Kjæresten min trenger tid alene en stund=(

Stilt av >
Hei!
Kjærsten min vil ha tid for seg selv, og prøve seg på egenhånd, å være litt alene.Men skjønner ikke hvorfor, hun sier følelsen er der men hun må se om hun savner meg som kjæreste nå når vi er venner. Hun har aldri hatt det så bra som med meg, og jeg er den eneste som lytter,forstår og støtter henne!(Det sier hun selv) Vi har hatt det utrolig fint sammen, når jeg spurte om det er noen andre hun hellre vil være med sa hun:"Nei det er ingen andre enn deg jeg vil være med, men det føles ikke riktig nå! Men trenger tid for å roe ned ting å være litt alene".
Skriv et svar til spørsmålet...
10 svar

svarte:

Trist å høre, men hva er spørsmålet? Uansett hva det er, tror jeg du bør stille det til kjæresten din i stedet for SOL Guru.
Kommentarer:

kommenterte:

Jeg vet jeg ikke er en lett person å forholde seg til, jeg tekst og ringte Dr Obodo hver dag i uker, spør de samme spørsmålene dag ut og dag inn, men han hjalp meg så veldig mye, jeg er fortsatt så takknemlig for alt han gjorde for meg, det var et forhold problem og hun er tilbake i mitt liv, han jobbet hardt og sette opp med meg, og han vet hvor takknemlig jeg virkelig er. Jeg vil anbefale han i løpet av et øyeblikk @ [email protected]. Rosie South Yorks. X

svarte:

Hørt den leksa der før, og det endte med at hun gjorde det "offisielt" slutt etter et par måneder...

Hun er sannsynligvis usikker om følelsene sine for deg. Hun tror nok dette er en enkel måte å gjøre en "prøve å slå opp"; men det føles bare ekstra kjipt for deg å ikke vite noe som helst...

Hadde jeg vært deg hadde jeg prøvd å være så direkte som mulig, men uten å såre på noen måte, spørre henne rett ut hva hun føler om dette og be henne si hvorfor hun virkelig ønsker dette. Du må tåle å høre noe som kanskje kan være veldig sårende for deg, men det er nok best i lengden... Si at du er villig til å ta en pause om hun forteller deg hva som er innerst på hjertet hennes; kanskje det er noe som kan ordnes, hvem vet. Gjør det klart at du er i en frustrert situasjon, ikke så frustrert som hennes kanskje, men dog frustrert.

Uansett; innmari kjip situasjon og være i. Jeg misunner deg absolutt ikke... Lykke til! Håper det ordner seg på en eller annen måte!
Kommentarer:

kommenterte:

Hei, mitt navn er Elizabeth, jeg gikk gjennom en artikkel og funnet ut om en mann som heter Dr Bomoh. Jeg har vært plaget av bruddet problemer med forskjellige gutter. Jeg måtte ta kontakt med spell caster.Steve var i ferd med å forlate meg for en annen kvinne. men jeg bodde positive og tror jeg kunne ha ham tilbake og gjøre ham bo. lo og se Dr Bomoh hjulpet me.Steve og jeg skal gifte snart. Dr Bomoh er slik en hyggelig mann, han har også hjulpet meg stoppe min hjerteproblem. Takket være ham og takke Gud for gaven gitt til ham. Hvis du har noen problemer overhodet, kan du kontakte ham på denne e-posten: [email protected]

Kontakt ham for følgende og se det store arbeidet med Dr Bomoh:
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
{2} Hvis du søker på en jobb
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) du ønsker å få Ekteskap Spells
(8) Fjern Sykdom fra kroppen din Spells
(9) Forretnings spell
(10) lotteri vinnende nummer.
(11) Bring Back tapt kjærlighet
  og mange flere.......

svarte:

jeg trenger også alenetid i blant. det betyr ikke at jeg vil ha det slutt med kjæresten min, men at jeg bare trenger å være alene å tenke igjennom saker og ting.

Hvis hun har sagt alt det til deg, så kan det godt være hun bare trenger litt alenetid, så kommer hun tilbake :)

vær med kompiser, gå på kino osv imens, kos deg :)

Lykke til :)

svarte:

Dette er helt normalt at man en eller annen gang føler for å være alene, dette betyr ikke at hun ikke elsker deg.

