Fantastiske lysmuligheter byr seg når dagen går over til kveld. Foto: Sony
Fantastiske lysmuligheter byr seg når dagen går over til kveld. Foto: SonyVis mer

Vinn tur til Australia

Nå kan dine beste skumringsbilder sikre deg en tur til Australia.

DinSide lanserer i samarbeid med Sony en fotokonkurranse med skumring og aktive sommerdager i fokus.

På grunn av de vanskelige lysforholdene, er skumringen en av våre mest utfordrende opptakssituasjoner. Legger vi til aktiviteter i det svinnende lyset, øker utfordringen ytterligere.

Og dette er også utfordringen til deg: Send oss dine beste skumringsbilder med aktivitet i fokus, og du kan vinne premier for å bli enda bedre på å forevige gode øyeblikk.

Slik blir du med

Du kan delta med både fotografier og MMS-bilder. Slik sender du inn dine bidrag:

Foto via epost: Send inn til skumring@dinside.no

MMS: Send inn bilde med kodeord SKUMRING din tekst til 1901. Prisen per melding er 5 kroner.

Fint å knipe målgangen, selv om mørket siger på. Foto: Sony
Fint å knipe målgangen, selv om mørket siger på. Foto: Sony Vis mer
Vinnerne av konkurransen får reise til Australia, der skumringsfotball skal spilles - og fotograferes/filmes - i den spektakulære Pinnacles-ørkenen. Foto: Sony
Vinnerne av konkurransen får reise til Australia, der skumringsfotball skal spilles - og fotograferes/filmes - i den spektakulære Pinnacles-ørkenen. Foto: Sony Vis mer


Men før du sender inn bildene - les konkurransereglene under!

Her er konkurransereglene

 1. Hver deltaker kan sende inntil 50 bilder i løpet av konkurranseperioden.
 2. Sender du på epost, velg jpg-format, og kun ett bilde med hver epost.
 3. Husk å sende med en kort beskrivelse av hvert bilde. For eksempel hva det er bilde av, hvor og hvem.
 4. Sender du på epost, legg ved fotografens navn, adresse og telefonnummer. Sender du MMS, sørg for at det er mulig å få tak i deg på nummeret du sender fra. Får ikke arrangøren innen rimelig tid tak i finaledeltakere for å få navn og adresse, må vi la finaleplassene gå til andre deltakere.
 5. Det er fotografens ansvar å sørge for at avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres. Er arrangøren i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
 6. DinSide forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger.
 7. Konkurransen er åpen for deltakere over 18 år, med unntak av ansatte og nær familie av ansatte i Aller Internett, Sony Norge og Släger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trenger du tips? Her er ekspertenes råd for bedre bilder

Dette kan du vinne

Fra neste uke og hver uke i juli, presenterer DinSide en ukevinner som går direkte til hovedfinalen, sammen med et antall andre utvalgte bilder. Selve finalen, hvor både deltakere og lesere kan stemme på sine favorittbilder, offentliggjøres 5. august og avsluttes 12. august med kåring og presentasjon av vinnere. Siste frist for å delta er 4. august klokken 10.

Vinn tur til Australia


Hovedvinneren vil få en reise for to til Australia i Sonys regi, der han eller hun sammen med en reisepartner, (begge over 18 år), får flybilletter tur/retur, hotellovernatting for to i tre netter (muligheter for forlengelse av oppholdet for egen regning) og transport til og fra flyplass og til fotolokasjon. Her skal de få overvære det som kalles "verdens vakreste fotballkamp", der de samtidig kan få lære mer om fotografering under vanskelige lysforhold. Fotballbegivenheten skal skje i Pinnacles-ørkenen, et unikt ørkenlandskap som byr på spennende bildemuligheter. Dette er en av flere fotballkampene som arrangeres over hele verden med samme formål, og alle har avspark 22. september. Sony forbeholder seg retten til å kunne bruke bildene deltakerne tar under arrangementet i Australia.

Sony Handycam HDR-CX105 er premien til 2. og 3. plass. Videokameraet har en ekstremt følsom Exmor R CMOS-sensor, som dobler lysfølsomheten sammenlignet med SD videokameraer. Dette betyr mindre støy i bildet, noe som er spesielt aktuelt ved opptak i meget krevende lysforhold. Videokameraet byr på 8GB intern hukommelse, som gir plass til 3 timer med HD-video. Kameraet har en funksjon som syr sammen videoklipp for deg også. Highlight Playback finner automatisk klipp fra bestemte datoer, og setter sammen utvalgte opptak og stillbilder. Film og stillbilder komponeres dermed sammen til en presentasjon med overganger og bakgrunnsmusikk. Foto: Sony
Sony Handycam HDR-CX105 er premien til 2. og 3. plass. Videokameraet har en ekstremt følsom Exmor R CMOS-sensor, som dobler lysfølsomheten sammenlignet med SD videokameraer. Dette betyr mindre støy i bildet, noe som er spesielt aktuelt ved opptak i meget krevende lysforhold. Videokameraet byr på 8GB intern hukommelse, som gir plass til 3 timer med HD-video. Kameraet har en funksjon som syr sammen videoklipp for deg også. Highlight Playback finner automatisk klipp fra bestemte datoer, og setter sammen utvalgte opptak og stillbilder. Film og stillbilder komponeres dermed sammen til en presentasjon med overganger og bakgrunnsmusikk. Foto: Sony Vis mer


De to neste på resultatlisten vil motta hvert sitt Handycam HDR-CX105, blant annet med Exmor R CMOS-sensor som er spesielt aktuell ved opptak i vanskelige lysforhold. Den avanserte sensoren øker følsomheten med omtrent 2x sammenlignet med vanlige CMOS-sensorer. Kameraene kommer med en oppløsning på 1920x1080.

DinSide har tidligere omtalt kameraene da disse kom på markedet. De har en cirkaverdi på 6.500 kroner per stykk.

Trenger du fototips? Her er ekspertenes råd for bedre bilder