Nye kvalitets-ørepropper på markedet

Beam Audio HSX gir mye lyd for pengene.

<B>STILREN:</B> Beam Audio HSX har tøybekledd, flettet kabel med fjernkontroll av metall.
STILREN: Beam Audio HSX har tøybekledd, flettet kabel med fjernkontroll av metall. Vis mer


Tar du en kjapp titt på nettet oppdager du raskt at det finnes mange ørepropper å velge i mellom. Så hvorfor skal du velge akkurat Teknikmagasinets nye ørepropper Beam Audio HSX?

Pris

For det første: prisen. For 699,- får du et knallalternativ i denne mellomklassen. Og et sett ørepropper som kommer til å vare mye lengre enn de billige bruk-og-kast-typene. Det har selvsagt med konstruksjonen å gjøre.

Konstruksjon som varer

METALLHUS: HSX Beam Audio har en solid konstruksjon.
METALLHUS: HSX Beam Audio har en solid konstruksjon. Vis mer


Øreproppene er bygd inn i metallhus som skal tåle en trøkk. Det gjør også den tøybekledde kabelen som er flettet for bedre holdbarhet, som dessuten gjør den «krøllfri». Dermed slipper du å nøste opp kabelen før bruk.

Enkel fjernkontroll


Den solide fjernkontrollen av metall er også verdt å trekke frem. Det fine er at den kun har én knapp du skal forholde deg til. Ringer det noen? Bare trykk inn knappen. Pause musikken? Det samme. Hoppe til neste låt? To kjappe trykk. Hoppe tilbake til forrige låt? Tre kjappe trykk. Enkelt.

Støyreduserende

Beam Audio HSX er av typen passiv støyreduserende: Den har ikke en dedikert ekstern mikrofon som aktivt snur lydbølger for å nøytralisere støy fra omgivelsene, men for vår del holdt det i massevis - faktisk stengte den all lyd ute uansett om vi befant oss i et kontorlandskap eller gående ute i byen. Enkelt og greit: Du hører ingenting annet enn musikk fra silikonproppene.

Passform

PASSFORM: Du får med deg tre forskjellige størrelser på silikonproppene i esken: small, medium og large.
PASSFORM: Du får med deg tre forskjellige størrelser på silikonproppene i esken: small, medium og large. Vis mer


Og akkurat det har noe med passformen å gjøre. Den er veldig behagelig, og du opplever aldri den irriterende «gnagingen» som selv veldig dyre ørepropper kan gi deg etter lengre bruk.

Og den gode passformen vil gjelde alle som kjøper den: Silikonproppen leveres i tre størrelser, slik at proppene vil passe små, mellomstore eller store øreinnganger.

Lyden

Det er jo tross alt det viktigste. Beam Audio HSX gir deg et rent lydbilde som har en perfekt balanse mellom heftig bass og skarp diskant som bare sitter med en gang. Som du ser av faktaboksen, får du ett sett ørepropper med heftige tech-specs som takler alle typer musikk glimrende.

Vi prøvde Beam Audio HSX på alt fra tung house til lett pop i mobil og laptop, og brukte den også mye til samtaler - hvor den gir krystallklar lyd.

HØYTPRESTERENDE: Øreproppene har tekniske spesifikasjoner som imponerer.
HØYTPRESTERENDE: Øreproppene har tekniske spesifikasjoner som imponerer. Vis mer


Fjernkontrollen støttes av de fleste smarttelefonene på markedet, som iOS og Android. Du får med tre par silikonpropper (S/M/L), oppbevaringsveske, flyadapter og klipsfeste.

Alt i alt er splitter nye Beam Audio HSX er et par stilrene ørepropper som gir svært mye kvalitet og lyd for pengene.

Beam Audio HSX koster 699,- og fås kun på Teknikmagasinet.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.