Bli en date-optimist

Trenger du hjelp i letingen etter Den Ene? Prøv disse tipsene for et supert utgangspunkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du vil ikke møte Mannen eller Kvinnen med et negativt utgangspunkt. Amerikanske HappenMagazine har snakket med date-optimister og funnet supertipsene som skal få ut den mest skinnende, beste og gladeste dateren i deg!

1.Gi alltid daten din komplimenter for tre ting
Hvis du fokuserer på å finne det positive i personen tvers over bordet, så vil du finne det!

Les også: De nye date-reglene:

2. Husk: Jo verre date, jo bedre story
Ja, det er sikkert utrolig kjipt med en kjip date, men husk at det kan komme herlige og utrolig komiske historier ut av det hele.

3. Dropp de negative ”vaneordene”
Hvis du ikke vet hvilke ord dette er, snakk med vennene dine. Kanskje de ofte hører deg si ord som ”gidder ikke”, ”hater”, eller ”vil ikke”. Eller kanskje du ofte sutrer om hvordan folk rundt deg aldri gjør noe riktig. Gjør det du kan for å være den mest positive versjonen av deg selv!

4. Fortell deg selv om Muligheten
Du vet aldri, han kan være den beste daten noensinne! Og hvis han ikke er det, kan han være romkameraten til Mannen i ditt liv! Poenget er: Selv om ikke daten fører til den store kjærligheten, vil den jo gi deg noe annerledes, nytt og kanskje en fantastisk erfaring.

Les også: En date i det fri:

5. Si til deg selv: Jeg er ikke ute etter et hvilket som helst forhold, men et fantastisk forhold!
Det er en grunn til at du ikke dater hun som ga deg telefonnummeret på fest eller eksen som fortsatt ringer for å sjekke ståa. For de er ikke rett for deg. Du vil vel ikke bare være sammen med noen, du vil være sammen med noen som er perfekt for deg! Det gjør det verdt å vente.

6. Gå på du-kan-ikke-tape-dater
Ingenting er vel kjedeligere enn å gå på en gjennomsnittlig, forutsigbar date med en du vet du aldri vil se igjen. Derfor bør du prøve kan-ikke-tape-strategien: Finn på noe du alltid har hatt lyst til å gjøre – og gjør det på daten!

Kilde: Happen Magazine