Bryllup, fest og høytider

Det nærmer seg sommerens firmafest og som ansvarlig trenger jeg noen gode forslag til hva slags aktiviteter som kan passe seg ved et slikt event... Det er i utgangspunktet ingen regler, men lekene/aktivitetene skal foregå ute under en grillfest..  
 
 
 
 
4 følgere
Stilt av
Skal snart sende ut noen innbydelser ifm et arrangement. Og siden det skal være litt stil over det ønsker at innbydelseskortene skal trykkes opp (med en selvvalgt text da). Men anntallsmessig så vil det være snakk om en relativt liten bestilling (30-40 stk), så jeg sliter med og finne noen som er villig til og ta det.

Noen her inne som kan tipse om en løsning ? (ikke nettløsninger da jeg vil møte på kontoret til firmaet i Oslo)

2 følgere
Stilt av
Jeg skal på en hatte fest og lurer på om det går an å ha på caps. det heter jo skyggelue, så det er en type lue, men de har jo også en slags «brem». hjelp!
7 følgere
Stilt av
Boka skal brukes til å skrive hilsen til konfirmanten, sette inn bilder o.s.v. Har sjekket de vanlige bokhandlerne, men finner ingen fine notatbøker.
6 følgere
Stilt av
Vi har konfirmant i år, og mormoren mener små barn ikke skal inviteres, da konfirmasjon ikke er et barneselskap. (Regelen er at man skal være konfirmert, for å bli invitert). Farmoren synes alle skal komme, selv om de små barna "bråker". Hva gjør vi? Lurer også på hvor mye man gir til egen konfirmant, og hvor mye til konfirmantens venner. Er det fortsatt koldtbord som er vanlig, el annen ev varm mat? Skal faddere man ikke har kontakt med inviteres med partner og ev barn, eller bare fadder? Flott om noen kan komme med tips og gode råd!
4 følgere
Stilt av
Trenger hjelp til å finne en 50års gave til min kjære pappa som har bursdag i februar. Han har igrunn få interesser, så fotball, jakt og fiske relaterte ting osv går ut. Tviler på at jeg hadde fått han med meg på fallskjermhopping eller andre "ekstreme" aktiviteter også. Han sier han ikke ønsker seg noe, og det er så kjedelig å gi "standardgaver" som klær og parfyme osv når det er en sånn spesiell dag. Har tenkt på familiebilder, men har en bror som nekter, og familiebilder uten alles deltagelse er ikke gøy å henge opp.

Noen kreative sjeler deg ute som kan skinne lys på noen ideer? Både jeg og brodern lever studentlivet, pluss at vi har småsøsken på 13 og 10, så helst innen en OK pris.
Jeg er helt blank, så jeg sender idépennen videre til dere, og ber dere hjelpe meg fylle ut det tomme arket.
6 følgere
Stilt av
Eller finnes det andre tradisjoner rundt omkring? Kina og Russland, og kanskje andre, feiret på et annet tidspunkt så vidt jeg vet. Hvorfor?
2 følgere
Stilt av
Kan man gjøre dette eller blir det feil selvom han som er død liker strippere?
6 følgere
Stilt av
Jeg har bursdag snart, hva er den beste måten jeg kan feire dagen min på? Hvis jeg skal eventuelt skal be få venner blir det 10-15 stk, men hvis det blir fler må jeg minst be 45 stk pga fotball lag osv.
2 følgere
Stilt av
Jeg har sett så mye rart og forskjellig, selv om "skrekk" temaet ser ut til å gå igjen. Hva gjelder egentlig?
3 følgere
Stilt av
90% av spurte menn hevder å ha hatt sex i baksete på en bil, men bare 30% kvinner hevder det samme - hva skyldes dette?
1 følger
Stilt av
hei jeg har hatt eupair en stund og vi ønsker å gifte oss? hva er framgangs måten og er det låv?
0 følgere
Stilt av
Hva tenker dere om å gi gave til et brudepar som skal gifte seg i utlandet, og som har bestemt seg for at de ikke skal ha noen form for bryllupsfest (for familie, venner osv) ved en senere anledning?
0 følgere
Stilt av
Hvordan er de fire årstidene oppdelt?
0 følgere
Stilt av
Hei jeg gifter meg den 25 Februar. Jeg har rødt hår, brungrønne øyne, middels med fregner og et rundt ansikt med høye kinnben. Fargetemaet for bryllupet er blått og lilla. Men er det tekkelig å dukke opp med blå øyenskygge. Ser for meg en mørk blå i kombinasjon med hvit/sølv. Ice Queen inspirert men jeg er redd det blir en gammel dame look. Er det noen som har noe tips?
0 følgere
Stilt av
Og sa presten noe annet i gamle dager?
0 følgere
Stilt av
Hei.

