Egen bjelle for byjoggere

Ja, du leste riktig. Runbell er for deg som vil slippe å rope når du løper.

<B>PYNT:</B> Noe av tanken bak Runbell er at du også kan bruke det som pynt.  Foto: RUN-BELL.COM
PYNT: Noe av tanken bak Runbell er at du også kan bruke det som pynt. Foto: RUN-BELL.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før du sier «Dette er det teiteste treningstilbehøret jeg har sett!», kan vi røpe at Runbell i skrivende stund fått hele 407 mennesker til å støtte prosjektet på Kickstarter.

Og at Runbell i samme stund er bare skarve 5.000 dollar unna å få fullfinansiert prosjektet sitt.

Så, det er tydeligvis et behov for dette, som ikke er noen annet enn en ringebjelle for joggere som synes det er slitsomt å måtte rope for å få folk unna vei.

Svensk løpebelte som har alt du trenger

Ikke for alle

Selv løper vi på terreng eller skogsvei og har aldri opplevd dette som et problem, da vi sannsynligvis har så tung pust og tunge steg at «vanlige gående» hører oss lenge før vi nærmer oss.

FOR BYLØPERNE: Runbell skal gi et kraftig pling som visstnok skal høres godt i støyete byomgivelser.  Foto: RUN-BELL.COM
FOR BYLØPERNE: Runbell skal gi et kraftig pling som visstnok skal høres godt i støyete byomgivelser. Foto: RUN-BELL.COM Vis mer


For bybruk

Men Runbell er altså ikke ment for skogen, mer for de som løper i trange bygater hvor du må løpe sikksakk mellom barnevogner, syklister og gående.

Den amerikanske grunderen Kevin John Nadolny er bosatt i Tokyo, hvor det er trangt om plassen og hvor ikke minst japanernes hang til høflighet gjør det utfordrende å være en utenlandsk jogger som må rope ut at folk må flytte seg.

Slåsshanske

Runbell ligner litt på en slåsshanske og kommer med to sammensveisede aluminiumsringer med en bjelle på høyre ring som du kan bruke fjæra til å plinge med. Den veier bare 30 gram og kommer i dame- og herre-versjoner.

Har du også prøvd? Mange kaller det skodoping

Her kan du se reklamen: