Annonsørinnhold

<strong><B>DET PROFFEN VIL HA:</strong></B> Frode Halvorsrud er produktsjef hos Montér og forteller engasjert om sortimentet de har å by på.
DET PROFFEN VIL HA: Frode Halvorsrud er produktsjef hos Montér og forteller engasjert om sortimentet de har å by på. Vis mer

Det er en grunn til at proffene handler hos Montér

Og det handler om kvalitet.


Frode Halvorsrud er produktsjef på verktøy og festemidler hos Montér og har sikkert drømmejobben ifølge mange. I alle fall de som er interessert i skikkelig verktøy.

Vi befinner oss sammen produktsjefen som tar oss med på en guidet tur rundt i butikken for å snakke verktøy. Noe Frode kan mye om. Veldig mye.

To merker som dominerer

- Utgangspunktet er at vi selger 75 prosent til proffen. Vi tror at hvis vi har et sortiment som fungerer for proffen, så fungerer det for forbrukeren. Vi merker at forbrukeren i større grad ønsker de proffe varemerkene. Derfor har vi valgt å ha fokus på kjente varemerker, vi ønsker å tilby kvalitet - som for eksempel verktøy fra DeWalt og Makita, men tilbyr selvfølgelig også rimeligere produkter når pris er viktigst.

>> Her er Montérs kuppkalender

<strong><B>ALLE TYPER DRILLER:</strong></B> Produktsjefen forteller at driller er det aller mest populære hos Montér.
ALLE TYPER DRILLER: Produktsjefen forteller at driller er det aller mest populære hos Montér. Vis mer


Kvalitet lønner seg

- Vi kjører fokus på to varemerker når det gjelder elektroverktøy: DeWalt og Makita. Makita er vår spesialist hvor alt verktøy skal ha proff kvalitet. DeWalt er vår generalist og har produkter i både proff kvalitet og noe rimeligere modeller for forbrukeren.

Frode forteller at de nylig har byttet til Bosch når det gjelder tilbehør til elektroverktøy på grunn av kvaliteten og bredden til merket.

Frode sier det er dumt å ikke kalkulere inn kvalitetsverktøy i budsjettet når du skal gjøre en jobb hjemme. Kjøper du kvalitet, har du det samme verktøyet til neste jobb.

<strong><B>JAPANSK FAVORITT:</strong></B> Verktøy fra Makita er proffens favoritt.
JAPANSK FAVORITT: Verktøy fra Makita er proffens favoritt. Vis mer


Kvalitet over hele linja

- Kvalitet er fokuset vårt. Vi ønsker å selge kvalitetsprodukter. Det gjelder alt vi driver med. Har man leverandører som tilfredsstiller behovet til en byggmester eller en entreprenør, så dekker vi også behovet til forbrukeren. Det er forskjellige produkter og forskjellige priser til proffen og til forbrukeren, men alt er fra samme leverandør. Det er viktig for oss.

- For å si det sånn: Du trenger ikke være en superselger for å selge en DeWalt-drill til under tusenlappen til en forbruker!

Nakenmodell

Frode forteller at det har blitt veldig populært med produkter som bruker samme batteri. Kjøper du en drill og får senere behov for en stikksag eller annet verktøy, så holder det med batteriene du fikk med drillen.

- Da kjøper du bare det som heter en «nakenmodell» til en gunstig pris. Batteri utgjør en stor del av den totale prisen.

Kapp og gjærsag

<strong><B>KAPP OG GJÆRSAG:</strong></B> Nå er det fullt mulig å få et kvalitetsprodukt innen denne kategorien til rett over 2000 kroner, som en DeWalt 770.
KAPP OG GJÆRSAG: Nå er det fullt mulig å få et kvalitetsprodukt innen denne kategorien til rett over 2000 kroner, som en DeWalt 770. Vis mer


Montér selger også mye kapp- og gjærsager og igjen er det DeWalt og Makita som er mest populære.

- Tidligere var det vanlig å bruke enkel gjærkasse i plast, men nå ser vi at også forbrukeren går til anskaffelse av kapp og gjærsag i god kvalitet. Det har jo noe med at man kan få en kapp og gjærsag i bra kvalitet til rett over 2000 kroner. Og så er det fint å vise frem at man har et svart og gult kvalitetsprodukt til naboen når man jobber ute, ler Halvorsrud.

På Montérs kampanjeside vil du finne kapp og gjærsagen fra DeWalt.

Hvilket verktøy burde flere oppdage?

- Uten tvil multikutter. Den gjør jo alt. Den har utskiftbare blader i front som du kan pusse, slipe, kutte og sage med. Du kommer til på helt andre steder enn med andre verktøy. Black & Decker har en multikutter som vi selger for 699 kroner på kampanje, og det holder for de fleste forbrukere.

<strong><B>VERKTØYET FLERE BØR OPPDAGE:</strong></B> En multikutter kan du pusse, slipe, kutte og sage med.
VERKTØYET FLERE BØR OPPDAGE: En multikutter kan du pusse, slipe, kutte og sage med. Vis mer


Til slutt spør vi Frode Halvorsrud om hva som blir verktøy-vinneren under juletreet, og svaret kommer kontant.

- Drill til under tusenlappen, en DeWalt 14,4V drill til 999,-. Du får med koffert, to batterier og hurtiglader. Den har du livet ut. Alternativt tror jeg at denne kapp og gjærsagen fra DeWalt blir en suksess.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer