Lyd og bilde

Vet dere noe om hvordan DAB-dekningen er på sjøen? Jeg har ikke DAB-radio og lurer på om det er lurt å kjøpe til båten. Det er kjekt å ha radio på sjøen for å få med seg nyheter og vær. 


1 følger
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Sonos er tydeligvis noe møl når det kommer til å koble seg mot Spotify - Hvilke alternative systemer er anbefalt?

1 følger
Stilt av
Hva er de viktigste elementene man skal se etter?Har forstått det slik at RAM og prosessor er de viktigste elementene, men hvilke er bra nok?
Vennligst ikke gjør dette til en mac vs PC-greie...
2 følgere
Stilt av
Har stadig problemer med HDCP i forbindelse med tv koblet til paraboltuner. TV'n går i svart eller grønnflimmer, med melding om at tv'n ikke er HDCP kompatibel. Jeg vet at tv'n er HDCP kompatibel, men likevel skjer dette. Har forsøkt flere forskjellige HDMI kabler også.
0 følgere
Stilt av
Tenker på 65" tv. Ikke nødvendigvis siste modell .
5 følgere
Stilt av
Jeg skal fly veldig mye de neste ukene, og trenger et par nye hodetelefoner. Jeg kan ikke bruke mer en maks. 1000 kroner.
  • Jeg er ikke veldig kresen på lyd men de må være gode å "ha på øret"7 følgere
Stilt av
Finnes det noen overgang fra DAB til FM?

2 følgere
Stilt av
Jeg bruker Spotify Premium på mobilen. Sender trådløst til Apple AirPort Express via AirPlay til to ulike stereoanlegg. Jeg kan velge mellom de to, men hvordan får jeg sendt samme lyd til begge?

6 følgere
Stilt av
hvorfor har gamle lydopptak så skarp og karakteristisk lyd? er det fordi gammelt lydutstyr ikke var sensitivt til mørkere lyder, eller er det en annen grunn til det?

2 følgere
Stilt av
Har i dag en klump-tv som jeg alltid har trodd var på 28". Så på en 32" flatskjerm men fikk da faktisk inntrykk av at flatskjermen var MINDRE. det kan da ikke stemme?.

Målene på klump-tv,ns skjerm er:

I høyden er den 41,5 cm, men kun 32,5 cm om man tar hensyn det svarte feltet.
I bredden er den 54,0 cm.
I diameter er den 67,0 cm, men kun 59,0 cm om man tar hensyn til det svarte feltet.

Har jeg egentlig ikke en klump-tv på 28" og hva bør jeg tenke på størrelsesmessig når jeg kjøper flat-tv?
3 følgere
Stilt av
Er det noen som har erfaring med/kjennskap til TV,n TCL 32" LED TV?.
Er ikke ute etter noen avansert TV. Har idag en "klump-TV" på 28".

Noen som vet om det er noe direkte negativt ved den?
2 følgere
Stilt av
Hvis jeg skal filme en slags offentlig diskusjon / tale eller noe, og kvaliteten på videoen ikke kommer til å bli bra nok med ett vanlig håndholdt kamera. Er det mulig å få kjøpt (eventuelt leie) litt større kamera som blir brukt til å lage filmer eller TV-studio?

Og hva slags film blir brukt i slike kamera? Er det mulig å etterpå ta ut disken (eller hva det nå heter) fra kameraet, sette i datamaskinen og se heile filmen på denne måten på ett seinere tidspunkt??
3 følgere
Stilt av
Hei! jeg har fått dugg inni kameraet på mobilen, går det andre å få bort, eller? Jeg har fått det på det kameraet mot meg selv (Selfie kameraet ) ;) har Samsung galaxy 4 vist de er til hjelp?
3 følgere
Stilt av
5 følgere
Stilt av
Har kjøpt inn høyttalere, Boston A25, og er nå på leting etter en passende forsterker. Jeg har begrenset budsjettet til 5000kr, og ønsker selvfølgelig å få mest mulig ut av pengene. Har sett på NAD D3020, Cambridgemodeller og Nuforce DDA-100! alle virker som gode forsterkere med tanke på at jeg kun skal spille fra to høyttalere og ikke trenger en monsterforsterker, samt som at de har fått gode anmeldelser!

