Slik fikk familien bygd drømmekjøkkenet på liten plass

Sigdal hjelper deg med alt fra planlegging til montering.

 Foto: Line Jansen
Foto: Line JansenVis mer

Bloggeren Line bor i Nittedal med mann og to tenåringer. I fjor bestemte de seg for å erstatte det 25 år gamle kjøkkenet med et nytt og funksjonelt kjøkken. Men, de hadde én stor utfordring.

- Kjøkkenet er veldig lite, og løsningen vi hadde var ikke optimal. Vi ønsket å få hjelp for å gjøre kjøkkenet funksjonelt, og få inn mest mulig skap- og skuffer på liten plass.

Planlegging var essensielt

Familien bor i et rekkehus på 90 kvm. Det viktigste for dem var å få mest mulig ut av det lille kjøkkenet. De ønsket et lyst og trivelig kjøkken som også fremsto som ryddig og lett å holde rent. Så planleggingen var viktig.

Line og resten av familien kikket på flere kjøkkenprodusenter på nett, men bestemte seg til slutt for Sigdal kjøkken og Studio Sigdal Lørenskog fordi de hadde hørt mye positivt om merket og butikken. Som Line sier det:

- Vi gikk derfra og var sikre på at vi hadde funnet riktig kjøkken, og at vi kom til å få kyndig hjelp.

Line valgte «Line»

Valget falt til slutt passende nok på Sigdals nye kjøkkenmodell «Line», fordi familien ønsket seg et enkelt kjøkken med rene linjer, men som også hadde moderne funksjoner og muligheter.

- Jeg er veldig glad i å ha det enkle som utgangspunkt, og heller eksperimentere med farger på vegger og interiør. Dette kjøkkenet kan vi ha i veldig mange år, men vi kan skifte uttrykk ved å forandre pynt og tilbehør på kjøkkenet ettersom trendene kommer og går. Praktisk!

Foto: Line Jansen

Se hvordan Line og familien fikk et trivelig kjøkken med bedre plass og større benkeplass:

Magisk

Familien valgte å bruke Sigdals egen montør. Noe de ikke angret på.

- Det var helt fantastisk! En meget proff og hyggelig ung mann fikset dette på noen dager i samarbeid med rørlegger og elektriker. Alle skap ble satt på riktig plass og dørene hang helt rett. Det hadde ikke vært like lett å få til dette selv i samme tempo.

Hvordan var det å ta i bruk det nye kjøkkenet for første gang?

- Det var litt magisk, rett og slett - mer benkeplass, store skuffer, lettere å holde orden og finne frem i skapene. Og ikke minst, ikke mer smelling med skuffer og skapdører, nå seiler de rolig på plass.

Spiser oftere middag sammen

Line forteller at etter at kjøkkenet kom på plass har det blitt gøy å lage mat og at hele familien har blitt mer ivrig på å kokkelere. Det nye kjøkkenet har dessuten ført til at familien oftere spiser middag sammen rundt kjøkkenbordet.

- Vi blir bare mer og mer glad i kjøkkenet vårt, det er det beste rommet i huset! Vi er ikke i tvil om at vi valgte rett leverandør og rett kjøkken.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.