Gamingpakke til under tusenlappen

Med mus, tastatur, hodetelefoner og musematte fra Clas Ohlson får du en knallbra spillpakke som ikke koster skjorta.

Det går fort noen lapper når man skal utstyre seg for gaming. Mange fortviler over prisen, men gamingutstyret trenger slett ikke være så dyrt. Vi har testet en spillpakke fra Clas Ohlson til under tusenlappen. Pakka inneholder mus, tastatur, musematte og hodetelefoner.

Moro med mus

KJØP HER: Exibel GMX4 optisk spillemus: 199 kr
Denne optiske musa er en knallopplevelse med tanke på prisen. Den er presis og ligger behagelig i hånda, og de forskjellige knappene er godt plassert og lette å nå. Med egne knapper for dpi-innstilling kan man lett justere musas følsomhet når man føler for det, uten å måtte avbryte spillinga.

Gamingpakke til under tusenlappen


Kan programmeres

Knappene kan selvsagt også omprogrammeres, dersom det er ønskelig. Man har da potensielt fire ekstra knapper man kan bruke til spilling, fem hvis man inkluderer hjulet. Det kommer godt med!

Musa lyser snasent i forskjellige farger, så her kan man matche med tastatur eller tapet alt ettersom. Man har valget mellom pulserende eller stabilt lys i rødt, grønt, blått eller lilla, og man kan selvsagt også skru lyset helt av. Programvaren som følger med er lettfattelig og enkel å bruke.

Her får man rett og slett mye for pengene.

Gamingpakke til under tusenlappenFiffig fjøl

KJØP HER: Exibel GKX5 spilltastatur: 299 kr
Tastaturet har de funksjonene man forventer av et skikkelig gamingtastatur. Tastene er responsive og behagelige, og har støtte for å endre responstid mellom 2, 4, 8 og 16 millisekunder. Dermed kan de finjusteres slik at tastaturet oppfører seg optimalt for den enkelte.

Anti-ghost-funksjonen gjør at man ikke trenger bekymre seg for at noen av tastetrykkene skal gå tapt selv når man trykker mange taster samtidig, og makrofunksjonsknappene gjør at man kan lagre viktige tastekombinasjoner for kjapp og enkel bruk. Dette fungerer både med enkeltkombinasjoner og lengre trykksekvenser.

Helt genialt

Bakgrunnsbelysningen kommer i to forskjellige farger, rødt eller blått. Trinnløs justering av lysstyrken gjør at man kan ha lyset akkurat så sterkt som man vil, og det kan selvsagt også skrus helt av.

Tastaturet har også en egen knapp for å låse Windows-tastene slik at de ikke reagerer dersom man skulle komme borti dem. Dermed slipper man å bekymre seg for at spillet plutselig minimeres eller mister fokus. Dette burde strengt tatt flere tastaturer hatt støtte for, for det er helt genialt.

Ikke gå glipp av noe

Gamingpakke til under tusenlappen


KJØP HER: Exibel GHX5 gamingheadset: 349 kr
Når man spiller med andre er man helt avhengig av å kunne kommunisere kjapt. Det er helt håpløst å være den ene i gruppa som må ty til tastaturet når det er mye som skjer på en gang. Løsningen? Hodetelefoner med mikrofon, så klart.

Egen fjernkontroll

Med disse hodetelefonene kan man effektivt informere teamet om lunefulle snipere og overraskende bakholdsangrep. En egen fjernkontroll på kabelen gjør at man kan justere lydvolum og skru mikrofonen av og på.

Mikrofonen kan foldes inn i øreklokka når den ikke er i bruk. Hodetelefonene kobles til med USB, og med 2,3 meter lang kabel kan man fint bruke dem både fra kontorstolen og fra sofaen.

Gamingpakke til under tusenlappenHer er matte-mesteren

KJØP HER: Exibel spillmusematte: 99 kr
Denne ekstra store musematta er perfekt for spilling. Vi testet den med både laser- og optisk mus, og den harde overflaten fungerte like bra med begge. I tillegg har musematta en ruglete underside som gjør at den sitter bom fast på pulten.

TOTALPRIS: 946 kr.

Denne spillpakka passer perfekt til den som ikke har ubegrenset med penger å legge i gamingutstyret. Dersom du er student eller er på utkikk etter noe rimelig utstyr til poden, får du her en super utstyrspakke til totalt bare 946 kroner.

Med penger til overs kan man jo alltids også peise litt ekstra i skjermkortet.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.