Mystikk

Min Mamma har alltid dagt at jeg ikke måtte dit eller det. siden jeg var liten. Så, Jeg som knager på ting. vil vite alt! Endte opp med å finne ut ting selv .. Hva med fredsminister i stedet for forsvarminister. Hva med Lover om det vi skal Følge! F.eks: Du skal være glad i din nestemann, ta vare på de som trenger omsorg, Spørre om alt er bra, Du skal si " Hei, Koselig å se deg i dag, ha en fin dag". Osv. Hadde det blitt noe forskjell??? Tanken min er "Dualitet"
3 følgere
Stilt av
Eller logger den aldri av?
2 følgere
Stilt av
Jeg har sett bokstavene VD SA på en frimurerring. Er det noen her inne som vet hva disse fire bokstavene betyr?
2 følgere
Stilt av
Hei! jeg lurer på om det er noen bra steder og finne informasjon om hvem som går igjen på Hoff kirke og Stenberg gård på østre toten. har Googlet litt og endt opp på Sommerfelt slekta, men er det noen steder man kan få bekrefte dette? eventuelt finne mer info?
0 følgere
Stilt av
En ikke-helt-googleable spørsmål: Hvorfor er det 2 røde menn på lyskrysset i Norge? Se eksempel: anderswallin.net/wp-content/2007_05_sc1/lights.jpg
1 følger
Stilt av
Hva tenkte f.eks Hitler på,eller Stalin,Pol Pot og andre massemordere,ja også denne abb da,er livet uendelig for dem her på jorden,hvorfor sier ikke Bibelen noe mer konkret om dette,hva gjør vi her? hvor skal vi?
0 følgere
Stilt av
Det sitter mange synske personer på Teletorget og til en pris av kr 32 pr minutt finner dem svar med en gang. 16 år gamle Sigrid er borte og her har Teletorget en mulighet til å bevise sine evner. Hvorfor kan ikke alle disse synske fortelle Politiet hvor jenta er ?
1 følger
Stilt av
Eller er det gammel overtro ?
0 følgere
Stilt av
Hvilke av disse symptomene er mest dominert yang?
a) Eksem
b) Slitasjegikt
c) Hodepine (kraftig, pulserende)
d) Allergi
e) Ilende smerter, som kommer og går
f) Depresjon
g) Høyt stoffskifte

0 følgere
Stilt av
Teori og hypotese går i dagligtale hånd i hånd, selv om de i vitenskaplige termer er som dag og natt, men om jeg nå har en hypotese om at det finnes et sokkemonster i vaskemaskinen min som spiser en sokk og ikke den andre slik at jeg bestandig har ulike par - så kan jeg søke litt på nett, slå opp i litteratur angående sokkemonster for å finne ut om de faktisk eksisterer - jeg finner noen som tror og noen som ikke tror. Jeg manner meg opp og skrur vaskemaskinen i smådeler, men finner ingen sokkemonster - jeg har altså to mulige forklaringer (minst) den ene er at det ikke finnes, jeg kan ikke påvise det, det er ingenting som tyder på at det er demonstrert - det andre er at det er et -usynlig- sokkemonster i vaskemaskinen.
Hva er det neste trekket som ville være fornuftig å gjøre, å -tro- fordi jeg ikke finner andre forklaringer eller fordi jeg liker tanken på at jeg ikke roter bort sokkene selv eller å sette hypotesen under lupen - eller kanskje andre løsninger?
0 følgere
Stilt av
Jeg må ha hjelp, jeg har fått en rekke påstander (under) og mistenker at noe er faktiske feil og noe er logiske feilslutninger, men hva og hvorfor?

- Evolusjonsteorien er bare en "teori" som ikke er bevist.
- det finnes ikke fossilrekker som demonsterer evolusjonen.
- om en ting viser seg å være feil ved evolusjonsteorien så beviser det en gud
- Darwins evolusjonsteori sier at jorden begynte med et smell.
- evolusjonsteorien sier at vi stammer fra apene, men hvorfor finnes det da aper.
- dannelsen av øyet demonsterer at en gud har skapt verden
- big bang teorien forutsetter at intet kommer fra intet
- Gud/skaper har bestandig vært der og oppsto fra intet.
- det nye testamentet er skrevet av øyenvitner
- de 10 bud er grunnlaget for moral.
- uten en Gud - ingen moral.
- tro fører ikke til uheldige ting, bortsett fra kjønnslemlesting, voldtekt, steining, utbredelse av hiv/aids og noe til, men det er noe helt annet og kan ikke sammenlignes med tro.
0 følgere
Stilt av
Og begrunnelsen var at "jeg tror det" i allefall om vi skal "tro" allerede besvarte spørsmål. En kjapp opptelling - uten anstrengelse - gir meg et titalls "Guder" noen av disse eksluderer hverandre, men om vi skal "tro" på bare én av ørkengudene hvilken er da den riktige og er det en biolog og eller en kosmolog i salen som på en folkelig måte kan si noe om abiogenesis, big bang teorien i dag og evolusjon? (lønn får du i himmelen + 200 poeng i den materalistiske verden)
0 følgere
Stilt av
Jeg hører mye om silva-metoden, og har lest meg litt opp på hva det går ut på. Hvordan fungerer dette i praksis? Er det noen som har gått kurs og fått noe ut av det, eller er det rett og slett bare humbug?
0 følgere
Stilt av
Lurer på om jeg er sanndrømt, eller om det bare er hukommelsen min som lurer meg.. Jeg vet at en kan oppleve deja vu - som en feilkopling i hjernen, at hjernen opplever en ny situasjon som et minne. Men dette er annerledes, jeg drømmer ting - også skjer det!

Drømte for eksempel at en fjern bekjent kom til meg og sa at hun skulle flytte til usa - at den dagen var siste dagen hennes på jobb.. Noe som er veldig rart å fortelle MEG, siden vi kun er bekjente.. Dagen etter møtte jeg henne tilfeldig, vi hilste, og hun fortalte at dette var siste dagen hennes på jobb!! Fordi hun skulle flytte til usa om 3 dager. Slike ting har skjedd flere ganger i det siste. Men det begynte da jeg var veldig ung - kan huske det fra 5-års alderen.

Og pga mine fantasifulle drømmer, og min tro på psykoanalyse har jeg skrevet ned de fleste av drømmene mine - før det har skjedd i virkeligheten. DET kan ikke være tilfeldig.

Hva tror dere?
0 følgere
Stilt av
hvor finner jeg litteratur om de?
0 følgere
Stilt av
men da man sover på rygg?
0 følgere
Stilt av
Jeg hvordan det fungerer og teorien bak det og sånt. Men jeg vet ikke hva det egentlig er >.<
0 følgere
Stilt av
Her er link til filmen jeg så:
vgtv.no/?id=26995

Jeg tror ikke at det er magi.. >.< Kansje pr-stunt. Vet noen noe om dette? Hvis dette er ekte, så er det litt kult :D
0 følgere
Stilt av
hva kommer i følge mayakalenderen, til å skje i året 2012??
0 følgere
Stilt av
hjemme hos morsan så er jeg helt sikker på at det er noen som går igjen på ene rommet.
det er så dårlig energi der at inegn greier og sove på det rommet og jeg og morsan har opplevd akkurat det samma der.. vært intressant å kontaktet noen som har erfaring med dette i trondheim...

men hvem????
0 følgere
Stilt av
Har hatt noen overnaturlige opplevelser (uten at jeg skal gå inn på hva her), og ønsker å videreutvikle dette. Er det noe jeg kan gjøre, og isåfall hva?
0 følgere
Stilt av
Lurer på om noen her her erfaringer med dette, og hva dere fikk ut av det?
Var det verd pengene?
Ville dere bruke tjenesten om igjen?
Mvh
0 følgere
Stilt av
Tidligere drømte jeg ofte at jeg fløy, men ikke at jeg svevde og rundt og hadde kontroll selv, - det var mer en sugende følelse, - som man kan få i karuseller. Ikke helt kontroll, og holder seg på en måte litt fast.

I det siste drømmer jeg ofte at jeg sloss, og da gjerne mot svære, sterke mannfolk.
Jeg kjemper veldig mot disse, men vanligvis pleier jeg vel egentlig å "vinne". Jeg har gjerne en eller annen form for "våpen" også. Seinest inatt sloss jeg mot to stykker, en stor og en litt mindre, og jeg klarte til slutt å stikke en saks i magen til den største.... Fæle greier egentlig, og jeg våkner ganske sliten, men jeg lurer på om noen har en forklaring til hva disse to drømmene betyr?
0 følgere
Stilt av
Jeg går jevnlig til refleksolog, og for et par uker siden fortalte min refleksolog meg at hun hadde prøvd regresjon, der hun gikk langt tilbake i tid. Kan noen forklare meg hva regresjon er? Hvordan foregår det, og hva er det godt for?
0 følgere
Stilt av
Og i så tilfelle, ble han/hun fri?
0 følgere
Stilt av
(Hørt, men ikke sett)

Kan enkelte stoppe en blødning med bønn?
1 følger
Stilt av
Spør om dette her, siden min familie er tvilsom på dette og mener dette ikke er sant.

Hjemme i leiligheten min mener jeg det er mye rart som skjer. Når jeg går på f.eks jobb, slukker jeg alt av lys i leiligheten. Når jeg kommer tilbake igjen, er alltid den samme lampen på. En gang dro jeg på jobb, snappet ut kontakten og gikk. Da jeg hadde gått et stykke, snudde jeg meg, og jaggu lyste det ikke da også!
Andre ting er at sukkeret og melet på benken ofte bytter plass i løpet av natten. Spottene inne i kjøkkenskapene kan plutselig skru seg på. Prøver "det" å fortelle meg noe? Og hvor kan jeg finne mer informasjon om dettte? Synes det er litt ekkelt å ha det sånn
0 følgere
Stilt av
Noe sånt som de optiske illusjonene man ofte ser, eller bare noe som man tror man ser men som i virkeligheten ikke er der.
0 følgere
Stilt av
Ja, det sies "ansvarlig for eget liv".. Tenker ikke ofte på det, Det er som tilfeldighetene råder.. Og flust av dem. Så hva betyr egentlig ansvarlig for eget liv? Man vil jo ikke tro at en tilfeldighet er et resultat av bevisst tanke. Spesielt tema dette. Jeg tror det at mye handler om sammenlagt de positive OG negative faktorene i livet. Ingen kan være seg bevisst hundre prosent ansvarlighet over eget liv. Men sant er det at du og bare du er ansvarlig for eget liv.

Hva mener du innebærer ansvarlighet for eget liv??

Elohim
0 følgere
Stilt av
Hva er egentlig karma?
0 følgere
Stilt av
det diskuteres høylydt hvorfor påsken kommer forskjellig men det gjør jo også ramadan (muslimenes fastemånte)Veldig intresert i å utdype dette spørsmålet
0 følgere
Stilt av
Karmalover har vi med oss fra liv til liv har jeg fått forståelsen av. Noe vi skal løse for å bli fullstendige eller komme i mål med våre ulike livsplaner. Hvordan blir man klar over hva som er karma og hva som ikke er det?
0 følgere
Stilt av
Hva er et medium? Da snakker jeg ikk om media og teknologi.
0 følgere
Stilt av
Jeg spør ofte englene/hjelperne min om hjelp, og får bestandig en magefølelse eller tanke som svar. Skulle gjerne kommunisert bedre med dem og funnet ut mer.
Noen som har tips, ritualer, etc ? :-)
0 følgere
Stilt av
Pleier det å være fredag 13. to ganger i året, i måneder rett etter hverandre ? Sånn som nå, når vi nettop har hatt fredag 13. i februar, så kommer det igjen i mars..
0 følgere
Stilt av
Hvordan kan man vite om man har evner til å heale? Eller kan man lære seg det? og hvordan kan man se energier som ånder? er det noe man er født med eller kan det læres?
0 følgere
Stilt av
Har noen her prøvd Regresjonsterapi, og hvordan gikk det? Noen som vet hvem jeg kan kontakte for å prøve det? Og hva er prisen?
0 følgere
Stilt av
Ein dag hugsa eg plutseleg at eg hadde lest ei historie eller sett eit videoklipp/ein sketsj, der ein person vart bedt om å velje mellom to ting. Det eine var å drepe ein tilfeldig person og få 1.000.000 (hugsar ikkj kva for valuta). Det andre alternative hugsar eg ikkje, og heller ikkje korr eg kom over denne sketsjen. Eg hugsar at det endte med at personen valde pengane og mordet og sjølv vart drepen. Kan nokon opplyse meg om korr eg kan finne sketsjen?
0 følgere
Stilt av
Hva er det som gjør himmelen blå? Kunne den ikke likeså greit vært rosa?
0 følgere
Stilt av
Slutt på eksistens? Slutt på jorden? Frisk ny start i himmelen? Og hvem kommer til himmelen da?
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
1 følger
Stilt av
Jeg lurer på hva dragen symboliserer, betyr og hva den står for?
1 følger
Stilt av
Blir ønskelistene lest og tatt vare på eller blir dei berre kasta? Hvorfor?
0 følgere
Stilt av
i natt når jeg skulle legge meg. jeg la meg ned etter å ha lest bok i en times tid... kikket ut i luften. plutselig satt det en kvinne.. hvit nattkjole, hvit i ansiktet, bustette hvitt hår og hun kikket på meg... satt som om hun kjedet seg og kikket på meg... litt over en meter fra sengen min... og jeg vet mange sikkert tror jeg snakker tull og at man kan se ting som "ikke er der"
men jeg er ganske sikker på at jeg såg det jeg såg... hva er dette.. hvem? og hva vil hun?
tviler på hun vil meg noe vondt siden hun ikke har gjort det før og hun satt bare å kikket på meg?
0 følgere
Stilt av
Mye forskjellig sies om 2012. Noen mener det er verdens undergang, andre mener at verden er inne for en oppvåkning.
Hva tenker du om dette?
Hvis vi helt teoretisk sier at det faktisk skal skje noe, er det noe du frykter eller ser frem til?
0 følgere
Stilt av
Mange som snakker om åndenes makt:hva mener dere?
0 følgere
Stilt av
I det siste har jeg lagt merke til at det blir stadig mer fokus på det alternative, og alternativ tenkning. På TV sendes det flere programmer av typen åndenes makt, jakten på det ukjente, spøkelsesjegerne osv. Hvorfor har dette blitt så pop i dag?
0 følgere
Stilt av
Jeg er veldig fasinert av loven om tiltrekning. Har sett filmen og lest boka "The Secret", og syns det er veldig spennende. Jeg har alikevel ikke HELT troa på det.

Kjenner du til loven? I så fall, har du hatt noen spennende opplevelser med den? :)
0 følgere
Stilt av