Tror de fleste forhold går igjennom noe lignende en eller annen gang, du kan ta det helt med ro!
Bare snakk med henne om du er lei deg. Vis at du elsker henne og vil at dere skal være sammen, alenetiden hennes kommer til å gå over etterhvert.

Jeg har hatt den følelsen før, jeg elsker kjæresten min og har det helt fantastisk.. Men på et tidspunkt følte jeg bare for å savne han litt, og da var jeg litt for meg selv.

Det skjedde bare en gang, en liten periode og etter det har vi aldri hatt det bedre=)

Men bare ikke bli sur på henne for det, heller vis forståelse og gi henne den tiden hun trenger. Da begynte jeg å savne min kjæreste, fordi han viste hvor glad han var i meg ved å respektere meg! =)

Håper det ordner seg snart, lykke til! =)svarte:

Jeg hvet ikke hvor gamle dere er, men når den ene parten sier det på denne måten, er det ofte en mere skånsom måte å gjøre det slutt på.

svarte:

Kjære deg..
Det å få den beskjeden er rett og slett dårlig gjort av henne. Forventer henne da at du skal vente på henne til hun er
klar?
Det er som den andre har svar dg,at det er den beste måten for henne å gjøre det slutt på. Hun klarer rett og slett
ikke å være i ett forhold som krever for masse av henne nå og det kan jo ta lang tid for henne klarer det eller det kan
være i morgen.Det er det ingen som vet bortsett fra henne..Syntes du skal spørre henne om det,vær stolt og vis at du
må ha flere svar enn det her.
Kan jo være hun har noe skjult for deg som hun ikke tørr å si til deg fordi hun er redd for at du ikke er der når hun er klar,og sån skal det ikke være!
Du som alle andre fortjener det beste og ikke bli tygd og spyttet ut igjen når hun er klar for det.
Hvis da dere blir sammen igjen da,også finne hun ut om 2 år eller noe at hun må ha en pause igjen hva gjør du da??

Lykke til og gjør det som er best for deg i lengden,ikke hva som er best nå selvom det er bare det man ser når man har det vondt..

svarte:

Jeg skjønner henne veldig godt... Jeg er også en person som trenger mye tid alene. La henne få alenetiden og hold deg unna, gi henne frihet. Da kanskje hun innser at hun savner deg og trenger deg. Hvis ikke er dere ikke meant to be uansett, desverre :P :)

svarte:

Ikke sikkert det er slutt av den grunn. Vær tålmodig. Gi henne tid til å tenke. Sjønner du er skuffet,men sånn er livet. Lykke til. :)

svarte:

Greia er at man trenger å savne. "nærmest er du når du er borte".. Grunnen til at det har funka så bra med meg og kjæresten min (har vært sammen mange år) er at vi venta nesten tre år med å flytte sammen! Om man går for fort fram og skal henge sammen hver dag 7 dager i uka blir det veldig intenst og man kan bli litt lei. Å treffes f.eks tre ganger i uka gjør at man savner hverandre. Det er viktig at man balanserer litt på hvem som alltid tar initiativ til å treffes. Så hvis du alltid gjør det, la det gå noen dager UTEN å ringe henne og vent til hun kontakter deg (Dette gjelder selv om dere har vært sammen en stund, ikke nødvendig å bli kjip og forutsigbar med en gang, man må prøve å holde litt på spenningen). Da jeg var tre uker på ferie og kom tilbake ble forholdet så bra som det aldri hadde vært før! For kjæresten min hadde savna meg og skjønt enda bedre hvor glad han var imeg. Det er ofte det som skjer når man er borte fra hverandre en stund.
Hva du enn gjør, ikke mas/be henne om å komme tilbake, det fungerer motsatt dessverre. Når gutter (eller jenter for den saks skyld) blir veldig avhengige av den andre personen og den andre personen føler at den kan gjøre hva som helst og tar den andre som gitt, da må førstnevnte prøve å gjøre seg litt kostbar for sin egen skyld, den andres skyld og forholdets skyld.
Kommentarer:

kommenterte:

Hei, jeg er Sheryln Coleman jeg er den mest lykkeligste personen på jorden, etter 6 måneder med tristhet og sorg uten å være sammen med den jeg elsker, jeg prøvde alt min mulig best å sørge for at jeg gjør min kjæreste lykkelig, men det aldri synes å fungere bra det var som jeg gjør alt forgjeves, men alle takket går til Dr Ogundu for å komme til å endre alle mine bekymringer og sorg til glede. jeg visste den store mannen når jeg leser noen fantastiske vitnesbyrd om Dr Ogundu hvordan han har hjulpet mange mennesker på sine samlivsproblemer Jeg leste et magasin når jeg så gode vitnemål, samt min knipe da jeg bestemte meg for ikke å kaste bort tid fordi jeg har savnet min kjæreste så mye jeg bestemte meg for å kontakte ham og dele alle mine problem med ham som han fortalte meg ikke å bekymre deg for at han forsikret meg om at innen 48 timer alt ville bli sortert ut jeg trodde Dr Ogundu så mye på grunn av hvordan han har vært å hjelpe mange mennesker, min kjæreste som forlot meg for god plutselig svarte min tekst og mine samtaler og ba meg om å tilgi ham at jeg var så glad jeg er så takknemlig til Dr Ogundu for det han har gjort for meg, og jeg lover å vitne hans godhet hele mitt liv. Hvis du er det passerer det samme problemet eller noen typer problem kontakt denne store mannen på hans e-postadresse: [email protected]
1. Bli din kjæreste eller mann tilbake
2. Penger spell / lykke spell
3. Prosperity spell
4. Beskyttelse staver
5. Skaff deg en jobb spell
6. Promotion staver
7. Få pengene tilbake
8. Freedom staver
9. Kjærlighet spell
10. Avenging spell
11. Lottery spell

kommenterte:

Jeg ønsker å takke DR OJEFOR for å bringe tilbake min mann til meg. det skjedde at min mann plutselig mistet interessen for meg og sluttet å komme hjem etter jobb, og dette gjorde meg bekymret. en venn av meg knyttet meg til denne store spell caster og det var slutten av det hele. min mann kom tilbake til meg tigge meg til å tilgi ham. du kan kontakte DR OJEFOR for raske løsninger på dine problemer ([email protected])
(1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være
din for alltid.
(8) Hvis du trenger økonomisk bistand.
(9) Herbal omsorg
(10) Hvis du kan være i stand til å tilfredsstille din kone
sex ønske grunn
til lav ereksjon.
(11) HIV CURE

kommenterte:

Mitt navn er Lizzy, Fra Amerika. Jeg ønsker å dele vitnesbyrdene mine med allmennheten om hva denne mannen kalt Dr osazuwa nettopp har gjort for meg, denne mannen har nettopp brakt min tapte Ex-ektemann til meg med sin store stave, jeg var gift med denne mannen, kalt Steven, vi var Sammen i lang tid og vi elsket oss selv, men da jeg ikke kunne gi ham et barn i 2 år, forlot han meg og fortalte meg at han ikke kunne fortsette lenger da jeg nå var på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av Min fortalte meg om denne mannen og ga kontakt med e-posten, da vil du ikke tro på dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer, han forberedte denne stavekastet og tok med seg min tapte ektemann, og etter en måned savner jeg måneden min og går etter En test og resultatet er at jeg er gravid, er glad i dag er jeg en mor til en baby jente, takk igjen den store Drosazuwa for det du har gjort for meg, hvis du er ute og går gjennom noen av disse problemene som er oppført nedenfor:

1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
(2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
(4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
(5) Hvis du vil ha et barn.
(6) Du vil være rik.
(7) Du vil knytte din mann / kone til å være
din for alltid.
(8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
(9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger
- Du kan kontakte ham via: email [email protected] eller mobiltelefon
+2349032581113

svarte:

Har dere vert kjærester i lang tid, er unge, så vokser man litt med årene.
Syns det er modig gjort å ta en slik beslutning. Hun vil se hvordan følelsene er når dere er borte fra hverandre.
Fint at hun finner det ut før det kansje blir mere problematisk å finne ut slike ting. Tenker da på barn og full pakke

Skriv et svar til spørsmålet...