Spill

Er det noen som har oversikt over hva som er verdens mest populære mobilspill?
0 følgere
Stilt av
Er det noen som intresert i spill?
2 følgere
Stilt av
Ofte når man spiller mot hverandre i flerspiller på samme skjerm, såkalt splitscreen, i f.eks spill som Halo eller Call of duty, er det lett å ta en titt på motstanderens del av skjermen for å gi seg selv en fordel.

Er dette dårlig sportsånd, eller en del av gamet?
1 følger
Stilt av
Har prøvd å installere det, men det går ikke. Enten koster det penger, eller så inneholder det virus så pc`en blokkerer.
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Jeg er absolutt ikke den typiske gamer, tvert imot. Henger laaangt etter dere andre..hehe.
Fikk imidlertid lyst til å kjøpe meg en spillkonsoll. Og når man henger litt etter så får man kjøpt det man har lyst på temmelig rimelig siden man ikke skal ha det aller siste :)

MEN....så spørs det; hva skal man velge? Det som er relevant å velge mellom er vel XBOX360 og PS2/PS3. Men hvilken skal man velge? Begge har styrker og svakheter.
Det eneste jeg "vet" er at jeg har lyst til å spille noen fete realistiske bilspill, Halo-serien og gjerne Little Big Planet...sånn for å begynne med Er ikke noe krav da

Om noen gidder å gi argumenter for og imot hvilken konsoll jeg skal velge så hadde det vært fint. VÆR SÅ SNILL å IKKE bare komme med en bastant uttalelse uten å grunngi det, sånne av typen "PS3 EEER jo bare best da!!!1111 ALLE vet jo det!!!11 Hvorfor??++ DERFOR!!".
Kom med saklige argumenter, jeg vil gjerne lære litt også :)

Setter meg spent tilbake og venter.
0 følgere
Stilt av
hvordan gjør jeg dette?
0 følgere
Stilt av
hei, jeg lurer på om hva dere synes er best Call of Duty eller Battlefield??? (min mening synes jeg COD er best fordi det var det første skytespillet mitt og jeg har ikke spilt så mye BF)
0 følgere
Stilt av
For det første er dette en bra konsoll? For det andre, bør jeg kjøpe nytt eller går det bra med brukt? For det tredje, er det nok med 40/80 gigabyte? Håper på svar!
0 følgere
Stilt av
Tittelen sier alt.
0 følgere
Stilt av
Kan alle kabaler gå opp, forutsatt at de gjøres "riktig", eller finnes det noen som aldri går opp?
Jeg har nemlig blitt hekta på FreeCell, og der hender det jeg må gi opp og begynne på en ny..
0 følgere
Stilt av
Den personen jeg styrer på the sims 3 har et ønske om å ha flere kjærester, men det går jo bare ann å ha en der... Så hvordan skal jeg klare å oppfylle livsønsket?

Når jeg styrer en annen person må jeg tryke " be om å gjøre det slutt med Davind" om de skal bli sammen.

Jeg har; The sims 3, The sims 3 helaften. Jeg har også to spill til, men de får jeg ikke installert siden jeg ikke har det heftet med koden på. Så jeg har installert disse to spillene, og kun de.

0 følgere
Stilt av
Hvor kan jeg laste ned et bra memory-spill?
0 følgere
Stilt av
Be sure to have a firewall prevent the launcher and main game from going online.
Vet noen hvordan man gjør det?
0 følgere
Stilt av
Jeg har en PS3 som er koblet trådløst opp mot en Belkin F5D8231 router.

Jeg har aktivert NAT innstillinger, UPnP, men jeg får NAT-type 2.

Har og forsøkt portforwarding.

