Uteliv

Hvilke hotell i Bergen sentrum har røykerom? Hvilke restauranter har oppvarmet uteservering der man kan røyke?
2 følgere
Stilt av
Hei! Her er litt om meg så navn utifra dette;

Jeg er presidenten, jeg har pupper og er ganske fornøyde med de egentlig og jeg er nok litt flørtete av meg å. Jeg blir veldig fort glad i alle når jeg drikker og er veldig sosial både edru og i beruset tilstand. Jeg har en tendens til å være veldig vimsete, så vimsete at jeg kan like godt ende opp i oslo når jeg egentlig skulle te kristiansand fordi jeg har sovna typisk.
1 følger
Stilt av
Hypotetisk sett, hvis du er 18 år og tar med deg en venn som er 17 ut på byen og kjøper alkoholholdig drikke i disken og tar med til bordet, Øl osv (ikke over 22%.) og blir fersket. Hva er straffen du kan få?
0 følgere
Stilt av
Er det riktig at det er 16års grense på å drikke alkohol i Danmark?
0 følgere
Stilt av
Er det noe sted i Oslo med mannlige strippere?
0 følgere
Stilt av
Lurer på hvor mange kafeer som er oppe på søndag i Oslo, jernbangetorget/karl johans gate område??
1 følger
Stilt av
Jeg lurer på om det er noen som vet hvor man kan finne brukbare danse/ utesteder i Oslo som passer de som er rundt 40- 50 år? Får besök av min svigermor, har derfor fått i oppgave å anbefale et sted hvor hun og hennes venninne gjeng kan danse. Gjerne et sted hvor aldersgruppen er litt höyere en 20 år :) Samtidig som det er litt fart og moro. Er selv 23 år så föler meg litt rådvill. Takk for de som eventuellt kan hjelpe.

Mvh Matilde
0 følgere
Var på fest her om dagen. Som følge av for mye drikke så fikk jeg et blackout og husker derfor ikke noe stort av festen. Poenget er at jeg mistet jakken min og lurer på om det er noen måte å få minnet tilbake på slik at jeg finne jakken min? Noen har sikkert tatt feil jakke og jeg har garantert sett dem gå med den og vil derfor huske hvem som har den :p
0 følgere
Stilt av
Danmark, Tyskland e.l.
0 følgere
Stilt av
Hvor i trondheim er det utesteder med 18årsgrense?
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
En kjent og evinnelig problemstilling dukker opp hver helg man er på vei til byen i taxi; er det lov å nye alkohol i taxien?

Jeg kan forstå at den enkelte sjåfør nekter passasjerene sine dette for å unngå søl. Men, jeg har også blitt fortalt at sjåførene kan miste sin kjøreseddel dersom politiet oppdager at det nytes alkohol i bilen. Dette, visstnok, fordi en taxi regnes som et offentlig transportmiddel. Er dette korrekt?
0 følgere
Stilt av
Vi er en gjeng med 18 åringer, som vil drikke noe godt til helga! Kan du en oppskrift til en digg drink? Er bare 18 så fint om det inneholder ting vi kan kjøpe;)
0 følgere
Stilt av
Skal ut til halga, å vosh er ikke det samme uten et drikke spill! Men vi har et, å det er godt brukt! Buss heter det. Så noen som har noen forslag på nye? Fint om dere skriver regler å vis det er noen;)
0 følgere
Stilt av
Til helga skal vennene mine og meg ut på byn, men trenger noen morsome forslag til hvordan vorsh vi skal ha! lei av de gamle venlige, hvor alle bare sitter i soffan å drikker!
0 følgere
Stilt av
De hadde vel konsert i norge for et par år siden men er det noen som vet når de kommer igjen? eller evt til noen naboland? tusen takk for svar! :)
0 følgere
Stilt av
Er det noen som vet svaret eller hvordan man finner ut av det? Lurer også på: Hvor mange meter med ledning henger i lyktestolpene? Hvor høy er en lyktestole? Hva er standard avstanden mellom lyktestolper?
0 følgere
Stilt av
Hei, er det noen impulsive sjeler som kunne tenke seg å møtes på t oslo i morgen i forbindelse med pels demonstrasjonen på youngstorget kl 1900? Alle bekjente backet ut i siste liten, og vil nødig dra alene. Så hvis det er noen som er i samme situasjon som meg, send meg gjerne en mail på idaxx1@hotmail.com, så kan vi avtale noe :)
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
er du alkoholiker hvis du føler trang til å gå ut i helgene? altså føler at du ikke får med deg det som skjer på byn`?og må dermed ut i helgene? jeg vet at det er veldig mange som har det sånn. må du oppsøke hjelp? ærlige og fakta svar. takk:)
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Minstpris på taxi er jo ca 150 natt til søndag og for å kjøre 1km blir det jo langt over 200kr
0 følgere
Stilt av
jeg tror at å ta en dusj er nok enn mer.
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av