Dyr

Under pelsen til hankatten min fant jeg noe på brystet som jeg skjønte med en gang ikke var brystvorten hans. Den var veldig liten og den var hard. Og så ut som en stein eller en torne. Jeg tok på den men katten reagerte ikke. Så han fikk ikke vondt. har aldri sett noe lignende før og jeg vil gjerne vite hva det er! Hva er det?
2 følgere
Stilt av
har noen nån forslag til kanin navn? Det er til rasen løvehode.
0 følgere
Stilt av
Er bare nysgjerrig.
De er jo så søte så man snakker nesten automatisk babyspråk til dem.
3 følgere
Stilt av
Jeg har hund og den lufter jeg forholdsvis ofte. Jeg er en samvittighetsfull fyr og plukker alltid opp etter hunden, med mindre vi er langt inne i skogen. Problemet er at når jeg er på vei inn i skogen. og bikkja finner det for godt å kable etter siste "offentlige" søppeldunk er passert, så har jeg jo ikke lyst til å bære rundt på en hundebæsj- pose i timesvis inne skogen.

Det er heller ikke noe du vil ha i lomma.. Alternativene er da å la være å plukke opp ( det skjer ikke) eller å lurer posen i annen persons søppeldunk.

Enkelte reagerer på dette og har ett tett forhold til sin "egen" dunk" men burde jeg respektere det?
6 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Foreksempel når pus kommer og legger seg i fanget mitt og maler, eller når de vasker ungene sine. er det da ekte kjærlighet eller bare instinkt?
0 følgere
Stilt av
Jeg overtok nylig en katt. Og hun har ligget stort sett under pulten, i natt var hun aktiv. Gikk på jobb som jeg må, og glemte å lukke skuffen på ikea kommoden min. Dermed hoppet katta oppi skuffen og den smatt igjen med katten oppi selvsagt. Da jeg da kom hjem fra jobb lette jeg høyt og lavt for å finne katta, men selvsagt sporløst forsvunnet. Omsider fant jeg henne, og han hveste og murret til meg. Han fikk litt løsfor på skje av meg for å komme litt over ulykken. Han har begynt å komme ut av gjemmestedet sitt, og begynnt å luske litt rundt i leiligheten. Men vil ikke ha kos eller klapp, og hveser hver gang jeg nærmer meg.

Hvordan skal jeg gjennopbygge tillit, jeg vil jo gjerne ha en katt jeg kan klappe litt
0 følgere
Stilt av
Jeg hørte noe rart men sjønte ikke va de var. Men jeg hørte noen sa det var en sau.
1 følger
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Har en jentepus på ca 2 år. Hun er veldig snill og grei - men når det kommer til å være stueren så er den helt på trynet...Helt siden jeg fikk henne, har jeg gjort henne til innekatt. Dette trives hun med og hun sover og leker som bare det! Ingen tegn til at hun ikke trives med dette.

I en god stund har hun gått alle andre steder untatt kattekassen sin...Hun kan gjøre fra seg i dusjen, og til og med RETT ved siden av kattekassen..Hun kan gå i kattekassen en til to ganger rett etter at jeg har skiftet kattesand, men jeg kan jo ikke holde på å skifte kattesand 6 ganger om dagen heller.. Har prøvd get off spray, men føler ikke at jeg kan spraye den rett foran kattekassen, for da vil jo hun iallefall ikke gå oppi den.

