<strong> Foto:</strong> Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer

Norges beste nettdatingside

Nettdating har eksplodert de siste årene, men hvor er det best å gå?

Publisert
Sist oppdatert

I Norge er det seks store nettdatingsider som kjemper om de singles gunst.

Nå har singellivet.no i samarbeid med TV2 hjelper deg, kåret den beste og den kjipeste nettdatingsiden.

Nettdatingsiden Q500.no kåres av singellivet.no og TV2 hjelper deg til Norges beste nettdatingside. Finnenvenn.no kom dårligst ut i testen.

- Det er jevnt i toppen, men Q500.no er vår testvinner. Denne nettdatingsiden har en god og enkel måte å registrere seg som bruker på, søkemulighetene er fine, din personlige side er bra og kontaktmulighetene er gode. Og ikke minst har Q500 markedets klart beste matchingtjeneste, utviklet av et meget imponerende team av fagpersoner med kompetanse innen psykologi, sexologi og samlivsterapi, forteller daglig leder i singellivet.no, Erik Bjørstad, i en pressemelding.

Til tross for at Q500 er den dyreste nettdatingsiden i Norge, leverer den et komplett tilbud som ingen av de andre nettsidene kan matche. Det eneste minuset ved Q500.no er det litt rotete designet, ifølge Bjørstad.

15 gode grunner til å være singel!

Nest best…
Nest best i test er nettdatingsiden Hei!.

- Siden taper på at bannerannonser gir et litt rotete brukergrensesnitt, samt at de tilbyr en mangelfull matchingtjeneste. Men Hei! er gratis og har mye positivt ved seg og kan definitivt anbefales, konkluderer singellivet.no og TV2 hjelper deg i testen.

Les hele testen her:

Slik ble testen utført
Nettdatingsekspertene Lene Søvold og Christian Gerhard, har tatt utgangspunkt i hva som er viktig for deg som nettdater.

Med hjelp fra et tosifret antall nettdatere som har testet de seks nettdatingsidene, har de vurdert datingsidene opp mot syv kriterier; registrering, design, personlig side, matching, søkemuligheter, kontaktmuligheter, samt hva du får for pengene.

Ut i fra dette gir de nettdatingsidene en totalscore, som de kaller Singelfaktor, på en skala fra S (1) til SINGEL (6), hvor SINGEL er best og S er dårligst.

Nettdatingsidene som var med i testen er: Sukker.no, Match.com, Møteplassen, Q500.no, Hei! og Finnenvenn.no.

Singellivet.no er ingen nettdatingside, men en nettside for single med tips, råd, kunnskap og inspirasjon, som gjør singellivet mer meningsfylt.

Les også: Fem tips for singel-sex


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer