Slå av lyset før sex

Joda, det finnes en lov for det også. Les om denne og andre sære sexlover her.

Går du og din kjære med planer om å tilbringe sommerferien "over there"? Da kan det være greit å merke seg hvilke lokale lover og sexregler som gjelder på det amerikanske kontinentet. Hvor det er forbudt å ha sex med lyset på for eksempel.

1. Alexandra, Minnesota
Her er det forbudt for menn å ha sex med levende fisk. (!) Kvinner sier loven imidlertid ingen ting om.

2. Alexandria, Minnesota
De folkevalgte i Minnesota nøyer seg ikke med å lovforby mannen å ha sex med levende fisk. Skulle det lukte hvitløk, løk eller fisk av pusten hans, kan kona med loven i hånd kreve at han pusser tennene før de har sex.

3. Newcastle, Wyoming
I denne amerikanske byen er det strengt forbudt å ha sex i butikkenes frysebokser.

4. Merryville, Missouri
Kvinner har ikke lov til å bruke korsett i denne byen, fordi "gleden av å beundre unge kvinners naturlige former ikke skal frarøves varmblodige amerikanske menn".

5. Hasting, Nebraska
Byens hoteller er lovpålagt å holde sine gjester med rent og ferdigstrøket nattøy. Det er forbudt å sove naken på hotellene, og nattskjortene må beholdes på om man skal ha sex.

6. Tremonton, Utah
Dersom en kvinne blir fersket i å ha sex med en mann i ambulansen, risikerer hun å få hele historien med navn og bilde brettet ut i lokalavisen. Mannen på sin side risikerer ingenting, og forblir anonym.

Artikkelen fortsetter under annonsen

7. Romboch, Virginia
Det er forbudt å ha lyset på mens man har sex. Ikke det rette stedet å leve ut sin ekshibisjonisme, med andre ord.

8. Ames, Iowa
Mannen forbys å ta mer enn tre slurker øl mens han ligger ved siden av sin kone etter endt samleie. Bestemmer han seg for å stå opp, kan han derimot drikke så mye han vil.

9. Bakersfield, California
Ifølge loven må du huske å bruke kondom hvis du skal ha samleie med Satan.

10. Coeur d'Alene, Idaho
Her kan du slippe unna med bilsex! Politiet har nemlig ikke lov til å banke på bilruten selv om han mistenker at noen kan ha sex der inne. Han må kjøre opp bak bilen det gjelder, tute tre ganger i hornet, og gi paret to minutter på å reagere før han kan konfrontere de elskende.

Kilde: Lectric Law Library/Strange U.S. Sex Laws