Kattekassen står på badet, og det er hennes rom om natten. Ellers går hun fritt hvor hun vil.
Kan noen gi meg noen tips til hvordan jeg kan få henne til å bli stueren?
0 følgere
Stilt av
Har fisket småkrabber hele sommeren på 1 meters dyp med barna. I sommer fikk vi en krabbe i minuttet nå får vi en krabbe hvert 10 minutt. Hvor blir de av?
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Hvordan fraktes dyr under flyreiser. Sitter den i bur og blir kastet rundt sammen med bagasjen?
0 følgere
Stilt av
Hei!
Jeg har en katt som nærmer seg 1 år gammel. Den er nå ute hele tiden og jeg er usikker på om den jakter eller ikke. Den har aldri fått ormkur så jeg tenkte jeg skulle kjøpe, men da jeg kom til butikken fikk jeg beskjed om at man måtte skaffe resept hos veterinær for å få, siden så mange misbruker det og kattene blir immune. Er det da ikke nødvendig å skaffe resept før jeg ser tydelige symptomer? Eller skal de helst ha et visst antall kurer i året?
Vennlig hilsen Heidi :)
0 følgere
Stilt av
...og hvilken fugl er det som spiser?Bildet ble tatt av ristomeld.no. Tenkte vi skulle kunne svare bedre enn de har klart der!
0 følgere
Stilt av
Det blir kanskje vanskelig å definere, men jeg ønsker å høre og få vite om hvilke bisarre/uetiske eksperiment du har lest om på dyr eller mennesker. Selvsagt vanskelig å trekke frem bare ett, men hva står frem som ditt verste om du måtte velge?
0 følgere
Stilt av
tips en bøffel er en farlig levenes ting.
0 følgere
Stilt av
jeg har en godt voksen hannkatt som nå dei siste 2 ukene har begynt å tisse inne. jeg forstår ikke hvorfor han gjr det. han har alltid vært renslig og her han er nå, har den vært mange ganger før. jeg forstår ikke hva som feiler den og hvorfor den gjør dette. den er kastrert for flere år siden- dette er hganske så frustrerende og håper noen lesere kan gi meg svaret på hvorfor den gjør dette?
0 følgere
Stilt av
Jeg har hørt og lest at mange sier at ildere er mer allergivennlig som kjæledyr enn hund og katt, stemmer dette?
Jeg er allergisk mot hunder og katter, og kunne gjerne tenke meg en ilder som kjæledyr hvis det er mulig, så er det noen som har erfaringer rundt dette?
0 følgere
Stilt av
hva er den juridiske/rettslige aldersgrensa for å "eie" en hund?
(altså at den står i ditt navn og er din, BARE DIN?)
16 eller 18
0 følgere
Stilt av
Har ei katte på snart 10 år. Hun har i det siste begynt å oppført seg veldig rart.
La oss si at hun er rolig hele dagen, men på natt tid begynner hun å løpe frem å tilbake
i huset, nesten som om hun har panikk av noe slag. Når hun først stopper opp, kikker hun seg
lenge i rundt.. som om hun er redd for noe..

Noen som ved hva dette kan indikere?
0 følgere
Stilt av
heisann
hvordan kan jeg sjekke om en hukatt er kastrert eller ikke? har snakket med en veterinær som sier at det ikke er så lett.
0 følgere
Stilt av
I Interiørmagasinet Maison så min kjære mor noe hun hadde lyst på til sin fødselsdag . Som den fuglevennen hun er vil hun så gjerne ha ett fuglehus som hun synes så veldig fint ut i dette bladet. Huset heter Multiholk Plus. Problemet er at det ikke kan skaffes med mindre man bor i Oslo. Det har visst en butikk der som selger dette flotte fuglehuset. (sjekket opp)
I tillegg kan den bestilles i Sverige på wildlifegarden.se , men de tar ikke imot ordre fra Norge. Så da sitter jeg her, ganske langt ifra Oslo, og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har lett og lett etter norske butikker som selger dette fuglehuset via nettet, men uten suksess. Om det er noen som vet om akkurat dette huset kan skaffes via en nettbutikk som jeg ikke har fått med meg så ville det vært helt supert! Mange norske nettbutikker selger fuglehus, men det var altså akkurat dette hun ville ha...

Her er bildet av huset:
wildlifegarden.se/bilder/produkter/WG101_s.jpg
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
jeg har ein katt som er ca 6 år gammel. de siste dagene har den kastet opp. den har fått fisk så jeg lurer på om den har fått et ben i halsen eller noe? det ser ikke ut som om han har noen "problemer" med det. det andre jeg lurer på er om det kan ha noe med tørrforet å gjøre. jeg fann et tørrfor jeg hadde glemt jeg hadde. det er friskies så det er et godt merke. men jeg lurer på om det kan være for gammelt. jeg TROR sekken var åpnet når jeg fann den. Hva kan være grunnen til at pus kaster opp ved hjelp av disse opplysningene? kan det være en annen grunn?
0 følgere
Stilt av
Er det noen spesielle forutsetninger som må til? Har rotter en overgangsalder?
0 følgere
Stilt av
Er det noen som vet om en besøksgård, eller en gård med bondegårdsdyr i Bergen eller Gulen, hvor man kan ta med seg ungene så de får se på de forskjellige dyrene?
Har prøvd å google besøksgård, men får bare opp gårder som tar i mot grupper ved avtale.
0 følgere
Stilt av


hvilke hønserase er disse kyllingene?0 følgere
Stilt av
hva betyr semiakvatiske dyr?
her er en hjelpende setning: Bevere er semiakvatiske pattedyr som trives i et temperert klima.
hva betyr (semiakvatiske) i denne setningen?

