<strong>HJELP!</strong> Dette er synet som skal motivere deg når du løper.  Foto: Raceyourself.com
HJELP! Dette er synet som skal motivere deg når du løper. Foto: Raceyourself.comVis mer

Trene-app til Google Glass

Race Yourself gjør løpingen morsommere – og skumlere.

Kommer Google Glass til å gjøre oss om til en gjeng med hjernevaskede Google-zombier som går rundt i de eiendommelige brillene mens vi dulter inn i lyktestolper fordi vi prøvde å maile et bilde av en morsom hund vi nettopp møtte?

Det vi vet er at brillene ennå ikke er ute og sannsynligvis ikke kommer før neste år, og at betatesterne, som har betalt rundt 8.000 kroner for brillene, gjør seg bemerket på nettet.

Det er nesten så det er blitt irriterende å lese om de brillene svært få har, men som alle har lyst til å prøve.

Lurer du på hva som er vitsen med de nye dingsene? DinSide har testet smartklokka Pebble, og lurer på det samme ...

Motiveres

Og lysten ble ikke mindre når vi leste om den kommende appen Race Yourself. Dette er en trene-app litt utenom det vanlige, som også gir alle relevante trenedata som hastighet, lengde, tid, puls og kalorier brent. Forskjellen er at du skal motiveres av det du får projektisert på netthinnen.

Og i motsetning til Goji Play, skal du her trene og «spille» utendørs.

Se reklamevideoen her:

Løp fra kampesteinen

For blant de rundt 30 minispillene, kan du velge om du vil løpe med en horde av zombier etter deg, litt som i appen Zombies, run!, bare mye morsommere. Eller hva med å løpe fra en diger kampestein som kommer rullende bak deg. Ganske motiverende, skulle vi tro, spesielt siden utviklerne har knyttet flere av spillene opp mot pulsen din.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nybegynner? Velg riktig pulsklokke

Mange av spillene vil altså dreie seg om løping, hvor du kan løpe mot egne tider, mot virtuelle felt eller venner som løper samtidig.

Her hva du vil se når du trener (bortsett fra damen):

Foto: Raceyourself.com
Foto: Raceyourself.com


Rykk fra hovedfeltet i Tour de France

Men spillene begrenser seg ikke bare til løping. Du kan også sveve mellom virtuelle ringer når du hopper fallskjerm (en tv-spill-klassiker mange vil kjenne igjen) eller sykle mot hovedfeltet i Tour de France.

Release Yourself er i betatesting-fasen, og vil slippes når Google Glass kommer på markedet. Som skjer kanskje allerede i år...

Les mer om: Google Glass, trening og treningsapper