Din nye favorittstekespade?

Chopula er tynn, fleksibel og har en stor flate som også hakker.

<font color="0e318a"><B>FARGERIKE:</B> Dreamfarms kjøkkenprodukter selges eksklusivt på Jernia og kommer ofte i en rekke forskjellige farger.</font>
FARGERIKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter selges eksklusivt på Jernia og kommer ofte i en rekke forskjellige farger. Vis mer

Ja da, den er fargerik, har et morsomt navn, et annerledes utseende og kan ligne noe på noe som har potensiale for å bli skapfyll.

Bøyes i alle retninger

Det siste glemmer du derimot så fort du tar den i bruk. Dreamfarms stekespade Chopula føles umiddelbart veldig lett i hånden, men også solid nok til å takle all slags matlaging (den er laget av non stick-nylon). Takket være at den er svært fleksibel, oppleves Chopula som noe mer enn bare en tradisjonell stekespade.

Les også: Mattangen som har smarte funksjoner

Du kan bøye Chopulaen 90 grader og dermed kommer du svært lett til i hjørner, og overalt i stekepanner, kjeler og gryter, som er praktisk både under matlagingen og når du skal kaste rester. Da blir den nesten som en slikkepott å regne.

BØY: Fleksibiliteten til Chopula-stekespaden gir den flere funksjoner.
BØY: Fleksibiliteten til Chopula-stekespaden gir den flere funksjoner. Vis mer


Den største fordelen

Men det vi opplevde som den største fordelen, er den store flaten. Det gjør det enklere å snu maten i stekepannen, for eksempel når du skal snu en litt skjør sammensatt hamburger du steker. Og siden Chopulaen er så tynn, er det lettere å få en laks over på den andre siden uten at skinnet faller av.

Skal du hakke opp en kjøttdeig kan du dessuten bruke siden på Chopula-stekespaden, og dermed slipper du å bruke det kjedelige gaffel-trikset som fort kan ødelegge belegget til en teflonpanne.

Les også: Stekepannen som bare blir bedre jo mer juling den får

Mindre søl, mer hygienisk

GOD DESIGN: Chopula har fått pris for god design av anerkjente Red Dot Design Award.
GOD DESIGN: Chopula har fått pris for god design av anerkjente Red Dot Design Award. Vis mer


En annen smart funksjon, er at det er en bøy på enden av Chopula-stekespaden, så du unngår søl når du setter den på kjøkkenbenken. Følgelig blir også matlagingen mer hygienisk da ikke stekespaden så lett kommer i kontakt med uønskede bakterier.

Dreamsfarms Chopula kommer i åtte farger, tåler 250 grader og kan brukes i oppvaskmaskin, men den kan også lett rengjøres for hånd. Chopula selges eksklusivt i Jernia-butikker og koster 69,50 kroner.

AUSTRALSK MERKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter kan ved første øyekast se ut som skapfyll, men mange av produktene har en rekke smarte funksjoner.
AUSTRALSK MERKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter kan ved første øyekast se ut som skapfyll, men mange av produktene har en rekke smarte funksjoner. Vis mer


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.