takk for svar :)
på forhånd (dette er ikke en lekse) bare så dere vet det
0 følgere
Stilt av
Hvordan formerer fisker og fugler barn? Jeg kan liksom ikke se for meg at de gjør det på samme måte som hunder, hester ol.
0 følgere
Stilt av
Finnes det noen øgler som er lovlige å ha som husdyr i Norge? Gekko feks?? Og i så fall hvor kan man kjøpe de??
0 følgere
Stilt av
Hvorfor har noen dyr hale?
0 følgere
Stilt av
Jeg oppdaget her idag at på det ene øyet til katten min så virker det som om det er en liten utposning som kommer ut under det øverste øyelokket. hva kan dette være og hva kan jeg gjøre?
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Jeg har to pudler, de er begge under fem år, og de begynner å få langt hår igjen! vi har tatt dem til en hundefrisør flere ganger og det ser ut til at hun klarer å klippe dem, MEN DET ER JO UMULIG. Den ene vrir seg unna og prøver å få meg til å synes synd på henne. Den andre Bjeffer og angriper klippemaskinen! Jeg har prøvd å være brutal og jeg har prøvd å være forsiktig, MEN DET GÅR IKKE. Hjelp? :(
0 følgere
Stilt av
Er det sant at ellefanten ikke har noen bein i nesa?
0 følgere
Stilt av
noen som vet hvorfor egg som er lagt på langfredag er like fin etter et år,mens egget som er lagt på andre dager blir råtten etter et år.
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Anyone?

0 følgere
Stilt av
Hvordan utfører man HLR (hjerte og lunge redning ) på store dyr som ku og hest?
På små dyr som kalver,hunder o.l. går det an å bruke den gamle metoden som kalles Holger Nilsens metode,i hvert fall noe lignende. Da tetter man så godt man kan rundt munn og snute og blåser inn luft, og deretter drar man i forbeina for å presse sammen lungene/brystet på dyret.
Er det noen metoder som fungerer bedre? Og er det noen metoder som fungerer bra på store dyr som kuer og hester på 600 kilo?
0 følgere
Stilt av
Eller eventuelt et fabeldyr eller mix av arter.

Les hele grunnen til at jeg spør på bloggen min --> froskeimperium.blogspot.com

forkortet verson: Jeg ble jaget av monsteret som ble beskrevet. Jeg ble utrolig redd og løp så fort som jeg aldri hadde gjort før mens jeg skrek som ei jente slik at 3 jenter i klassen hørte det -.-" Jeg trenger virkelig å vite om noen vet dette.

Ps: Jeg la spessiell merke til at ørene var hvite, lange og hang nedover og den hadde noe grått på hode (kansje horn) kroppen var som en vanlig hund, men den hadde litt lange hår. Nå fikk ikke jeg sett så mye siden jeg var litt langt unna den da den startet å løpe etter meg. Dette var på Sognsvann på vei til ullevålseter. Siden det var en del av aktivitets dagen på skolen. Men jeg gikk meg bort fordi parteneren min bestemte seg for å ditche meg hjemme. Jeg gikk sammen med de tre jentene resten av turen da så det var bra xD 14 kilometer >.<
0 følgere
Stilt av
Kansje sebraen ikke har noen farge men bare hvite og sorte striper? xD
0 følgere
Stilt av
Har selv dyr og har hatt mange opp igjennom tidene. Noen ganger har jeg vært heldig, dvs i forhold til å ha utgifter på dyrene, andre ganger har de kostet meg MASSE. Selv har jeg valgt å ha forsikring på mine dyr og jeg strekker meg svært langt i forbindelse med behandling, så sant ikke dyret lider av ved å ikke slippe (dø). Vet at det er mange som har andre tanker og grenser, og noen ganger sjokkerer det å høre hva noen venner ville gjort med mine dyr for lenge siden, tur i skogen og en kule i skallen. Hvor går deres grenser - og hva er grunnen til deres valg? Hilsen Dyrego'
0 følgere
Stilt av
Hei du, vet du om noen gøye hestespill til pcen? kan også bare være dyrespill : P Håper på svar..
0 følgere
Stilt av
Hei, jeg har ett litt tåpelig spørsmål; Hvor lenge lever ei høne? Håper det er noen som kan svare på det ;P Hvis du har noe mere fakta om høner kan du gjerne skrive det ned ; D
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av