Hvilken slankepille er mest effektiv?

Stilt av >
Jeg ønsker å gå ned i vekt som fort som mulig og trening hjelper ikke og har ikke råd til å betale så mye for treningsenter. Jeg har lest om mange slankepiller og medisiner som 30 Days Pakke - hofter, rumpe, lår, Acai Berry, Xenical , grønn kaffe...Hvilken er den beste? Jeg har fett rundt rumpa og lår.
Skriv et svar til spørsmålet...
9 svar

svarte:

Hadde alle "slankepillene" som det reklameres for virket, hadde ingen vært overvektige. Så enkelt er det. Ikke kast bort pengene på dette. Se heller hva du kan gjøre med kostholdet ditt. Med hensyn til trening, kan du gå raske turer, jogge eller løpe. Det virker garantert. Bare ha litt tålmodighet. Lykke til!

svarte:

Egen erfaring, både med "Alli" som allerede er nevnt, sterkere midler, som Anfepramona (i utlandet, en amfetamin-relatert slankemedisin), og andre, er at den beste måten er å lukke kjeften, spise mindre, og gå / løp / sykle i vår frie natur! Svømming er også meget bra for kroppen. Det går ikke å slanke seg på sofaen!

svarte:

Hei!

Har selv alltid vært ca 20 kg overvektig. Og er en såkalt "jojoslanker".
Mine beste resultater gjorde jeg med Xenical, halvtimes gåtur hver dag, og jeg kutta ut lyst brød,
poteterog pasta. Vet ikke helt om Xenicalen gjorde utslaget, men den hjalp meg veldig å holde fokus. Brukte målebånd og ikke vekta. Det ga inspirasjon. Så resultater uke for uke.
Tok av 14 kg på 2 mnd.

Lykke til hvis du vil prøve dette!
Kommentarer:

kommenterte:

hei. jeg prøvde reductil for et par år siden. da gikk jeg ned fra 85 til 65 kg.men nå prøver jeg igjen. 1 uke er gått og jeg har gått ned 1 kg.....det er helt utrolig at jeg ikke er sulten!! jeg som ellers spiser alt jeg kan av mat og godteri. mirakelkur.Jeg kjøpte Reductil online acomplia-reductil.net
Norsk er et apotek og levere Reductil i Norge.
Jeg hadde ingen problemer med toll.
pillene jeg fikk i ca 6 dager

kommenterte:

Hei bruker du enda reductil og får det sendt fra den internettsiden?😀 har så lyst å få tak i den var så fornøyd med det. Men trodde det stod på dopinglista så har ikke tørt.
 
Redigert: 02 mars 2015 - kl. 21:41

svarte:

Det er nok bare egeninnsats som hjelper hvis du ønsker å gå ned i vekt.
Det handler om å forbruke mer energi en du spiser og da må man gjøre noe med livsstilen, spise mye fiber, mat som ikke inneholder mye sukker og fett, kutte ut brus, alkohol, gå turer, raske turer, sykle m.m.

svarte:

Det er nylig kommet et reseptfritt medikament på apoteket som er påvist å bidra til at du taper vekt. Dette medikamentet heter Alli.

Effekten det har er at det forhindrer opptak av fett du spiser. Ca 50 % binder seg til stoffene og kommer ut med avføringen istedet for å bli opptatt av kroppen din.

Det er en del bivirkninger ved bruk av medikamentet. De fleste av disse er naturlige konsekvenser av at så mye fett passerer tykktarmen (normalt er jo fettet absorbert av tynntarmen). Det kan være hyppigere avføring, mer tynntflytene avføring, tarmgass og fettholdig (grå) avføring.

Det anbefales at du kombinerer medikamentet med så fettfattig mat som du kan, og at du starter å spise fettfattig en uke før du begynner å bruke Alli. Fordi så mye fett passerer tarmsystemet uten å bli sugd opp av kroppen, går du glipp av normalt opptak av de fettløselige vitaminene. Det anbefales at du spiser en multivitamintablett hver kveld i tillegg til medikamentet. Det anbefales også at du har en BMI på mer enn 28.

Spør om mer informasjon på apoteket. Dette medikamentet har de fårr særlig opplæring om.

Lykke til.

svarte:

Hei,

Det er fysisk umulig å slanke bort fett på en bestemt plass på kroppen. Eneste måten å få det til på er fettsuging, d.v.s. et kirurgisk/medisinsk inngrep i kroppen din som gjøres av en lege. Dette anbefales derimot ikke.

Skal du ha raske resultater uten å føle deg sulten og tom for energi så råder jeg deg til å bruke det eneste produktet som har all næring kroppen trenger, er GODKJENT av myndighetene som en måltidserstatning og holder det det lover, nemlig HERBALIFE. Det er verdens beste kosttilskudd.

Sjekk denne linken.
bedre-helse.blogspot.com

Lykke til.

svarte:

Vanskelig og si hvilken slankepille som er mest effektiv.Det kommer an på så mye i kroppen
din.Litt flåsete kan man si at den pillen som får deg lettest ned i vekt er den mest effektive, men
problemstillingen er noe mere komplex.

Noen piller suger f.eks. til seg alt fettet du spiser og dette har naturligvis virkning.Men det er
heller ikke bra for kroppen og overhodet ikke få tilgang på fett.Og dette er bare et av eksemplene
på at det "ikke er gull alt som glimrer"

svarte:

Noen ganger kan det være for godt til å være sant. Alle drømmer om å kunne spise hva som helst, men samtidig gå ned i vekt. Dessverre er ikke slankepiller et mirakel som kan utføre dette for deg.
Fakta er at hvis man vil gå ned i vekt, så må man i tillegg spise sunt og trene regelmessig. Den meget populære slankepillen «Alli» skal hjelpe med å gå ned i vekt hvis man trener og spiser sunt, men ikke være en erstatning for noen av delene. Hvis du spiser denne slankepillen er det veldig viktig å følge en diett med lite fett.
biipmag.no/trender/article2552348.ece

svarte:

Jeg har forsøkt  Xenical og gikk ned 10 kilo på kort tid. Xenical funker, men man må ha ett sunt kosthold og trimme for å gå ned i vek. Jeg spiser sunt og gjøre en spasertur excersise 3 ganger week.This pillen er strålende !!!!Oh, og jeg fikk pillene på meridiareductil.com. De var ganske billig, og kom raskt Lykke til !!!!
Skriv et svar til spørsmålet...