Jeg skal på gardeball (som sagt i tidligere spørsmål), og nå tror jeg at jeg har fått ordnet det meste som trengs, bortsett fra et par småting som fort kan kjøpes inn. Men jeg begynner å få litt panikk, for da jeg googlet gardeball, så jeg at jentene på de aller fleste bildene hadde helt fotside kjoler! Min rekker til rett under knærne. Jeg vet jo at dette er et seriøst ball og alt det der, men er det krise om jeg kommer i en kjole som ikke rekker helt ned til føttene?? I tillegg er jeg veldig lav, og føler ikke jeg passer slike kjoler, men det er nå en annen sak. Heldigvis er ikke den kjolen jeg har kjøpt inn primært til ballet, det var en pen kjole jeg hadde fra før men ikke fått brukt enda fordi den er for fin til vanlig fest og diverse. Jeg vil ikke komme der og være omtrent den eneste som har en kjole hvor leggene vises... Håper noen av dere kan hjelpe meg, spesielt om det er noen der ute som har vært på gardeball før!
0 følgere
Stilt av
Har en rålekker sort kjole som jeg kunne tenke meg å gå med i et bryllup.
Er det "forbudt" eller er det gammeldags.
Hva syns DU? Vil ha så mange meninger som mulig :)
På forhånd takk!
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Skal gifte meg og trenger en dansk tekst som brukes i bryllup i Danmark. Gjerne av en kjent dansk dikter. Trenger ikke være bibelsk tekst.
0 følgere
Stilt av
Når man forlover seg, får man en forlovelsesring... Men når man er gift, hvor putter man den da? På den andre hånden eller bortgjemt i en skuff?
0 følgere
Stilt av
Det er på tide å finne ballkjole(går i 10), og den eneste butikken jeg har funnet kjoler jeg liker i er Lynchi. Jeg lurer på om det finnes flere slike butikker i Oslo. Er litt usikker på hvor mye jeg vil bruke på kjolen, men det er ikke så farlig hvor mye den koster. Ballet er etter nyttår så har ganske god tid, men vil sikre meg en fin kjole så snart som mulig. Noen som kan hjelpe?
0 følgere
Stilt av
Vi er på utkikk etter et brylluplokale i Tromsø i januar.
Det må ta 70 personer til middag og 90 til fest, og vi må kunne stå for matservering alkoholservering selv (altså vi vil ikke kjøpe det fra de vi leier lokalene hos).
Vi hadde tenkt på Kysten, men de leier ikke ut lengre. Deretter småbåthavna i Tromsdalen, men de er opptatt denne dagen. Noen andre ideer?
0 følgere
Stilt av
På noen steder jeg har vært, har de i festlokalet hatt et lys, lampe-lignende ting festet på veggen/i taket.. Når man skrur den på blinker den superintenst, og det blir en helt annen opplevelse når den er på, du føler liksom at du får epilepsiannfall rett som det er! :p noen som vet hva det heter? Har lyst til å kjøpe det og få tak i det liksom.. takk!
0 følgere
Stilt av
Jeg tenker å feire min bursdag og kunne tenke meg å servere gjestene mine en drink når de kommer på festen. Jeg lurer derfor på om noen har noen gode oppskrifter på gode (friske og fruktige) drinker? Har lurt på punsjbolle eller at alle får hver sine drink i et glass pyntet med sukker rundt kanten. Setter pris på alle gode forslag! Jeg liker drinker som mojito, strawberry dequiry, long iceland og cosmopolitan, men har ikke noen oppskrift på disse heller!
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Jeg skal på kostymefest, og vil gjerne være magedanser.

Vet noen om hvor på nettet man kan bestille det?
Vet noen om i hvilke butikker man kan kjøpe det?

Håper dere kan hjelpe meg. :-)
0 følgere
Stilt av
Den 12 October feirer hele USA pluss Mexico Colombus-Day for og hylle oppdagelsen av Amerika i 1492! MEN HVORFOR??? HVA FAEN ER VITSEN MED OG FEIRE NOE SOM ALDRI HAR HENDT! LEIV EIRIKSSON OPPDAGET AMERIKA OG IKKE COLOMBUS!!!! DE FEIRER UTEN GRUNN BARE FOR OG FÅ SEG EN EKSTRA FRIDAG!!!! Amerikanere er tjukke i hue!!!!!! Tviler på att de har hørt om Leiv i det hele tatt!!!!!
0 følgere
Stilt av
Jeg og samboeren skal gifte oss neste år, men ikke i kirken. Som jeg forstår det er det eneste andre alternativet å gjøre det på rådhuset. Kanskje noen her har gjort det, eller vært med på det som kan fortelle meg litt mer om hva som egentlig foregår der =)
..alternativt om noe vet om andre måter å gjøre det på.
Takk =)
1 følger
Stilt av
Jeg har noen gode venner som snart skal gifte seg. De har ikke noen spesiel form for ønskeliste. Har dere noen ideer som kan være til hjelp?
0 følgere
Stilt av
Mannen min mistet nylig faren sin. Svigermor lurer på om hun bør sende noen form for takkekort til de som har gitt blomster og slikt. Jeg sa til henne at jeg ikke trodde det var vanlig.

