Her er vinneren

I rekken av de mange gode og nyttige tilbakemeldinger på DinSides redesign, har vi kåret en vinner.

Publisert
Sist oppdatert
- Nå må man bla igjennom alle bildene for å se om det er noen interessante ... Knut Sletten


Cirka 40 tilbakemeldinger av forskjellig slag kom inn i debatten omkring DinSides første-fase redesign. Noen mer konstruktive enn andre, naturlig nok. Redaksjonen har kåret innleggene fra Knut Sletten som et av de mest nyttige for vår del, og han vinner dermed en multifunksjonsskriver fra Brother.

Se premien nederst i saken

Gjengangere

Hva er det så vi spesielt må skjerpe oss på?

Tilbakemeldingene fra mange går på at vi bør oppjustere bildeseriene våre. Svaret fra redaksjonen er et rungende JA! Dette kommer, vi håper snart!

Mange mener også at debattløsningen er alt for tungvint i bruk. Igjen - dette står på programmet for en makeover.

Dessuten reagerer flere på boksene i høyremargen vår. Vi har etter lansering gjort justeringer inne på redaksjonssidene. Her finner du igjen alle kalkulatorene og lenkene du "alltid" har sett. Men vi minner på at viktige verktøy og kalkulatorer også finnes på faste plasser på hovedsiden, et stykke ned på siden, samt i høyremargen.

Her er vinneren


Se hele DinSides nye forside

Annonser er en gjenganger som mange reagerer på. Her må vi beklageligvis melde tilbake til leserne at vi håper og tror det ikke blir færre av disse fremover. Annonser er det som betaler virksomheten vår. DinSide får verken statsstøtte, momsfradrag eller abonnementsbetaling.

Vinneren skriver

Her er hva Knut Sletten skriver i sin tilbakemelding til redaksjonen:

Jeg var faktisk ikke klar over at dere hadde fått ny layout, inntil jeg leste denne artikkelen. Så jeg synes å kalle det en ny layout var litt overkill, men noen få endringer så jeg jo.

- 3. kolonnen til høyre synes jeg virker lite informativ og skjønner ikke hva som er meningen med den. Kan med fordel fjernes! MinRadio finner dere sikkert en plass til et annet sted?

- "Blinkende" annonser er selvsagt fy og bør ikke forekomme, selv om det ikke er så mange av dem på DinSide.

- "Snarveier" i høyremargen kan være fint, hvis de ligger i riktig rekkefølge! Hvorfor ligger f.eks. BMI-kalkulatoren over Valuta-kalkulatoren?

- Søkefeltet øverst til høyre er bra, også med de mest populære. Fint at det står hvor mange nye artikler som er nye det siste døgnet, men det burde vært en link til artikkelene i stedenfor bare en tekst med antall.

- Det burde være mye lettere å bla igjennom diskusjonene under hver artikkel. Altfor tungvint å få opp en og en, burde vært en utvidbar trestruktur som lastes bare en gang.

- Kutt ut helse-sidene. Det blir for tabloid i forhold til øvrige artikler og emner. DinSide er nok ikke førstevalget hvis man er ute etter å bli en førsteelsker eller utvide sine sexstillinger.

Forøvrig vil jeg takke DinSide for informative sider! Det er den første siden jeg går inn på hver dag.

Glemte å nevne, som en del andre, at bildeserier også er for tungvinte. Burde vært thumbnails som man kan klikke på (ala Dagbladet e.l.). Nå må man bla igjennom alle bildene for å se om det er noen interessante. 54 bilder i fra bilmessen, uten å vite om det er noen bilder av interesse, gjorde at jeg ga opp!

Premien for beste tilbakemelding.
Premien for beste tilbakemelding. Vis mer


Her finner du hele design-debatten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer