Mote og skjønnhet

Eller kan dette oppfattes litt spesielt?
3 følgere
Stilt av
Hvor går grensen mellom utkledingstøy og akseptabel kontorpåkledning?
3 følgere
Stilt av
Søk på nett gir meg masse forslag jeg ikke har tiltro til, hvilken butikk i
Oslo har det største utvalget av solbriller?

Da tenker jeg på merkebriller og et rikt sortiment ikke nødvendigvis antall solbriller i butikken..
2 følgere
Stilt av

Vi skal på jobbreise og skal kle oss business casual. Diskuterer hva som egentlig ligger i dette, for henholdsvis kvinner og menn.
4 følgere
Stilt av
Har langt hår som blir utrolig elektrisk nå om vinteren. Hvordan unngå dette?
1 følger
Stilt av
1 følger
Stilt av
1 følger
Stilt av
Hei, Jeg har problemer med å puste pga. skeiv nese skillevegg. Den ene siden av nesa er tettere enn den andre, og noen ganger er den andre mer tettere enn den andre. Det irriterer meg veldig, og jeg får ikke sove om natta. Jeg har fått en time hos Lovisenberg Sykehus/Legesenter (husker ikke hvem) om å undersøke nesa mi, og muligens operere også, men dette er ikke før sommeren, og jeg vet ikke om jeg klarer å holde meg så lenge. + er det muligens å endre på nese formen, når det er snakk om skeiv nese skillevegg operasjon, hørte at det går ann under samme seanse. Takk :)
0 følgere
Stilt av
Hei, jeg er en gutt på 16 år som kanskje skal operere på Lovisenberg sykehus, og operasjonen gjelder skeiv nese skillevegg. Og det jeg lurte på var om jeg også kunne endre på formen og hvordan den ser ut altså f.eks. fjerne klump på nesa, spiss, lang osv.
Mvh Vinny
0 følgere
Stilt av
Jeg skal kjøpe barbermaskin til samboeren min i julegave, men jeg er litt usikker på hva slags. Hvilken er best av den som har sånne tre hoder og den som er mer avlang, med ett skjærehoder, hvis dette gir mening?
Håper på et raskt svar!
0 følgere
Stilt av
Eller sjørøvere. Eventuelt, om noen vet hvor jeg kan kjøpe det. Halloween-relatert.
0 følgere
Stilt av
Jeg går vanligvis i lave sko, rett og slett av praktiske årsaker, og også pga. komfort. For de gangene jeg bruker sko med hæler i en viss høyde, og jeg går endel med disse, så får jeg en slags brennende følelse under den delen av foten som får det meste av tyngden på seg, altså området som kommer etter tærne, hvis dette er forståelig.
Er det noe jeg kan gjøre for å unngå dette? Spesielle såler e.l.? Eller må jeg bare venne føttene til dette, og det vil etterhvert bli bedre?
0 følgere
Stilt av
Det er bilde av modellen med buksen på seg på toppen av siden, men jeg vet ikke hva den heter, kan dere hjelpe?

Takk

cubus.com/no/Dame/Jeansguide/Jeans-guide
0 følgere
Stilt av
Neglene mine har en tendens til å dele seg lagvis, og det øverste laget kan gjerne bare dras av, noe som gjør negltuppene ekstremt tynne, og de flises og blir ødelagt lett pga. dette. Har jeg neglelakk på, blir gjerne holdbarheten noe bedre, men finnes det noe jeg kan ha på neglene som gjør at de blir sterkere, og ikke deler seg så fort? Vil gjerne slippe å gå med neglelakk hele tida....
0 følgere
Stilt av
hei. Jeg farget håre mitt mørkt for ikke så lenge siden, men jeg syns det ble ALT for mørkt. Så nå vill jeg prøve å få det litt lysere. jeg har helst ikke lyst å bleke det for jeg er redd det blir veldig slitt. Derfor lurte jeg på om dere har noen tips til hvordan jeg kan få det lysere? har hørt att jeg kan ta sitronsaft i det å være ute i solen, så skal det da bli bleket på en måte som ikke skal slite så mye. har ikke prøvd det før så er litt usikker...
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Hei! Jeg skal på 60-talls fest til helga og lurer på hva jeg kan gå med. Temaet er på en måte 60-tallets classy stil, som i "Mad Men". Jeg tenker å gå med en rød kjole som rekker meg ca til midten av lårene, og som ikke har noe utringning eller ermer. Så tenker jeg å ha et par silkehansker og et belte rundt livet.
Håret vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med. Jeg har hår til ca midt på brystet, noen idé om hva jeg kan gjøre med det?
Håper på svar!! :-)
0 følgere
Stilt av
Jeg har hørt at man trener man leggmusklene når man går med høye hæler. Det jeg lurer på er om dette egentlig stemmer, eller om man trener leggene like godt når man går med flate sko?

0 følgere
Stilt av
Hvis man bruker 38 i sko her i norge, hva bruker man da i usa? googla litt, men fant forskjellige svar.
0 følgere
Stilt av
Hej, jeg har mørkebrunt hår, men har lyst på et farge med litt rødt i. Jeg så på den fargen som går på tv'en. Jeg pleier og farge meg hos friøsren, men var akuratt der, så hadde tenkt å prøve det selv en gang. Så, spørsmålet er: Kan jeg farge håret litt rødaktig oppå det mørkebrune?
0 følgere
Stilt av
Jeg lurer på om noen vet hvor man får kjøpt pelsluer med pels over hele ..?
Og hva er prisen?

På forhånd takk! =)
0 følgere
Stilt av
Er uggaustralia.com den offisielle nettsiden til UggAustralia? Er det en trygg nettside og handle på?
0 følgere
Stilt av
Er det noen skobutikker i Oslo som selger originale UGGs Australia Boots? Håper noen kan gi meg noen svar! Er det evnt noen som også har erfaring med å kjøpe på uggaustralia.com?
0 følgere
Stilt av
Er det mulig å kjøpe originale Uggs Australian til Norge på foreksempel uggaustralia.com til Norge? Hver gang jeg velger Norge som region, går det ikke annå kjøpe? Er det noe feil? Håper på svar!
0 følgere
Stilt av
Da tenker jeg mest på "påsveisa" hårexstensions som sitter i håret permanent ca ett halvt års tid. Veldig glad for tilbakemeldinger fra mennesker som har hatt det og tatt det ut igjen, hva slags erfaringer dere sitter med. På forhånd takk :)
0 følgere
Stilt av
Hvem er den mørkhårete skjønnheten som er frontfigur i Cubus-reklamene?
0 følgere
Stilt av
Noen som vet hvilke brilleforetninger som selger innnfatninger fra Chanel?
0 følgere
Stilt av
Noen som vet hvor jeg får kjøpt en truckercaps i Trondheim? Kan godt være litt "harry".
0 følgere
Stilt av

Hva slags såpe burde man bruke når man skal vaske brillene sine?
1 følger
Stilt av
Først farga jeg håret mitt, deretter bleket vi det rundt 7 ganger (rett etterpå) Så deler av det er normalfarget og en mindre del er fargetbleket. Og nå får jeg ikke lov til å farge det igjen før det har vokst ut >_< Men mamma pappa er superfornøyd med hårfargen da. De vil bare ikke ha mer kjemikalier i det..
0 følgere
Stilt av
Hei, har alltid hatt en drøm om å bli stylist. Å har en stor drøm om å ta den utdannelsen utenlands, gjerne London. Noen som vet hva mulighetene er for det?
og er det norske skoler der som har denne muligheten.?

takk på forhånd.
0 følgere
Stilt av
Jeg ser etter en gave til min kjæreste :) Hun elsket en parfyme som het "Love by Nina" av Nina Ricci. Problemet er at dette var en "limited edition" fra 2009, hvor i alle dager kan jeg få tak i dette til henne?

Har saumfart hele verdens internett, finner ingen ting :/

Please hjelp :)
0 følgere
Stilt av
Koster jo nærmere 900 kr så da bør det vel virke? og kan tennene bli skadet av tannbleking hjemme?
0 følgere
Stilt av
Jeg har lyst til å snart ta min første tatovering, og gjerne i Oslo i løpet av sommeren. Er det noen som har studioer å anbefale? Helst et som er veldig lett å finne frem til da jeg ikke er spesielt kjent i Oslo. Anbefal gjerne et sted du kjenner de ansatte litt, eller synes de er ålreite og som du ville anbefalt dine venner. :)

Tatoveringen blir antagelig signatur, eller i alle fall skrift.
0 følgere
Stilt av
Jeg har lenge vurdert å sette i Great Lengths extenisons. Jeg lurer derfor på hvor mye, sånn ca. hva det koster ?
0 følgere
Stilt av
Jeg kjøpte nylig et par hvite Moods of Norway sko, så klarte jeg selvfølgelig å skitne dem til skikkelig når regnet kom...
tror du det er trygt å putte dem i vaskemaskinen, eller kommer da mønsteret til å falle av?
0 følgere
Stilt av
Jeg er en ganske utålmodig sjel, og jeg er også glad i å skifte neglelakk ganske ofte, men det ender gjerne med klumper og striper i neglelakken, siden jeg ikke har tålmodighet nok til å vente til første lag tørker før jeg tar på et nytt, osv..
Noen som har noen tips til hvordan jeg kan få neglelakken til å tørke fortere? Hjelper det å blåse på og vifte med hendene, som jeg driver med, eller finnes det en annen metode som gjør at jeg slipper å se ut som en idiot mens jeg holder på?
0 følgere
Stilt av
Det står gjerne skrevet på pakkene hvilke aldersgrupper diverse kremer og hudprodukter er ment for. Men kan man skade huden om man f.eks. bruker rynkekremer eller hudbehandlinger for eldre når man selv er i 20-årene?
0 følgere
Stilt av
Når bør en begynne med rynkekrem?? I ung alder for å forebygge,isåfall hvor ung? eller når en ser de første tegna??
0 følgere
Stilt av
Har tidligere handlet i nettbutikken til crazyshop.no

De har mange bra varer og mye forskjellig. Skikkelig billig.

Men vil jo gjerne ha tips om flere butikker som er like billige :O)
0 følgere
Stilt av
Min venninne har noen fine sko. Men skoene har fått salt og veisøl på seg, har dere noen ideer på hvordan å fjerne dette?

Skinnsko.
0 følgere
Stilt av
Har du noen anbefalinger som ikke gir skjoller, glir av etter en dusj, koster 101010101kroner, eller stinker?
- Har hørt at Nivea og Dove sine er veldig billige og bra, stemmer dette?
0 følgere
Hei, hvor i Oslo kan man ta billigst navlepiercing?
0 følgere
Stilt av
Er det grenser for hvor mye man kan forminske en ring?
Har en i str 10 som jeg gjerne skulle hatt ned til ca 7,5-8.
Er dette mulig?
Hørte at det var fare for at stenene ville falle ut. Stemmer det?
0 følgere
Stilt av
når jeg legger et lag øyenskygge på øyet, så blir det borte etter få timer, hva kan jeg bruke så det holder seg der lengre?
0 følgere
Stilt av
Hei!

Jeg kunne gjerne fått litt hjelp ang. sminke. Er en 17 år gammel jente, og kan, merkelig nok, ingenting om sminke. Har helt ren hud, og ikke en eneste kvise eller urenhet.
Det jeg vil skjule er de små posene under øynene. Her kan jeg vel bruke foundation? Lurer bare på hvilken jeg skal kjøpe.
Jeg har veldig, veldig sensitiv hud og bruker dermed ikke sminke. Bruker rouge, men dette gir meg bare litt farge i kinnene. Er ellers veldig blek.

Noen som har noen tips?:)
Takker for svar.
Mvh HNB
0 følgere
Stilt av
Det virker som emo/scene og liknende stiler/subkulturer eller hva det kalles stort sett bare er å finne hos tenåringer. Stemmer dette, eller finnes det faktisk andre, eldre folk som lever et litt alternativt liv, stilmessig? Vet jo at f.eks. goth-stilen opprettholdes av en hel del i 20-årene og oppover, men er emo-stilen liksom noe mer "barnslig" som folk bare legger av seg når man blir 19-20, også starter man bare et liv som en helt vanlig mann i gata? Hvis dette da IKKE er tilfelle, hvor gjemmer alle seg, f.eks. i Oslo? Er ikke spesielt flink (eller kjent nok) til å finne frem til alskens alternative steder :p
0 følgere
Stilt av
Jeg lurer på om det er noen som vet 100% sikkert om denne nettbutikken selger ekte varer? De hevder selv dette, men jeg er likevel usikker. For en tid tilbake kjøpte jeg en shampoo og balsam derfra, samme slag som jeg hadde kjøpt hos en frisør tidligere. Når jeg fikk flaskene synes jeg liksom de så litt annerledes ut, men selve innholdet luktet og virket som var det samme. Noen tips eller noen som har egne erfaringer her?
0 følgere
Stilt av
Kommer det One Piece Jump In eller noe lignende i butikkene ?
0 følgere
Stilt av