Trenger tips, anbefalinger og alt som er, KLARER ikke overbevise meg selv om hvilket kjøp jeg skal gå for!

Setter enorm stor pris på svar!
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Hei.
For rundt et og halvt år siden kjøpte jeg en Mac book pro. Nå som jeg skal begynne på videregående skole og lurer på om jeg skal benytte meg av skoletilbudet på mac. Jeg kan få en mac book pro retina til 7.000 pluss forsikring. Er det lurt av eg å velge å kjøpe ny. Den macen jeg har nå fungerer fint. Den er rask og sånt, men batterilevetiden er skikkelig dårlig. Takk for svar :)
0 følgere
Stilt av
Jeg vet ikke hva som er gale.. når min vennine kobler til fungerer alt helt perfekt, det gjorde det med min og før, men putselig gikk det ikke :( jeg har prøvd opp til flere timer med å løse dette, men jeg klarer det ikke er det noen som kan hjelpe meg?
0 følgere
Stilt av
Hvilket band liker du?
1 følger
Stilt av
Hei!
Jeg har bestemt meg for å investere i anlegg til stuen :) jeg er helt grønn på sånne ting, så håper noen har gode tips :)

Jeg har lyst på et anlegg med bra trøkk i, dette skal fungere bra når vi ser på tv/film og når vi har fest! Jeg vil maks bruke 5000 på dette. :)
0 følgere
Stilt av
???

0 følgere
Stilt av
Hei! Jeg ble invitert som en slags type "DJ" i en begravelsesanledning her forleden. Jeg fikk beskjed om å sette sammen musikk som jeg visste hva kameraten min likte (den avdøde) og plukte ut noen av hans favoritter.

På track nummer 2 fikk jeg plutselig kjeft fra enkelte familiemedlemmer av han og noen av hans venner uten at jeg egentlig ikke skjønner hvorfor. Jeg spilte klassikeren "Another one bites the dust" av Queen. Dette var en av hans favoritter, men ettersom noen reagerte tenker jeg at det kanskje har noe med teksten å gjøre.

Så hva handler egentlig sangen om, eller er det kanskje en annen grunn til at de begynte å kjefte på meg?

Håper på svar:
0 følgere
Stilt av
Jeg leste litt om filmproduksjon og stumblet over noen forkortelser jeg ikke visste hva betydde.

Dette ordet var prod.ass. Noe jeg ikke vet hva er for noe eller hva gjør.
Hvis noen kunne oppklart dette hadde jeg blitt glad og smartere :)

Takk på forhånd
0 følgere
Stilt av
Hei:
Lurer på om det finnes et GRATIS bilderedigeringsprogram der man f.eks. kan la det man fokuserer på være i farger, men la bakgrunnen være sort-hvit.
Helst noe som det ikke er alt for vanskelig å sette seg inn i.

Erfaringer?


Takker for svar!
2 følgere
Stilt av
nokon som har nokon braè film tips e ute ette litt spenningsfilmar (acsjon) eller litt skumle men ikkje skrekk filmer.
1 følger
Stilt av
Når jeg prøver å spille på gitaren minkommer det sånne rare bzzzzzz lyder. Hva er dette? Er det fordi gitaren min ikke er stemt, eller er den ødelagt? :S
1 følger
Stilt av
Kameraet låser seg når eg fotograferar med blitz etter 5 - 8 bilete. Då står det og blinkar Busy. Etter 1 - 2 min. kan det fungera att, eller eg må slå det av og på att. Kva er feil?
0 følgere
Stilt av
Jeg fikk ikke med meg annet enn sangen, det er sikkert blitt opplyst om det, men det gikk meg forbi! Var en ganske kjent sang..
0 følgere
Stilt av
Jeg er ute etter et kamera som kan brukes til dashbordet i bilen, men også som kamera ute i naturen. Et som tåler en støyt og som både kan filme/ta bilder.
Også ønskelig med stor lagringsplass eller mulighet for minnekort (dette har jo kanskje alle kamera i dag riktignok).
Om noen har sett nattpatruljen på Max, så det noe likhet med det kamera jeg ønsker.

Noen tips eller anbefalinger?
0 følgere
Stilt av
Lurte på hvem som utfører dette og hvor. Kjøpte headsettet for noen år tilbake betalte over 2000kr og er ekstremt fornøyd med det. Kan tenke meg HI-FI klubben gjør dette, men også at de er overpriset.

