Annonsørinnhold

Renault med 4x4 SUV til folket

Renault med 4x4 SUV til folket

Den nye Kadjar tar det beste fra SUV-, kombi-, og stasjonsvognsegmentene.

Vil du ha det beste fra tre verdener, er Renault Kadjar et smart valg!

Denne røffe franskmannen kombinerer robustheten til en SUV med takrails og store hjul, kombi-segmentets lave utslipp, kompakthet og lettkjørte egenskaper, samt modularitet hvor du kan dele bagasjerommet i to eller tre deler og et best-i-klassen-bagasjevolum fra stasjonsvognsegmentet.

<strong><B>ADVANCED DRIVING ASSISTANCE:</strong></B> Det betyr intelligent parkeringshjelp, trafikkskilt gjenkjenning, automatisk nødbremsing, filskiftevarsling og blindsonevarsling.
ADVANCED DRIVING ASSISTANCE: Det betyr intelligent parkeringshjelp, trafikkskilt gjenkjenning, automatisk nødbremsing, filskiftevarsling og blindsonevarsling. Vis mer


God kjørekomfort

Og med priser fra 274.900,- er dermed crossover-drømmen tilgjengelig for de aller fleste. Sagt på en annen måte: Har du alltid hatt lyst på en tøff bil med god kjørekomfort, en romslig førerplass som har god oversikt og en bakkeklaring på 200 mm som gjør norsk hytteveier til en lek selv i påsken, er denne drømmen innen rekkevidde.

Her er noen høydepunkter:

  • Fås med 4X4
  • Bose Edition fullspekket med utstyr
  • Forbruk fra 0,38 l/m, utslipp fra 99 g/km
  • Intelligent parkeringshjelp
  • Automatisk nødbremsing
  • Trafikkskiltgjenkjenning
  • Full LED Pure Vision-frontlys

Romslig og kompakt

<strong><B>PÅ EVENTYR I BYEN:</strong></B> Med Energy dCi 110-motoren, Stop & Start-systemet og gjenvinning av bremseenergi er Kadjar helt i tetsjiktet når det gjelder forbruk og CO²-utslipp (99 g CO²/km).
PÅ EVENTYR I BYEN: Med Energy dCi 110-motoren, Stop & Start-systemet og gjenvinning av bremseenergi er Kadjar helt i tetsjiktet når det gjelder forbruk og CO²-utslipp (99 g CO²/km). Vis mer


Siden Renault Kadjar er bygget i høyden, får du en kompakt crossover som er best i sitt segment med hele 472 liter bagasjeplass, som er imponerende med dimensjoner på 4,45 x 1,61 x 1,84 m.

Motorene i Renault Kadjar er dessuten sterke, driftssikre og gjerrige. Nye Renault Kadjar med Energy dCi 110 motoren er best i segmentet med et blandet forbruk på 0,38 l/mil og 99 g/km i Co2-utslipp.

Automatisk nær-/fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning og filskiftevarsling er standard på alle versjonene.

Renault Kadjar finnes i fire versjoner i Norge med to utstyrsnivåer (Zen og Bose Edition), slik at totalt åtte alternativer er tilgjengelig. Dette inkluderer både 4x2 og 4x4. De 2 utstyrsnivåene vil ha en prisforskjell på kr 25.000,-.

Som å være i en konsertsal

Går du for Kadjar Bose Edition, vil du oppleve dyp bass, klar diskant og en realistisk lyd som forvandler kupeen til konsertsal. Sju imponerende høyttalere og en subwoofer fyller kupeen med lyd, godt hjulpet av en spesialkonfigurert digitalforsterker - både foran og bak er lyden rik, balansert og presis.

Bestill prøvekjøring her.

<strong><B>ENKELT:</strong></B> Multimediesystemet Renault R-Link 2 innbyr til en rikere kjøreopplevelse. Den store, intuitive og ergonomiske 7-tommers berøringsskjermen er særdeles behagelig å bruke. Det grafiske grensesnittet minner om det man finner på nettbrett: Du flytter ikoner ved å klikke og dra, og leser ved å rulle og zoome.
ENKELT: Multimediesystemet Renault R-Link 2 innbyr til en rikere kjøreopplevelse. Den store, intuitive og ergonomiske 7-tommers berøringsskjermen er særdeles behagelig å bruke. Det grafiske grensesnittet minner om det man finner på nettbrett: Du flytter ikoner ved å klikke og dra, og leser ved å rulle og zoome. Vis mer


To utstyrsnivåer
ZENBOSE (25.000,- mer)
17” aluminiumsfelgerR-Link 2 (TomTom navigasjon)
Automatisk klimaanleggParkeringssensor foran og bak
Regn- og lyssensorInnfellbare sidespeil
Handsfree nøkkelkort«One Touch» flatt gulv og nedfellbart passasjersete
Tåkelys foranTakrails/ tonede vinduer
Automatisk nær-/fjernlysOppvarmet frontrute
FilskiftevarslingLykter med lysdioder/ Full Led Pure Vision-frontlys
TrafikkskiltgjenkjenningFull Led
Radio USB bluetooth DABBOSE seter i sort imitert skinn og tekstil
Cruise controlBose merke på skjermene
Elektronisk parkeringsbremsBose sound system


Renault Kadjar
Modell: Kadjar (bensin) Kadjar (diesel) Kadjar (diesel) Kadjar 4X4 (diesel)
Motor:1.2 TCe1.5 dCi ENERGY1.5dCi1.6 dCi
HK:130110110130
Girkasse:6-gir manuell S&S6-gir manuell S&SEDC6-gir manuell S&S
Utslipp:1269999126
Engangsavgift inkl. vrakpant84.48166.78669.591118.335
ZEN:265.000285.000305.000345.000
BOSE:290.000310.00330.000370.000


<strong><B>FRIHET MED 4X4:</strong></B> Drei på hjulet, koble inn 4x4-modus og la Kadjar trollbinde deg i møtet med nye landskaper. Med høy bakkeklaring, takbøyler i aluminium, sidelister, beskyttelsesplater foran og bak med på kjøpet.
FRIHET MED 4X4: Drei på hjulet, koble inn 4x4-modus og la Kadjar trollbinde deg i møtet med nye landskaper. Med høy bakkeklaring, takbøyler i aluminium, sidelister, beskyttelsesplater foran og bak med på kjøpet. Vis mer


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer