Hvilken sjangertrekk har romaner?

Stilt av >
Skriv et svar til spørsmålet...
2 svar

svarte:

Ennå flere skoleoppgaver? Ja ja. Jeg håper dette ikke er en eksamensoppgave, for i så fall kan dette være forsøk på fusk.

Gå til google.no
Søk på ordene 'sjanger roman trekk'
Det første treffet er til en spesiell type roman. Klikk på lenken. Klikk på 'litterære sjangre', i kategori, nederst. Velg 'roman' i lista som kommer opp.

Du kan også forsøke deg på Store norske leksikon, for eksempel snl.no/roman

Ett av google-treffene over, er allerede en oppgave som er ferdig skrevet. Vær forsiktig med å kopiere denne helt eller delvis - konsekvensene av plagiat (no.wikipedia.org/wiki/Plagiat) og/eller forsøk på fusk er nokså vidtrekkende.
Kommentarer:

kommenterte:

Det er bare noen få som hjelper ungdommen med lekser her på Guru. Du er jo den som virkelig hjelper dem. Kanskje en ny kategori burde se dagens lys : Zarn leksehjelp .

kommenterte:

Hehe. Kanskje jeg kan få copyright på det, få en funky intro a la A-team, og så deler jeg alt overskuddet broderlig med deg :-)

svarte:

Dette lukter skoleoppgave. En skulle nesten tro at dette var gjennomgått nøye igjennom semesteret, noe er selforklarende men noe kan du finne om du søker på nettet eller ser igjennom det stoffet du har fått utlevert. Lykke til!
Skriv et svar til spørsmålet...