Annonsørinnhold

<B>GODT UTSTYRT FAMILIEBIL?</B> Denne Volvo V60 fra 2013 med automat og 114 Hk er godt utstyrt med plusspakke, skinn, navi, hengerfeste, blåtann og Volvo On Call, som er en app hvor du kan starte parkvarmer, se hvor bilen er, lese kjørejournal og åpne/låse. Bilen har gått 45 000 km og selges for 289 000,- hos Bilia.
GODT UTSTYRT FAMILIEBIL? Denne Volvo V60 fra 2013 med automat og 114 Hk er godt utstyrt med plusspakke, skinn, navi, hengerfeste, blåtann og Volvo On Call, som er en app hvor du kan starte parkvarmer, se hvor bilen er, lese kjørejournal og åpne/låse. Bilen har gått 45 000 km og selges for 289 000,- hos Bilia. Vis mer

Brukt er trygt – om du velger rett

Den beste løsningen kan være å kjøpe en pent brukt bil hos forhandler.

Når man skal kjøpe bruktbil velger mange å kjøpe fra forhandler fremfor privatpersoner. Dag Christensen, regiondirektør i Bilia, forklarer hva som er fordelene ved å kjøpe hos forhandler.

Kvalitet i alle ledd

TRYGGHET: Regiondirektør Dag Christensen sier at selskapets størrelse og seriøsitet, bidrar til at kunden føler de gjør et trygt kjøp.
TRYGGHET: Regiondirektør Dag Christensen sier at selskapets størrelse og seriøsitet, bidrar til at kunden føler de gjør et trygt kjøp. Vis mer


- Mye handler om at vi er en seriøs og stor aktør, sier Christensen. - Trygghet og enkelhet er to sentrale grunnbegreper. Og ikke glem at vi har et så stort utvalg at du ikke trenger å sjekke andre steder..

Bilias regiondirektør understreker også viktigheten av en gunstig garantiordning.

- For det første tilbyr vi en garanti som går utover det du får gjennom forbrukerkjøpsloven. For det andre mottar du en bil som har vært behandlet av dyktige mekanikere. Du får med tilstandsrapport, bilen er EU-godkjent, teknisk og kosmetisk klargjort og årsavgiften er betalt. Ikke minst er du sikret at det ikke er noen heftelser på den. Man har også bytterett ved kjøp av bruktbil hos oss, forteller han.

BMW 1-SERIE TIL UNDER 200 000: Bilia selger denne velholdte BMW 116d EfficientDynamics med SportLine-pakke fra 2013 til 199 000. Bilen har gått 63 000 km.
BMW 1-SERIE TIL UNDER 200 000: Bilia selger denne velholdte BMW 116d EfficientDynamics med SportLine-pakke fra 2013 til 199 000. Bilen har gått 63 000 km. Vis mer


«Bare å levere den som den er»

Bilia tilbyr innbytte av din gamle bil, når du kjøper en nesten ny. Hvordan regner dere ut pris på bilene dere får inn?

- Vi tar en grundig teknisk gjennomgang av innbyttebilen og tar utgangspunkt i markedsprisen og erfaringstall. Vi har en god følelse av markedet ettersom vi i Bilia selger 9000 bruktbiler i året.

Bilia er jo leverandør først og fremst av Volvo, BMW og Ford. Foretrekker dere innbytte av disse modellene?

- Vi er selvfølgelig spesialister på disse bilene, men vi har dyktige mekanikere som kan ta seg av alle biler.

Dersom en potensiell kjøper vil levere inn bilen sin til innbytte, bør bulker og andre feil fikses først?

- Nei, det er bare å levere den som den er. Det blir erfaringsmessig verken dyrere eller billigere å gjennomføre reparasjoner før man bytter inn bilen. Vi har nå et kampanjetilbud der du kan velge mellom gunstig innbyttepris eller lav rente. Dersom du ønsker innbytte gir vi nå i kampanjeperioden minimum 30 000 kroner for bilen din uansett tilstand dersom du kjøper en brukt Volvo, Ford eller BMW. De eneste kravene er at bilen må være EU-godkjent, fri for heftelser og årsavgiften for 2016 betalt.

GOD FAMILIEBIL: Et eksempel på en av mange Ford Focus-stasjonsvogner som Bilia selger. Denne 1,6 TDCi 115hk-utgaven med trend- og komfortpakke er fra 2013, har gått 86 000 km og selges for 159 000,-.
GOD FAMILIEBIL: Et eksempel på en av mange Ford Focus-stasjonsvogner som Bilia selger. Denne 1,6 TDCi 115hk-utgaven med trend- og komfortpakke er fra 2013, har gått 86 000 km og selges for 159 000,-. Vis mer


Gunstige billån

Ikke alle har 200 000 kroner på bok. Hvordan kan de skaffe seg en kvalitetsbil?

- Et billån skal kunne ordne det. Bilia har avtale med finansieringsinstitusjoner og tilbyr billån til konkurransedyktige betingelser. Akkurat nå har vi bruktbilkampanje med spesielt gunstig rente, avslutter Christensen.

Om du vurderer å selge din gamle bil og kjøpe deg en nyere bruktbil ligger mye til rette for deg allerede ved at du får hjelp til hele prosessen rundt salg og bytte av bil. Du slipper med andre ord alt styret med å forberede salget selv og vente på potensielle kjøpere som gir deg den summen du ønsker for din gamle bil. I tillegg får du tilbud om gunstig forsikring og finansiering - alt ordnet på ett og samme sted.

Dersom du er interessert i å bytte bil kan du ta kontakt med Bilia for en uforpliktende vurdering av din bil og dine muligheter. Du finner enkelt din nærmeste forhandler her.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.