Befinner meg i Oslo.
0 følgere
Stilt av
Hei.
Har prøvd å lese litt opp og virker som om hjemmekino subber bare har område lyd og dermed ikke er retningsbestemte. Jeg har ett enkelt lydsystem med en sub boks med elementet oppe bak og ett hull foran på boksen. Fks som denne: i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/212/samsung-ht-z210.33036244.jpg

Forstår at det ikke er så smart å sette sub i hjørnet pg ekko og "boom" effekt. Men bortsett ifra det, kan jeg plassere den fritt i retning i nærheten av lyttere?

0 følgere
Stilt av
Kaninen min har tygget litt på ledningen til mitt Bose headset. Går det an å reparere dette? Kan jeg kanskje teipe?
0 følgere
Stilt av
Hei,

lurer på om det går an å gjøre om et videoklipp (på pc-en min) som er i mp4-format til .3gp-format? Prøver å legge ut et klipp på Facebook uten å lykkes, tror det har med format å gjøre.

Takker på forhånd for svar.

Kiss
0 følgere
Stilt av
Hvordan kommer man fram til seer-/lytter antall på ulike programmer?
0 følgere
Jeg har en iPhone 4S med mange app`er som jeg har kjøpt. Er det mulig å overføre disse til en annen iPhone jeg skal bytte til..? Overføre direkte fra den ene mobilen til den andre, eller på annen måte...via PC?
0 følgere
Stilt av
Skal kjøpe meg et surround-anlegg/hjemmekinoanlegg, og skal ønske meg gavekort fra en spesifikk forhandler til julegave. Jeg ser etter et anlegg til rundt 2-4.000 kroner, så Hi-Fi klubben er ikke aktuell.

Hjelp?
0 følgere
Stilt av
Skal kjøpe ny TV og vil holde meg til Elkjøp pga at de jo har 30 dgr åpent kjøp. Føler meg tryggere da. Har festet meg ved modellen GRUNDIG 42 " LCD-TV 42 VLC 9142 T2,
men har endel spørsmål som jeg IKKE får svar på fra Elkjøp. Derfor håper jeg at noen herinne kan hjelpe.

1. Hva står egentlig LCD for ? - er det en helt vanlig TV ?
2. Det viktigste er bildekvaliteten. Stemmer det at denne TV er topp på bildekvaliteten og
at det er på "krimskramset", dvs alt av tilleggsytelser den ikke er så bra ?
3. Har denne TV-en stor eller liten "ramme" rundt skjermen ?. Da tenker jeg på hvor stor
den reelle bredden på tv,n blir

Håper på svar
0 følgere
Stilt av
Eg gar ikkje hdmi men vil se vidio/bilde og se. rett i fra you tube...
Noen tips? ta i mot alle tips
0 følgere
Stilt av
Vi kan ta bilde med mobilen. men kor tid vart de kamare på mobila?
Håper på svar:-)
0 følgere
Stilt av
Serma med tøs er in no men kor ti vart dei til ... ?
0 følgere
Stilt av
Hei i stuen folkens, sitter og ser etter noen elgitarer, men vet ikke hva jeg skal se etter? Jeg har lyst på en gitar som jeg kan spille soloer på, en som det er lett å gjøre det på, da tenker jeg på halsen! altså tynn eller stor hals osv.. Noen som kan si meg en bra gitar der? Har funnet en gitar som heter morgan som er en elgitar! hun som selger den sier at den kosta 3500,- når hun kjøpte den, og er nå villig til å gå ned til tusen kr, er det noe jeg burde? Tror gitaren heter "morgan legende series"?
0 følgere
Stilt av
Har greid å rote bort strømkabelen til tven min, det er en sik jws tv jeg har kjøpt på europris. Vet du hvor jeg kna få tak i ny strømkabel?
0 følgere
Stilt av
Er det et godt valg jeg har gjort da jeg kjøpte et JVC Everio GZ-VX700? Jeg hadde ikke så mye penger.
0 følgere
Stilt av
Er dette et bra videokamera? Jeg bestilte det på nett.
0 følgere
Stilt av
hvor mye megapiksler er det?
0 følgere
Stilt av