En annerledes arbeidsbil

Hyundai Grand Santa Fe er varebilen for deg som vil ha luksus på arbeidsplassen til en overkommelig pris.

<B>JA, DET ER EN ARBEIDSBIL:</B> Hyundai Grand Santa Fe gir deg komfort og luksusfølelse med SUV-ens fremkommelighet til litt over 400.000 kroner.
JA, DET ER EN ARBEIDSBIL: Hyundai Grand Santa Fe gir deg komfort og luksusfølelse med SUV-ens fremkommelighet til litt over 400.000 kroner.Vis mer

Ja, det er en arbeidsbil, men ikke hvilken som helst arbeidsbil. Grand Santa Fe er en luksusvarebil for deg som er opptatt av komfort og kjøreglede i en bil som er skreddersydd for de krevende forholdene våre norske veier byr på.

Men luksus betyr ikke uoverkommelige priser i denne sammenhengen. Uten moms (les: grønne skilter) koster Grand Santa Fe 408.509 kroner, noe som gir deg personbilkomfort og en opplevelse av premiumfølelse du ikke finner hos andre varebiler til tilsvarende pris. Pris med moms er 479.950 kroner.Norges beste

Enda bedre: Grand Santa Fe har det Huyndai kaller «Norges beste varebilgaranti»: Fem års nybilsgaranti med ubegrenset kjørelengde.

Sistnevnte er jo ikke uviktig for den som er på utkikk etter en arbeidsbil som skal brukes mye.

SPEKKET MED UTSTYR: Hyundai Grand Santa Fe er ikke helt som andre arbeidsbiler.
SPEKKET MED UTSTYR: Hyundai Grand Santa Fe er ikke helt som andre arbeidsbiler. Vis merSterk motor

En kraftig og drivstoffeffektiv dieselmotor på 2,2 l. og 197 hk. gir bilen krefter som gjør kjøreturen behagelig selv med fullastet bil. Og nettopp behagelig er et nøkkelord: Det er nemlig få biler i denne klassen som du vil sitte like bra som i en Grand Santa Fe.

For i motsetning til tilsvarende arbeidsbiler har Grand Santa Fe en av klassens aller romsligste førerplasser. Bilen er dessuten oversiktelig og gjør det enkelt å komme til på selv krevende parkeringsplasser. Du vil også oppleve god bakkekontakt da dette er som å kjøre en premium personbil.

SKREDDERSYDD ARBEIDS-SUV: Hyundai Grand Santa Fe passer de krevende norske kjøreforholdene perfekt.
SKREDDERSYDD ARBEIDS-SUV: Hyundai Grand Santa Fe passer de krevende norske kjøreforholdene perfekt. Vis merPlass til alt

I lasterommet har du bagasjeplass på 2.2m³ med flatt gulv hele veien, noe mange arbeidsbiler ikke kan tilby. Det slutter selvsagt ikke der, Grand Santa Fe er spekket med utstyr som skal gi deg premiumfølelse og personbilkomfort:

• Automatgir
• Syv kollisjonsputer, inkludert knekollisjonspute
• Filskifte-assistent
• Ryggekamera
• Automatisk lukeparkering
• Ventilerte skinnseter
• Automatisk bakluke
• Oppvarmet ratt
• Sidedører
• Design i særklasse

Bestill prøvekjøring
Er du interessert i en arbeidsbil som gir deg premium personbilfølelse kombinert med SUV-ens fremkommelighet. Her kan du bestille prøvekjøring.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.