Noen som har noen andre tips?
0 følgere
Stilt av
hva skal jeg kjøpe meg ? best grafikk osv ? og det er jo morro og kunne bevege seg litt og ikke bare sitte rolig med en kontroll i hånda ( jeg spiller pc så nok action der) . og det er jo morro og få med seg fler når enn skal ha det lit moro..hva mener dere??
0 følgere
Stilt av
Har hørt om kinect spill, og lurer på om dette er til Xbox el Ps3...
0 følgere
Stilt av
Skal kjøpe ny maskin, og lurer på hva jeg skal velge. Hvilken er best å kjøpe? Xbox - Playstation3 - eller ev. Wii?
0 følgere
Stilt av
Hvor lang gyldighetstid har en uregistrert V75-travbong før den blir ugyldig for premieutbetaling?
0 følgere
Stilt av
Jeg skulle gjerne hatt en Monkey Island t-skjorte eller noe annet morro. Jeg har letet litt på nettet men finner egentlig bare sånne t-skjorter man lager selv. Jeg vil helst ha ekte saker om det finnes
0 følgere
Stilt av
Har spurt både venner og kjente, samt lett rundt på nettet, men ikke klart å finne noe svar på dette spørsmålet. Jeg har vanskelig for å tro at kortspillet er funnet opp i Norge, eller at det kun spilles i Norge.
0 følgere
Stilt av
Jeg har alltid lurt paa hvor mye en simmilion er, for det er det man betaler med paa Sims-spillene : )
0 følgere
Stilt av
Hei, jeg lurte paa hvordan man faar en vellyket fest eller party paa The Sims 2 ? :)
0 følgere
Stilt av
Tenker og kjøpe det, har de andre som så langt har kommet. Er det bedre enn Reisefeber? selv er jeg ikke så begeistret for det. Hva er bra med spillet?
0 følgere
Stilt av
for noen dager siden fikk jeg problemer med Sims3 spillet mitt, så jeg avinstallerte alt. Men når jeg skulle laste det inn igjen slo dataen seg av av en eller annen grunn. Og nå går det ikke ann og installere det lenger, spillet er på en ikke måte der men det går likevell ann og finne det i kontrollpanelet. Når jeg prøver og laste ned reisefeber (tilleggsspill) kommer det bare opp at jeg må oppdatere sims3 for og kunne laste det ned. Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg kan være sikker på og få det slettet? (Jeg har slettet Electronics art mappen, i håp om at det vil gjøre det lettere)
0 følgere
Stilt av
hei:) skal ha fest idag, og lurte på om dere vet om noen bra festleker? :)
jeg kan en, og jeg vil ha noen liknende:
Suck and blow:
Man tar et kort inntil munnen og suger inn, så kortet henger fast. Så tar man det inntil hun/han som sitter ved siden av deg sin munn. Når kortet møter munnen på du blåse ut og hun/han suge inn. De som mister kortet må kysse.

Noen fler?:)
0 følgere
Stilt av
Et gammelt pc spill som vi spilte på skolen. Du styrte en motorsykkel og poenget var å samle på røde epler. Samlet du alle eplene i et brett, så gikk du videre til ett nytt brett med nye utfordringer. Virker som det var umulig å klare alle brettene, men det var et veldig morsomt spill.

Noen som vet hva dette spillet heter?
0 følgere
Stilt av
Noen som vet hvordan man kan få flere spill inn på Ipod classic ?
Vet det går ann å laste ned på Ipod Touch, men går det ann på classic ?
I såfall hvordan ? Med hvilket program ?

Takk på forhånd !
1 følger
Stilt av
hei jeg lurte på om noen viste om en bra bil spill der du kan kjøre oppdrag og kjøre i byen uten og gjøre oppdrag og det på også gå ant å kjøre rundt i byen på split-screen uten og kjøre race
og det må være til xbox360
0 følgere
Stilt av
at til xbox(ikke xbox360) var det et bil-spill som jeg ikke husker ka heter men på det spille kunne du kjøre fritt rundt i en by og kjøre i en udergrunn-stasjon og du kunne også spille på 2player
plus at det var en bil jeg husker spesielt og det var en bil med xbox merker på:P

kan du hjelpe meg å finne navnet på det spillet
0 følgere
Stilt av
Jeg har nærmest gjennom søkt internett men finner det ikke!
0 følgere
Stilt av
Hvordan fungerer på Sims 3 på MacBook Pro? (Kjøpt ny nov 09)
Blir det hakkete eller er grafikken bra?
0 følgere
Stilt av
heisann
jeeg kjøpte nylig Mass Effect 1 til pc, og da la jeg merke til at det var til cder med, og jeg tenkte først at den ene avr ekstramateriel, men jeg sjekka, men finenr ingen forskjeller. Noen som vet hvorfor det er to cder?
0 følgere
Stilt av
hey.
jeg vurderer og kjøpe ny spillmaskin til jul men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha x box 360 eller playstation 3.
hva ville du kjøpt?
vil gjerne også ha med en begrunellse hvor du skriver hvorfor?
hvilken av maskinene er best på spill og dvd-er ol.
på forhand takk
0 følgere
Stilt av
Jeg lurer på om noen kan gi et godt og utdypende svar om hvilken av de to konsollene som egentlig er best?
Jeg ønsker ikke svar med at PS3 er best fordi den har Blu-Ray.
Er ute etter skikkelige og forklarende svar :)
0 følgere
Stilt av
Hvem størelse på tv er best når man skal spille ps3 ? :D
0 følgere
Stilt av
Jeg lurer på: Hadde en type bærbar konsoll (som gameboy) på midten av nittitallet, som hadde et spill(og mener at det var integrert i denne). Det spillet var en type OL, med 100 meter løping, sleggekast osv og man måtte trykke på a+b hele tiden for å løpe(snakker ikke om Track and field)
0 følgere
Stilt av
Den første du hører i menyen. Er det mulig å få tak i den på internett?
0 følgere
Stilt av
Er det noen som vet når Sly Cooper 4 kommer ut til butikkene eller nettbutikkene og hvilke konsoller det kan spilles på?
0 følgere
Stilt av
Kan noen anbefale et skyte, historie spill til Playstation 2 og PC?
0 følgere
Stilt av
Trenger hjelp
0 følgere
Stilt av
Jeg spiller noen ganger The Sims 2, og for en stund siden kjøpte jeg tilleggspakken "dyreliv" der man kan lage husdyr. Jeg leste i brugsanvisningen at dyrene kan finne på å stikke av og at dersom de ikke har halsbånd på seg er det lite sansynlig at du får de igjen..

Nå har det aldri skjedd at noen av dyrene har stukket av enda, men problemet er at jeg får ikke satt halsbånd på dyrene! Jeg får sim'ene til å kjøpe halsbånd i butikken, men det er ingen funksjon som heter "sett på halsbånd" e.l. ...

Kan noen forklare meg hvordan dette skal gjøres? På de første husene jeg laget fikk jeg plassert halsbåndene uten prblem, men plutselig virket det som om det skulle være umulig. Er det jeg som har oevrsett en måte å gjøre det på, eller er det noe galt med spillet? Kan ikke huske at jeg gjorde noe spesielt hokus-pokus de første gangene.

Håper noen kan hjelpe meg med dette:)

- Også, om noen har noen koder til spesielle effekter etc mottas dette med takk!

På forhånd, takk for svar.
1 følger
Stilt av
Jeg har tenkt å kjøpe et spill som de kansje ikke kommer til å selges i norge lenger, det finnes på en side men den er utsolgt der. Så jeg kommer til å kjøpe den på amazon.com. Men noe rart kjedde men søskenbarne mitt, han kjøpte et gamecube spill som var shippet til mexico så han kunne ikke spille det på hannes gamecube
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Jeg har blitt helt avhengig av the sims 3...flaut, men sant :p

Meen jo mer jeg spiller, jo fortere blir simen min gammel, og dette vil jeg ikke at skal skje.. Så er det noen her som vet hilken kode man bruker for å stoppe aldringen? :)

På forhånd: Takk :)
0 følgere
Stilt av
Eg har sett Traileren den ser kul ut, samme for gameplay videoene og eg har veldig løst til å kjøpe den men ikke hvis det er et online spill. så plis hjelp meg
0 følgere
Stilt av
Heisann, jeg husker jeg spillte Sonic adventure 2 battle når jeg var mindre og likte det veldig godt, men jeg hadde det ikke selv. Nå vil jeg gjerne laste ned en gamecube emulator og spillet. Men har ikke så mye greie på hva som er tryggt og enkelt, noen som kan hjelpe meg?
0 følgere
Stilt av
Jeg har blitt litt "hekta" på online- spillet "governor of poker". På 123spill kan man spille en kortversjon av spillet. Noen som har greie på hvor man kan finne fullversjonen av spillet rimeligst mulig?
0 følgere
Stilt av