Årets mest spennende opplevelse!

Har du og en venn lyst til å oppleve en actionfylt tur til Svalbard?

<B>ACTION!</B> Se frem til spennende opplevelser på Svalbard.
ACTION! Se frem til spennende opplevelser på Svalbard. Vis mer

Vi søker to personer som vil være med på en spennende tur til Svalbard, fylt med utfordrende oppgaver. Turen starter på Gardermoen onsdag 3. juni og dere er tilbake på samme flyplass fredag 5. juni. Dere må selv komme dere til flyplassen.

Stikkordene for turen er action, Sonys flaggskip og den mobile betalingstjenesten Valyou.

Første oppdrag på flyplassen

SVALBARD: Her skal dere få flere ulike oppdrag som skal løses ved hjelp av Sony-mobilen og den mobile betalingsløsningen Valyou.
SVALBARD: Her skal dere få flere ulike oppdrag som skal løses ved hjelp av Sony-mobilen og den mobile betalingsløsningen Valyou. Vis mer

Allerede på flyplassen får dere utdelt den første oppgaven, som skal løses med Sony-mobilen og Valyou.


Når dere så kommer dere til Longyearbyen på Svalbard vil dere få utdelt flere oppgaver, og gjengangeren her er å teste Valyou på flere brukersteder på den eksotiske øya.

Men det venter også flere overraskelser på Svalbard ...

Fart og moro

Vi ønsker oss et par eller et vennepar hvor begge er over 18 år og som liker fart og moro, men som også er kunder av DNB eller Sparebanken 1 Oslo og Akershus. Dere må også ha et abonnement hos Telenor eller djuice.

Vi booker fly og hotell, utstyrer dere med lommepenger og den aller nyeste mobilteknologien fra Sony og Valyou, samt legger opp til to dager med fartsfylt moro.

Oppfyller du og den andre personen kravene ovenfor? Da er det bare å klikke på denne lenken og fylle ut spørsmålene - og håpe dere blir trukket ut som vinnere.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.