Har jeg rett i dette? Jeg kan ikke noen gang huske å ha hørt om at folk har sendt slike takkekort etter en begravelse.
0 følgere
Stilt av
Hvis jeg og kjæresten min gifter oss og brødrene til kjæresten min gjør det samme, vil da konene til brødrene også være mine svigerinner eller kun svigerinnene til kjæresten min?
0 følgere
Stilt av
Hvor lenge er det greit å vente?
0 følgere
Stilt av
Jeg har Steninge Slott serie a merke deer, serien består av fat og vase.
Før bestod denne serien av ei lyslykt (t-lys) også,den er dessverre sluttet å laga,ute av produktsjon.
Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i lyslykten? Har sjekka hjemmesiden,men lyslykten ligger ikke ute på nettet.
0 følgere
Stilt av
bortsett fra hvit som bruden, hvilken farger skal det ifølge tradisjon ikke brukes i bryllup?
0 følgere
Stilt av
Slik jeg har forstått det, er det en rose for enhver anledning, basert på dens farge. Når bør man gi roser som er røde, gule, hvite osv.?
0 følgere
Stilt av
Jeg er ei jente med skikkelig en formfull kropp.
ligger på en størrelse 46/48.
På sensommeren skal jeg på Mary Kays årsseminar i Gøteborg, og der er det dresskode : Galla på kvelden.
Så nå trenger jeg virkelig tips på hvor man kan få tak på så fin kjole i stor størrelse!
Ønsker både nettbutikker og henvisninger til stor mote butikker på østlandet.
På forhånd takk!
0 følgere
Stilt av
Er det til høyre eller venstre?
0 følgere
Stilt av
Snart er det 17 mai og det blir mange flotte varianter av bunaden .Har man et forhold
knytta til bunaden ? eller stemmer ikke det ?
0 følgere
Stilt av
Når en mann frir til en dame får hun en forlovelsesring. Bærer mannen også en ring i tiden fram til bryllupet?
0 følgere
Stilt av
Ei venninne og jeg skal arrangere et 90-tallsparty, og vi trenger flere ideer!
Kom med alt dere husker fra 90-tallet, - klær, sminke, hår, smykker, musikk, mat, drikke, parfymer, ALT! :)
0 følgere
Stilt av
Er det noen som vet noe om dette: Hva spilte de i kirken da prins Charles og lady Diana giftet seg? Eventuelt da prins Andrew og Fergie giftet seg? Noen som vet om de brukte ouvertyre/adagio fra Music for the Royal Fireworks av Georg Friedrich Händel? Altså som "brudemarsj" når bruden ble ført opp til alteret?
0 følgere
Stilt av
0 følgere
Stilt av
Hva gjør dere? :)
0 følgere
Stilt av
1 følger
Stilt av
har blitt invitert i brullup i april, har kjent bruden i snart 6 år..Hun er like gammel som meg (21)..og hun sier hun vil ha penger i brullupsgave av venner og venninner..jeg vil ikke gi penger,føler det blir litt "feil".Jeg vil at hun skal ha noe hun kan se på når hun blir eldre og si " denne fikk jeg i brullupsgave".Penger blir altfor upersonlig.Hun har bodd med typen sin i snart 2 1/2 år..så de har alt til leiligheten:p

Er det noen som har noen gavetips som ikke koster allverden?
0 følgere
Stilt av
når folk gifter seg i kirken å står framfør presten,spør presten vil du ha navn osv,osv å leve sammen i gode og onde dager,så svarer de ja,kan de ikke heller svare vi skal gjøre så godt vi kan,det høres mer fornuftig ut,jeg tenker det er jo mange som står å lyg i kirka og det er vel ikke rette stedet.det er jo en 50-60% som skiller seg,kan man ikke forandre på ritualet?.
0 følgere
Stilt av
Jeg bare lurte på om det ikke er litt ulogisk at Jernbryllup er 15 år etter Diamantbryllup?
0 følgere
Stilt av
Hva heter de jubileumene som man har når man er gift hvert år , tredje år tiende år osv? Det er jo papir-bryllup, og så er det mange andre... Noen som vet hva disse heter?
3 følgere
Stilt av