre leting etter egnede steder å legge denne mattangen. Vis mer


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.