Aktivitetsarmbånd

Withings’ nye aktivitets­armbånd har 20 dagers batteritid

Originalen fra 2013 får endelig en oppfølger.

PULSE HR: Withings lanserer et nytt aktivitetsarmbånd, Pulse HR, etter bruddet med Nokia. Foto: Withings
PULSE HR: Withings lanserer et nytt aktivitetsarmbånd, Pulse HR, etter bruddet med Nokia. Foto: Withings Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For to måneder siden lanserte franske Withings sin første smartklokke, Steel HR, etter skilsmissen med Nokia. Nå følger de opp med lanseringen av et nytt aktivitetsarmbånd.

Pulse HR, en oppfølger til Pulse fra 2013, er navnet på det nye armbåndet som kommer med en lovnad om 20 dagers batteritid. Det må sies å være imponerende om Pulse HR faktisk holder det gående så lenge, og faktisk mye bedre enn hva for eksempel Fitbit Charge 3 og Polar A370 leverer, for å nevne noen av de nærmeste konkurrentene.

Aktivitetsarmbåndet er utformet i stålkasse som er forsterket med polykarbonat utstyrt med en OLED-skjerm. Denne viser informasjon om aktivitet, daglig mål, hjerterytme, varsler fra smarttelefonen – som meldinger, anrop, e-post, kalenderhendelser med mer – og kaloriforbrenning. Reimen er i silikon og er utbyttbar.

Sporer søvn og trening

På treningsfronten kan Pulse HR automatisk spore 10 ulike aktiviteter, men man kan også velge mellom 30 ulike – alt fra løping og skigåing til boksing og yoga – manuelt. Armbåndet har ikke innebygget GPS, men man kan bruke en tilkoblet smarttelefon slik at man kan se ting som distanse, hastighet og høydeforskjell.

Man kan også svømme med den, aktivitetsarmbåndet er vanntett ned til 50 meter, forteller Withings på sine hjemmesider.

Videre har Pulse HR også støtte for søvnregistrering. Den sporer ting som søvnmønster og hvor lenge man sover, og kan vekke brukeren på det som anses som det optimale tidspunktet basert på søvnsyklusen.

Prisen for Withings Pulse HR ligger på 129,95 dollar, 1.100 kroner med dagens valutakurs, og den blir tilgjengelig 5. desember i USA. Dessverre har ikke Withings annonsert noe om en eventuell norgeslansering.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!