Annonsørinnhold

Drømme-hybriden

Den fleksible toppmodellen HP Spectre 360 lever opp til navnet. Denne bruker du hver dag - hele året. Fordi du har lyst ...

Vår familie er ikke akkurat bortskjemte med toppmodeller eller hybrider. Her går det i budsjett-laptopper og aldrende nettbrett. Derfor var spenningen stor da vi skulle prøve det som både er en toppmodell og en skikkelig hybrid: HP Spectre 360.

Vi ville sjekke om maskinen lever opp til «360», altså en maskin du bruker hele året. Vår vri var å bruke den aktivt gjennom hele dagen for å frem hvor allsidig den er.

Hybridens overraskelser

SUPER Å SE FILM PÅ: Takket være flere måter å brette 360-en på, egner den seg svært godt til å se film på. Vis mer


Har du ikke vært borti en hybrid før, er det enkelt å forklare. Du kan bruke den både som en vanlig og i dette tilfellet veldig kraftig laptop, eller du kan bruke den som et stort premium-nettbrett. Og Windows 10-funksjonaliteten på 360-en gjør at overgangen fra vanlige nettbrett til HP Spectre 360 føles helt naturlig. Se på den som et blodtrimmet nettbrett.

Her er det bare å leke seg med en skjerm med fantastisk deltaljrik oppløsning med 2560 x 1440 piksler, som også har en berøringsfølsomhet som føles helt riktig. Og det fine er at 360-en spør deg om å bytte til nettbrettmodus så fort du har snudd skjermen. Det gjør alt mye enklere.

Digg med frokost-TV

DEILIG START PÅ DAGEN: HP Spectre 360 har en lynrask prosessor som betyr at du ser på TV før du vet ordet av det. Vis mer


Vi startet dagen med å se på nyheter på 360-en mens vi lagde matpakker til ungene. Vi brettet bare 360-en med tastaturet ned mot benken. Senere på dagen skulle vi oppdage at det var smartere måter å sette den opp i nettbrett-modus på.

Uansett var dette fin måte å starte dagen på. Og det går veldig kjapt å sette opp. HP Spectre 360 har en ytelse som viste oss en enorm forskjell fra våre budsjett-laptopper. Med et arbeidsminne på 8GB og en SSD-lagring på 512 GB, lastet vi ned apper med en hastighet vi aldri hadde opplevd før.

På jobb

FLEKSIBEL: Det er flere måter å bruke 360-en i møter på. Vis mer


Vi ville gjerne vise frem vår premium-hybrid til våre kolleger. Først koblet vi 360-en med HDMI-kabel til TV-ene våre på jobben for å vise frem dokumenter, men fant raskt ut at man like godt kunne sette den opp i teltmodus og heller kun bruke den 13,3-tommers store skjermen i nettbrett-modus.

Da kunne vi enkelt dra, klikke, bytte og lukke forskjellige dokumenter under møtet. Smart, enkelt og ikke minst praktisk for de av oss som har opplevd all knotingen det kan være å koble opp laptopper til skjermer under møter.

PERFEKT TIL MINDRE MØTER: Sett opp hybdriden i teltmodus og bruk Windows 10-funksjonaliteten i møter. Vis mer


Hjem igjen ...

INTUITIV: Alle i familien synes HP Spectre 360 var enkel i bruk. Vis mer


Så var det hjem igjen for å sette opp hybriden i teltmodus og lese av en oppskrift mens vi lagde middag. Som er en mye mer praktisk måte å gjøre det på enn å bruke den atskillig mindre mobilen, hvor du må låse opp skjermbeskytteren hele tiden.

Vi ville også at barna skulle prøve HP Spectre 360, men var litt bekymret for at noe kunne skje med laptoppen. Les: at den gikk i bakken eller lignende. Men jo mer vi prøvde 360, jo mer overbevist ble vi over den bunnsolide byggekvaliteten. Her har du med solide saker å gjøre, eller sagt på en annen måte: En veldig godt avstivet aluminiums-chassis.

Ungene falt umiddelbart for de mange mulighetene 360 ga, og spilte både spill vi kjøpte på Windows Store, så TV-serier på den i nettbrett-modus og lekte med Power Point i laptop-modus.

Fantastisk skjerm

Rosinen i pølsa var da jeg og kona skulle runde av dagen med en HBO-serie på terrassen. Kona falt veldig for de lekre kobberdetaljene i aluminium, men det var først nå vi virkelig fikk oppleve hvor enormt god skjermen er.

Innsynsvinkelen var knallgod fra absolutt alle vinkler, og den lyssterke og høyoppløste skjermen var en fryd for øyet. Prikken over I-en var lyden fra høytalerne, som er gjort i samarbeid med Bang & Olufsen

Konas dom: «Er du sikker på at du ikke kan beholde denne?»

FALT I SMAK: Vår bedre halvdel falt veldig for kombinasjonen design, lyssterk skjerm og god lyd fra B&O. Vis merDette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.