<strong>KINDEREGG: </strong>Ettbensstativet som hjelper deg med lys, foto og å gå på do.  Foto: alitedesigns.com
KINDEREGG: Ettbensstativet som hjelper deg med lys, foto og å gå på do. Foto: alitedesigns.comVis mer

Twig Pod Kit gjør tre ting.

Genialt eller idiotisk?

Sliter du med å holde kameraet stødig når du er i naturen? Savner du noe som du kan henge lykten din på? Må du ofte gjøre nummer to og savner en dorullholder i villmarken? Føler du at dette handler om deg, er det nå kommet et produkt som hjelper deg med alle disse tre problemene. Hils på Twig Pod Kit.

Les: Lykten som lader for deg i naturen

Det ultimate campingtilbehøret?

Produsenten Alitedesigens kaller dette «det ultimate campingtilbehøret», som sikkert høres noe voldsomt ut i manges ører. Hva er det du så får? Jo, det er et sammenleggbart ettbensstativ som har tre ting du kan sette på den:

Et kuleledd for å montere kamera, en lyktholder og en dorullholder. Du kobler det opp etter dine behov og putter alt pent tilbake i en liten sekk når du er ferdig. Pris er 240 kr. pluss frakt. Dessverre kan den foreløpig ikke bestilles til Europa, men den gode nyheten er at dette er noe Alitedesigns jobber med å endre.

Her ser du hvordan det fungerer i praksis:

Foto: alitedesigns.com
Foto: alitedesigns.com
Foto: alitedesigns.com
Foto: alitedesigns.com


Fint å ha med på tur: Denne lader alt som bruker USB

Når du må skikkelig på do

Mange er jo opptatt av å ta skrytebilder av seg selv i naturen, og hvis du er alene må du jo ta en «selfie», som ofte blir mindre vellykket enn man skulle tro. Da er denne fin å ha. Og en lykt litt oppe i høyden sprer dessuten lyset bedre når det blir mørkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og ikke minst: Alle som har gått på do i skogen vet hvor utrolig vanskelig det er nå du kommer til det partiet hvor du skal avslutte seansen. Da er det fint med en dorullholder så du isteden kan konsentrere deg om å holde balansen.

Men hva skjer når du ser et rovdyr og vil gjerne ta et stødig bilde, men må sinnssykt på do? Vel, det må du nesten finne ut av selv.

Les også: Flasken du kan fiske med

Alt om villmark