Slanking/trening.

Stilt av >
Jeg er 162 høy, 55kg og 48 år. Må klare å ta av 4-5 kg før mai. Hvor mange kalorier trenger jeg pr.dag for å nå målet (1/2kg pr,uke). Jeg går mellom 6000 og 12000 skritt pr.dag.
Skriv et svar til spørsmålet...
4 svar

svarte:

Du kan ikke definere antall kalorier slik. Alle er forskjellige. Og bare så det er sagt, din høyde og vekt ser alldeles riktig ut.

Men siden du spør. Skal du ned noen kilo, er det enkleste å trene hardt. Løping, med god intensitet. Helsestudio, spinning, etc. Svettetrening for å kalle det det. Og så må du strupe inntaket i tillegg vil jeg tro. Eller sulte deg ned, det virker jo det også. MEN:

Dette er ikke sunt, det er ikke å anbefale, og det er som oftest den enkleste metoden for å forstyrre fordøyelsen så mye at du går opp igjen etterpå, pluss noen kilo til. Altså risikerer du å ende som jo-jo-slanker.

Må du på død og liv ned er det mange pulverkurer og velge blant dessverre. Men det er ikke smart, bare så det er sagt.

Etter mitt syn er du ute på en farlig vei.
svarte:

Din BMI (Body Mass Index,som viser forhold mellom vekt og høyde) ligger på 20.96.
Dette er ifølge din alder,vekt og høyde innenfor 'sunn sone' (fortsatt),du er faktisk en meget slank dame..... ;)
Om du går ned 5 kg vil du få en BMI på 19.05,noe som såvidt overstiger 'undervektssonen',som har en grense på 19.0

Men, om du absolutt må/vil ned i vekt bør du først finne ut hvilket kalorinivå du ligger på pr dag og så redusere kalori inntaket litt,eller øke den fysiske aktiviteten din.
Hvis du går 2-3 kilometer mer daglig ( mer enn det du gjør i dag),vil du gå ned rundt ett kilo i måneden,forutsatt at du ikke spiser mer enn vanlig.

BMI test finner du her: nettdoktor.no/testdegselv/fakta/overvaegt.php

svarte:

Spis normalt, men halver inntaket av mat. det er viktig å få i seg proteiner, vitaminer og mineraler. den hurtigste måten jeg vet å gå ned i vekt er å kutt alt karbohydrater. spis frukt, kjøtt og grønnsaker. Jeg vil alikevel anbefale deg å ta minst en skive, eller om du velger å ha en potet til middagen, eller en skål frokostblanding.
Og ikke gå mindre enn 10000 skritt pr dag.
Da burde det går greit,
Men slenger meg på de under at du kroppsmessig er en slank kvinne, hvorfor du trenger å gå ned disse kiloene er for meg uforstående, og vil absolutt legge vekt på en kvinne i din alder trenger litt hold når enn kommer opp i alder. Det viktigste er å være i god form.

svarte:

hei gå eller løp på tredemølla 30min 3-4 ganger i uka med høy puls og spis sunt så går det bra.
Skriv et svar til spørsmålet...