Ingen andre kjøkkenprodusenter har flere farger å velge i mellom

66 farger inspirert av Norge. 47 er helt nye.

<B>INSPIRERT AV NORSK NATUR</B>: Denne fargen heter Jotun Scooter 4324 B35G og finnes innen kategorien "Himmel og hav".
INSPIRERT AV NORSK NATUR: Denne fargen heter Jotun Scooter 4324 B35G og finnes innen kategorien "Himmel og hav". Vis mer

Planlegger dere å kjøpe et nytt kjøkken, er fargevalget viktig. Det nye kjøkkenet dere investerer i skal dere leve lenge med - og da er det viktig at alle er fornøyd med alt ved kjøkkenet, fra fronter og håndtak til fargen på kjøkkenet.

Men da trenger man også et godt utvalg av farger før man bestemmer seg.

Sigdal kjører nå en stor kampanje på malte kjøkken hvor dere kan velge mellom hele 66 farger. En kampanje som varer frem til 24. oktober.

Fargekart inspirert av Norge

Sigdal har allerde 19 farger i sitt eksisterende sortiment, mens 47 farger er helt nye. For å velge ut de 66 fargene har Sigdal latt seg inspirere av hele Norge, hvor fargene er delt inn i temaene «Fjell og vidde», «Himmel og hav», «Kaffe og krem», «Kveldshimmel», «Morgengry» og «Åker og eng». Hvert av temaene er igjen delt inn i 11 forskjellige farger.

Her ser du seks eksempler på farger fra de ulike temaene.

Fjell og vidde: NCS S 2500 N
Himmel og hav: Jotun Jade 2706 B74G
Kaffe og krem: NCS S 4005 Y20R
Kveldshimmel: NCS S 3040 R
Morgengry: NCS S 2060 Y30R
Åker og eng: Jotun Palmetto S5020 G30Y


Helnorsk produkt

Ikke bare er alle de 66 fargene inspirert av landet vi bor i. Både selve kjøkkenet og malingen har sin opprinnelse i Norge, for Sigdal er en av få kjøkkenprodusenter som fremdeles har opprettholdt en lokal produksjon i Norge.

I praksis betyr det at kjøkkenet tegnes hos en av Sigdals 55 forhandlere for så å produseres og males i Sigdals egen fabrikk i Eggedal i Sigdal kommune.

Erfarne kjøkkenmontører hjelper dere

ALLE 66: Her ser du alle fargene du kan velge mellom frem til 24. oktober.
ALLE 66: Her ser du alle fargene du kan velge mellom frem til 24. oktober. Vis mer


Kjøkkenet blir produsert som ferdige skap og det er erfarne kjøkkenmontører som monterer dette hjemme hos dere sammen med hvitevarer, benkeplater og vasker.

Så vil du ha et helnorsk kjøkken inspirert av landet vårt, bør Sigdal være førstevalget.

Husk at fargekampanjen varer til 24. oktober.

Klikk deg inn for å lese mer om kampanjen og velge din favorittfarge!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.