Våre naboer i øst er mest sexsultne. FOTO; Colourbox.com
Våre naboer i øst er mest sexsultne. FOTO; Colourbox.com Vis mer

Søta bror mest sexsugen

Svenskene har flest sexpartnere i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i en undersøkelse gjort i tilknytning til den britiske tv-dokumentaren "The british suck in bed" at svenskene scorer høyest på statistikken over antall sexpartnere, skriver avisen Daily Star.

Undersøkelsen, som i tillegg til å sette svenskenes sexliv under lupen, ser på sex-vanene til tyskerne, italienerne, franskmennene og brittene, kan også avsløre at våre naboer er de raskeste til å hoppe til køys på første daten.

Les også: Slik får du draget

Tyskerne mest utholdende
Hele 66 prosent av de spurte svenskene oppgir å ha hatt sex på første date, mens tyskerne scorer høyest på utholdenhet. Der svarer 69 prosent at et vanlig samleie varer i to timer.

Om tv-dokumentarens selvironiske tittel uttaler programleder Olivia Lee følgende:

- Brittene har ord på seg for å være dårlige i senga, og denne dokumentaren avslører langt på vei at det er hold i ryktene. Mens våre europeiske naboer anser sex for å være en lang nytelse, synes det som om mange av oss britter kun er interessert i å ta en kjappis i fylla før vi slukner, sier hun til Daily Star.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer