Om SOL guru

Hvorfor er det ikke lenger mulighet for og velge kategori for sitt spørsmål? Har stillt 3 stykker i det siste, og alle har automatisk blitt plassert under "Generelt"!
2 følgere
Stilt av
Kan man gå inn og endre på spørsmål man selv har stilt under brukernavn slik at de blir stilt som anonym? Eller er det forsent når spørsmålet allerede er lagret, stillt og lagt ut?


1 følger
Stilt av
Hvis jeg velger og skjule brukernavnet mitt når jeg svarer på et spørsmål, så fører dette til at jeg blir anonym og dermed istand til og gi meg selv tommel opp for svaret mitt og få poeng! Tror dere det finnes folk her inne som misbruker dette for det det er verdt bare for og rase oppover, uten og egentlig gjøre det på den riktige måten ved og inneha kunnskap og svare på spørsmål? Har vi slike statusidioter her inne? Jeg kan forsikre dere om at jeg gjør det IKKE, jeg bare lurte siden jeg oppdaget det for første gang nå i dag for 15 minutter siden!

1 følger
Stilt av
Er det noen måte og skjule brukernavn på allerede stillte spørsmål? Jeg mener, hvis jeg har stillt et spørsmål UTEN og hake av for "Skjul Mitt Brukernavn", er det da for seint og skjule det, siden spørsmålet allerede er stillt?


1 følger
Stilt av
Jeg er nå pålogget via Google. Hvis jeg ønsker en ren Guru-konto, er det da noen måte og flytte over alt herfra så jeg slipper og starte på scratch? Jeg mener, denne kontoen og alt som er i den blir jo sletta når jeg fjerner Google-Guru profilen og jeg vil bare ha EN profil på Guru i utgangspunktet!


2 følgere
Stilt av
kupongkode.com/promo/60750
Den linken, og bare den fikk jeg som svar på et spørsmål jeg nettopp stilte her inne! Det IDIOTISKE med SOL GURU er at det ikke finnes NOEN administrasjon, noen og klage til, når idioter ødlegger en svardel med spam istedenfor og gjøre det vi er her inne for, nemlig og hjelpe hverandre med og komme nærmere svar på det vi lurer på! Noen som har noe tips om hva man kan gjøre med slike svin?


3 følgere
Stilt av
hva er guru ? og hvem leverer guru ? på toppen står det dinside og i bunn står det sol og Dinside

2 følgere
Stilt av
Finner ikke linken til hvor jeg kan slette abonnementet mitt til Guru og det trenger jeg hjelp til. Noen som kan? Takk
Her bør du utdype spørsmålet ditt så nøyaktig som mulig. Eksempel: Jeg hører stadig folk snakke om karma, men hva betyr det egentlig?
1 følger
Stilt av
Jeg mener, folk flest i vår moderne tid er vel såppas oppegående at de klarer og Google sjøl! Klarer de og stille et spørsmål her inne, klarer de og Google sjøl! Er det rett og slett latskap? Muligheten til og la noen andre gjøre for deg det du ikke orker/gidder sjøl?

7 følgere
Stilt av
Når jeg logger på en nettside, f.eks. (som et totalt tilfeldig valgt eksempel) Sol Guru, og ser at det står "username=AyaSka" og "password=[passordet mitt, totalt usensurert]" oppe i adresselinjen som en del av URL-en, er det noen som helst pan til grunnik? Alt av logger – min nettleserlogg, en eller annen sentral kontroll et sted hvis jeg sitter på biblioteket, jobb, skole e.l. – vil vel nå inneholde brukernavnet og passordet mitt. Ugunstig? Helt normalt? Har hackeren kjent som 4chan nå tilgang til Guru-kontoen min? Vil dette gjøre Skynet smartere?
6 følgere
Stilt av
Annensene er tydeligvis for desktop og ødelegger opplevelsen på mobil.
2 følgere
Stilt av
Hvis jeg ikke leste helt feil i julekalenderen for noen dager siden, så sto det at "Sol Guru gir premie til den som svarer først + til det beste svaret" og hvis det første svaret som kom inn også var det beste svaret så skulle den samme brukeren vinne begge premiene..

Men nå ser det ut som denne regelen har blitt forandret, selv om julekalenderen egentlig har begynt. Nå står det at en tilfeldig person blir trukket ut som vinner (i tillegg til den som kom med det beste svaret)
0 følgere
Stilt av
Hei Guru-sjefer

Når man skriver en kommentar eller et spørsmål uten å logge på først, kommer det opp en påloggingsboks. Denne har imidlertid kun pålogging med Twitter, Facebook og Google; det er ikke noe alternativ for å logge på med Sol Guru-brukernavnet sitt. Da må man inn på den egne påloggingssiden via LOGG INN-knappen. Mulig å gjøre alle påloggingsalternativer tilgjengelige i boksen i stedet? :)
1 følger
Stilt av
1 følger
Stilt av
Når skal brukere kunne slette sine egne spm?
Dette er en funksjon jeg krever i "nye sol guru", som dere skryter sånn av.
Trykker jeg på enter, sender jeg svaret automatisk, i stedet for å gå til en ny linje.

Hvorfor skal dere gjøre det så avansert å stille et spm?
Hvorfor må jeg ha "en komplett setning", for å kunne stille et spm? For å tilfredstille dere?
Jeg kan ikke stille om en bil, ved å si BMW525Xd, fordi dere ikke tillater det.
I stedet må jeg "ha en komplett setning" og skrive: Bayerische Motoren Werke 525 Xdrive 3.0l Diesel?

Jeg kan ikke skrive BMWF800GS, fordi "det er ikke et komplett spm".
Hva er poenget med å gjøre det så vanskelig?

Frustrasjonen er stor, for å si det mildt.
0 følgere
Jeg savner den gamle hjemmesiden jeg ,den var oversiktlig og lett å manøvrer i . Designet var også delikat .
Denne nye siden syns jeg er blass og fargeløs .Håper det bare blir med " Vi tester nye Guru "
0 følgere
Stilt av
LA OSS BEHOLDE GURU SLIK DET ER !!!
0 følgere
Stilt av
Hvorfor bruker mange Guru framfor Google?
0 følgere
Stilt av
HEI! Jeg er ny her, oppretta bruker for en drøy time siden. Jeg prøver IKKE og skryte ved og stappe kunnskapsfeltet mitt på profilen fullt av så mange områder som mulig, men jeg har faktisk ganske god peiling på det meste og mener det er diskriminerende og undervurderende og IKKE tørre og ta en sjangse på en ny spennende bruker med en fersk hjerne, fremfor disse ringrevene av noen veteraner som bare kan "Google" seg frem til alt! Jeg HAR peiling, og savner og bli utfordret! Hva er forresten det smarteste, ha ET fagområde som man kan UT OG INN (Man veit kanskje ikke så mye generelt, men det man veit noe om kjenner man til bunns!) eller og prøve og dytte inn så mye som mulig for og fremstå som en som veit litt om alt? Jeg mener alle veit noe om alt, men ingen veit ALT om noe!
0 følgere
Stilt av

Jeg har skrevet noen svar på enkelte av spørsmålene som har blitt stilt her på Sol Guru.

Hvor kan jeg finne en oversikt over alle spørsmålene jeg har svart på ??
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Hvorfor får jeg ikke lenger poeng for daglig innlogging ??
0 følgere
Stilt av
Jeg er født i 1998, er jeg over eller under grensen? Og hvis jeg er over, hvor gammel er de yngste?
0 følgere
Stilt av
Manstor synes det er litt merkelig at det står her på det første innlegget mitt at det er 2 år og 18 uker siden jeg skrev det, men hvorfor står det 2 år og 18 uker og ikke 2 år og 4 måneder ? Jeg foretrekker siste skriveform, siden jeg uansett går frem og summerer opp ukene til hvor mange måneder det blir til sammen. 2 år og 4 måneder er kanskje mindre presist enn 2 år og 18 uker, men det er vanligere å SI at det er 2 år og 4 måneder. Hvorfor står det [så og så mange] år og [så å så mange] uker istedenfor [så og så mange] år og [så og så mange] måneder?

For meg er definitivt måneder bedre enn uker. Ser ingen grunn til at det skal være uker og år istedenfor måned og år??????
0 følgere
Stilt av
I 2007 ble visstnok Sol Guru dannet. Det har til nå ikke lyktes meg å finne noen innlegg fra den tiden. Jeg fant et innlegg som ble skrevet i 2008, som hadde fylt 4 år, men ingen var fra 2007. Jeg lurer på om noen kan lenke meg til noen spørsmål postet i 2007?
0 følgere
Stilt av
Hva er det jeg kan bruke poeng til? Noe spessielt?
0 følgere
Stilt av
Jeg vet ikke når denne nettsiden ble opprettet.
0 følgere
Stilt av
Jeg har opprettet en konto på SOL debatt. Med det trodde jeg jeg kunne starte en tråd, noe jeg har prøvd å finne ut hvordan gjøres siden for 3 år siden. Men problemet er at jeg klarer ikke å starte en ny tråd - jeg vet ikke hvordan jeg gjør det. Kan det gjøres uten å ha en brukerkonto vil jeg helst vite hvordan jeg gjør DET. Men det er egentlig ikke så viktig. Har hatt en brukerkonto der i et halvår nå.

Jeg trenger hjelp til å finne ut hvordan jeg starter en SOL Debatt-tråd.
0 følgere
Stilt av
Har lagt merke til at det går utrolig tregt å navigere seg rundt på disse sidene. I dag skulle jeg bla gjennom tidligere spørsmål, og det tok et par minutter for hver eneste side jeg skulle bla i.

Dersom jeg er inne på min egen eller andres profil kan man like gjerne gi opp. Trykker jeg på "neste side" kan jeg gå og hente meg en kopp kaffe og ta meg en bolle før neste side dukker opp.

Kanskje et tegn på at man burde oppdatere litt her?
0 følgere
Stilt av
Nå er det en "kreativ" person som trykker tommel ned på alle svarene mine. skulle ønske du kunne stå frem å fortelle meg hva "problemet" ditt er :-)
0 følgere
Stilt av
Da jeg meldte meg på Sol guru, var det sagt at dette var en kunnskapstjeneste, der en kunne få svar på spørsmål bassert på andres kunnskap og erfaringer.

Ser en under overskriften "Poeng og nivå" står det følgende:
Sol guru er en poengbasert kunnskapstjeneste. Still spørsmål, gi svar eller oppdag ny kunnskap! Jo flere poeng jo høyere nivå og flere rettigheter får du!

Mange av de svarene jeg har lest, er etter min mening for dårlige.
Svarene er ikke bassert på svarers kunnskap, men det er klippet ut fra wikipedia og limt inn på denne siden.
Alle kan jo selv slå opp på wikipedia og google, så jeg trodde det var reel kunnskap og virkelige erfaringer, som skulle gjelde på denne siden.

Er det slik at folk ikke har kunnskap om det de velger å svare på?
Er det rettfredig at de som kopierer og limer inn skal få poeng og rettigheter for å svare på ting de ikke har greie på?
Er det bare jeg som er sær, eller er det flere som irriterer seg over dette?
0 følgere
Stilt av
Når eg klikkar på Logg ut, så det "Beklager, du har dessverre ikke tilgang til denne siden"

Er det ikkje mogleg å logge av denne sida? Er jo andre som nyttar datamaskina i dette huset...
0 følgere
Stilt av
Hva skal man tro om at ett menneske, muligens flere har brukt av sin tid på å trykke 95 ganger på tommel ned siden i går - det blir litt spesielt når jeg ikke har svart på noen spørsmål.
0 følgere
Stilt av
Veldig rrterende!!!
0 følgere
Stilt av
Jeg registrerer at enkelte har det morsomt med tomler igjen, denne gangen er det liten tvil om hvem det er, det skinner veldig gjennom, men det har lite å si for om et svar blir "det beste" eller ikke håper jeg. For de av oss som er opptatt av annet enn taktikk, kanskje til og med om svar inneholder riktige opplysninger så er det uhensiktsmessig å stemme ned et riktig svar - en oppfordring til alle både guruer og andre som ennå har sin integritet intakt - stem opp eller ned ut fra om opplysningene i svaret gir et godt bilde på det det blir spurt om. Til den som måtte føles seg støtt av noe jeg har skrevet så vil det mest siviliserte være å ta det opp med meg og ikke oppføre seg på måter som ellers tilskrives en annen aldersgruppe.
0 følgere
Stilt av
- er det så viktig lissom. Det er nok ikke noe stort problem, men det dukker jevnlig opp og jeg registrerer at påstander blir forsøkt formulert som spørsmål og endog besvart som et spørsmål. Noen konstruerte;
"Hvorfor har alle gutter sure sokker"
"Hvorfor vil alle ha det de ikke kan få"
"Hvorfor er jorden bare 6 tusen år gammel"
"Hvorfor er år 2012 så viktig for alle mennesker"
"Tror noen på spøkelser lengre"
"Hvorfor er det ingen som tror på spøkelser lengre"
"Hvorfor er alle veiene i norge så dårlige"
Men hva er spørsmål og hva er påstander?
0 følgere
Stilt av
Hvordan legge til Kontakter på her?
0 følgere
Stilt av
jeg skulle skifte profilbilde til ett av mine egene med det kommer ikke opp... Det kommer bare "Venter på bilde!" bilde.

:P
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Jeg har et spørsmål som jeg har fått tre svar på, men jeg måtte sjekke det opp og ingen av dem hadde rett. Spørsmålet mitt er nå da: Går det an å få fjernet dette spørsmålet på "stem på beste svar" litt irriterende å se det spørsmålet hele tiden.
0 følgere
Stilt av
Til Guru:
Hei, er det ikke mulig å gjøre noe med det at man ikke alltid vil gi "Beste svar". Det er ikke sikkert noen av svarene holder mål. Kanskje er de frekke.
1 følger
Stilt av
Hvordan melder man seg ut av sol guru/sletter profilen?
1 følger
Stilt av
Stilte et spørsmål for en stund siden som jeg ikke fikk svar på før tiden gikk ut.
Blir det helt borte da? Finner det ikke på profilen min, og såklart ikke på "oppdag".
1 følger
Stilt av
Hvor gammel minst må man være for å være på Sol Guro?
0 følgere
Stilt av
Hei! :D
Når jeg skal logge inn på SOl Guru har jeg glemt passordet.
Jeg klikker da på Glemt passord og får lenke på e-posten.
Når jeg har fårr logget inn da må jeg forandre passordet.
Men da må jeg vite hva passordet var før og det vet jeg jo ikke!
Hva skal jeg gjøre?
0 følgere
Stilt av
Jeg ser at "tommelnednissen" har gjenoppstått fra de døde og at "tommeloppnissen" sparsommelig som den er om vinteren har en uekte hibernering. Siden det nå finnes et - kommentarfelt - så oppfordrer jeg "tommelnednissen" til å benytte dette i tillegg til å produsere nok krefter til å trykke på venstre museknapp.
Så spørsmålet, om det var tvil, hva er galt med å gi en oppklarende kommentar når DU er uenig med et svar?
1 følger
Stilt av
Kan noen forklare?


300 = ?
1000 = ?
15000 = ?
0 følgere
Stilt av