Utro med hverandre - skilles

"Sweetie" og "Prince of Joy" fikk sjokk da de møttes etter en heftig nettflørt.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettflørter du selv om du er i et forhold? Det er dessverre ikke så ufarlig som du tror.

Det kan i alle fall Sana Klaric og ektemannen Adnan skrive under på. Da de to flørtelystne bosnierne fikk problemer på hjemmebane, dro de begge på jakt etter nye bekjentskaper på internett.

Og som kjent er kjærlighetens veier uransakelige:

Under pseudonymene "Sweetie" og "Prince of Joy", falt de to nemlig for hverandre og brukte timevis på å øse ut frustrasjoner om sine ekteskapelige problemer.

Flere kvinner enn menn er utro på nettet. Les mer her:

Sannheten kom selvfølgelig for en dag da de to møttes på date, og nå skal paret skilles etter å ha anklaget hverandre for utroskap, skriver nettstedet Metro.co.uk ifølge Daily Telegraph.

image: Utro med hverandre - skilles


Ble forelsket
Ingen av de to kan fatte at drømmepartneren de møtte på nett, er den samme som de har kranglet med og gått drittlei i det virkelige liv.

Er kjæresten utro? Sjekk her:

- Plutselig var jeg forelsket. Det var helt fantastisk. Vi så ut til å slite med det samme miserable ekteskapet. Jeg ante ikke hvor nær sannheten jeg var, sier Sana (27).

- Jeg synes fortsatt det er vanskelig å tro at Sweetie, som skrev så fantastiske ting, faktisk er den samme kvinnen som jeg giftet meg med og som ikke har sagt ett pent ord til meg på årevis, forteller Adnan (32).