Fem seiglivede matkassemyter

Usikker på om mat levert på døren er noe for din familie? Da er denne artikkelen for deg.

Å påstå at alle burde ha et abonnement på matkasser er kanskje å ta litt vel hardt i. Men når Adams Matkasse snakker med kundene sine - og da spesielt de som ikke er kunder ennå - er det tydelig at det finnes misoppfatninger om matkasser.

En del var kanskje sant i matkassens barndom, men mye har skjedd siden den gang.

Derfor vil vi slå hull på noen av de mest seiglivede mytene om matkasser. For kanskje passer matkasser akkurat deg og din familie - uten at dere vet det?

Matkassemyte # 1: Det er for dyrt med matkasser

En vanlig myte er at det er dyrt med matkasser. Men det avhenger av hvordan man regner. Ettersom vi planlegger matkassene i detalj, blir det ingen halve paprikaer eller visnede urter til overs. Åtte av ti kunder opplever at matforbruket reduseres eller er uforandret med våre matkasser. Synes du at tid er penger? Vel, da er matkasser et opplagt valg.

Fem seiglivede matkassemyter


Her finner du prisoversikten til de forskjellige matkassene

Matkassemyte # 2: Med matkasser blir man helt låst

Med Adams Matkasse kan du velge om du vil ha matkassene regelmessig eller nå og da. Du slipper å planlegge middagene dine og du slipper å bære tunge poser fra butikken, noe som gir deg og familien tid til andre ting.

Abonnementet har ingen bindingstid og du kan avslutte eller pause når du vil. Du får den første matkassen til en prøvepris og du kan i ro og fred avgjøre om Adams Matkasse er noe for deg.

Akkurat nå får du 50 prosent rabatt på første levering hos Adams Matkasse. Velkomsttilbudet varer til 15. oktober. Klikk her for å kjøpe

Matkassemyte # 3: Det er kronglete oppskrifter som tar tid å lage

KJAPT - OG GODT: Velsmakende retter med gode råvarer trenger ikke ta lang tid å lage.
KJAPT - OG GODT: Velsmakende retter med gode råvarer trenger ikke ta lang tid å lage. Vis mer


Med Ekspresskassen står middagen på bordet innen 30 minutter. Liker du matlaging og vil følge med på de seneste mattrendene, velger du for eksempel Originalkassen. Og husk at du sparer tid på å slippe å planlegge middagene og gå på butikken for å handle!

Matkassemyte # 4: Matkasser passer ikke for alle

VIL DU HA DET SUNNESTE ALTERNATIVET? Da er Sunn & Lett-kassen det naturlige valget.
VIL DU HA DET SUNNESTE ALTERNATIVET? Da er Sunn & Lett-kassen det naturlige valget. Vis mer


Hos oss har du mange kasser å velge mellom, med alt fra enkle og gode middager som både barn og voksne liker, til sunne og lette middager og retter helt fri for egg, melk og gluten.

Og selvsagt kan du når som helst bytte til en annen kasse dersom du ønsker mer variasjon.

Matkassemyte # 5: Det er ikke bra kvalitet på råvarene

Vi velger innholdet i kassene våre med omsorg, og økologisk når det er mulig. Vi har alltid kvalitetsråvarer fra leverandører med godt omdømme. For oss er det enkelt: Å stramme inn på kvaliteten er ingen suksessoppskrift.

Akkurat nå får du 50 prosent rabatt på første levering hos Adams Matkasse. Velkomsttilbudet varer til 15. oktober. Klikk her for å kjøpe

GODE RÅVARER: Teamet bak Adams Matkasse er opptatt av å kunne tilby de beste råvarene fra sine leverandører.
GODE RÅVARER: Teamet bak Adams Matkasse er opptatt av å kunne tilby de beste råvarene fra sine leverandører. Vis mer


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.