Denne gjengen sparer deg for tid og penger

- Spart tid er sparte penger, og det er utrolig deilig å slippe og handle mat, sier familien Lekve.

<B>SUNNE VERDIER:</B> Teamet bak Adams Matkasse er opptatt av at kundene skal få gode råvarer.
SUNNE VERDIER: Teamet bak Adams Matkasse er opptatt av at kundene skal få gode råvarer. Vis mer

Familien Lekve har fått levert mat hjem på døren i ett år av Adams Matkasse. De kunne ikke vært mer fornøyd med løsningen, og trekker særlig frem sparing av tid og penger som to av nøkkel-faktorene for at de fortsatt benytter seg av tilbudet.

- Det er alltid spennende og gøy å få matkassen fra Adams Matkasse i hus hver mandag. Vi åpner kassen og velger kveldens rett, og arbeider sammen, slik at alle bidrar til middagen. Da kan selv en mandagsmiddag bli et høydepunkt.

Her finner du prisoversikten til de forskjellige matkassene

«Fantastisk deilige retter»

NYE SMAKER: Familien Lekve synes det er gøy å oppdage nye smaker.
NYE SMAKER: Familien Lekve synes det er gøy å oppdage nye smaker. Vis mer


Familien Lekve er en av mange norske familier som mottar mat på døren av Adams Matkasse. Hver mandag leverer de ferske råvarer rett på døren til sine kunder, og med i matkassene følger også et oppskriftshefte, med oppskrifter utviklet av landslagskokk Adam Bjerck og hans menyteam, bestående av kokker og ernæringsfysiolog.

- Oppskriftsheftene som følger med fungerer perfekt. I tillegg består det alltid av noen fantastisk deilige retter, noen av de har vi ikke en gang smakt før!

Slipper kjedelige handleturer


TRE TING PÅ EN GANG: Mindre hverdagsstress, mindre planlegging og mindre impulskjøp.
TRE TING PÅ EN GANG: Mindre hverdagsstress, mindre planlegging og mindre impulskjøp. Vis mer


En av de største fordelene ved å velge Adams Matkasse, er at du slipper stressende handleturer i en ellers travel hverdag. Ved å velge Adams Matkasse tar du middagen tilbake. Familien Lekve kunne ikke vært mere enige.

- Å slippe å stå i kø i butikken er vel kanskje den største grunnen til at vi velger å få mat på døren. Spart tid er sparte penger, og det er utrolig deilig å slippe og handle mat. Det tar mye tid i en travel hverdag, forteller familien Lekve.

«Kan halvere matbudsjettet»

En gjennomsnittsfamilie bruker rundt 8.000-10.000 kroner på mat i måneden i følge Sifo.no, mens noen er oppe i hele 15.000-20.000 kroner. Forbrukerinspektørene i NRK mener en familie har mulighet til å halvere matbudsjettet ved å velge en mat-på-døren-leverandør som Adams Matkasse. Les mer om dette her.

- Vi anbefaler absolutt Adams Matkasse. Middagene er sunne, velsmakende og med særs gode råvarer, ofte fra lokale leverandører, avslutter familien Lekve.

Akkurat nå får du 50 prosent rabatt på første levering hos Adams Matkasse. Velkomsttilbudet varer til 31. oktober

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.