Vinn Piaggio scooter, Sony Ericsson-telefoner og trådløse handsfree!

Send DS til 1901 og delta i trekningen av en Piaggio Fly 50-scooter, om tre SonyEricsson k810i kameratelefoner og 40 stilige trådløse handsfreesett fra Asono.

Sus forbi køen in din nye Piaggio! Er du lei av din gamle telefon? Er den treg? Kan du ikke spille av musikk? Delta i trekningen av masse flotte premier her, og få deg en ny scooter eller ny telefon til ferien!

Vi trekker premiene 29. juni, vinnerne vil bli varslet samme dag. Vinner du ikke scooteren, kan du jo kjøpe en. Importøren Loxkel, som ga oss premien, har tilbud på Piaggio Fly 50 til 15.900 kroner, inkludert toppboks.

Nyhetsbrev på SMS

Samtidig som du deltar i konkurransen, vil du én gang i uken motta et nyhetsbrev på sms med den siste toppsaken fra mobilutgaven av DinSide. Når du klikker på lenken som ligger i meldingen, kommer du til mobilutgaven.

Nyhetsbrevet er gratis. Det er også gratis å lese mobilutgaven av DinSide, men teleselskapet ditt vil ta betalt for selve dataoverføringen.

Du bestiller nyhetsbrevet ved å sende DS til 1901.

Du stanser det når som helst ved å sende DS STOPP til 1901. Oppskrift på hvordan du stanser det vil også ligge i hver melding fra oss.

Tips en venn om denne konkurransen.

Hva koster det å surfe på mobilen?

Mobilt internett takseres etter datamengde. Mange teleselskaper tar 20 kroner pr. megabyte. En side av mobilutgaven av DS er vanligvis på mellom 25 og 50 kilobyte. Det koster altså mellom 50 øre og én krone pr. side å lese DS på mobil.

Det spiller ingen rolle hvor lenge du har siden oppe. Når siden er kommet opp på telefonskjermen, stanser dataoverføringen.