<strong>EN ANNEN JAKTOPPLEVELSE: </strong>Kunne du tenke deg å jakte på denne måten? Foto: Cogburnoutdoors.com
EN ANNEN JAKTOPPLEVELSE: Kunne du tenke deg å jakte på denne måten? Foto: Cogburnoutdoors.comVis mer

Tjukkassykkelen for jakt

Kamuflasjesykkelen med plass til bue, rifle og fiskestang.

Aner vi en ny trend? For ikke lenge siden skrev DinSide om en el-sykkel med tjukkashjul som du kan bruke på jakt, og om ikke lenge slipper det Minnesota-baserte villmarksfirmaet Cogburn Outdoors jaktsykkelen Cogburn CB4 Realtree AP Xtra All Terrain Hunting Bike.

Les: Er dette jegernes drømmesofa?

Raskere på post

Sykkel på jakt har ikke vært det mest vanlige synet i norske skoger, men produsenten hevder at denne sykkelen kommer til å endre jaktindustrien. Med sykkelen vil du komme deg raskere på post og dermed ikke etterlate deg så mye lukt i terrenget. Så det er sagt: Det er ikke meningen at du skal jakte selve sykkelen.

TESTTUR: Den kjente amerikanske jegeren John Dudley var begeistret for at sykkelen gjorde jakten "ultrastille, luktfri og at man kommer seg overalt."    Foto: Cogburnoutdoors.com
TESTTUR: Den kjente amerikanske jegeren John Dudley var begeistret for at sykkelen gjorde jakten "ultrastille, luktfri og at man kommer seg overalt." Foto: Cogburnoutdoors.com Vis mer


Tips: Dette skal du gjøre når du møter rovdyr

Kamuflasje

Sykkelen har 3.8-tommers tjukkashjul og rammen er spraymalt med kamuflasje-farger så du ikke skal bli oppdaget på post. Du har mulighet for å kjøpe et stativ til å feste utstyr foran eller bak på sykkelen, samt en slire for rifle eller fiskestang. Vær obs på at dette er ekstrautstyr som ikke følger med sykkelen.

Les ogs: Hva kan du om norsk natur og jakt?

Kun tilgjengelig i USA

Jaktsykkelen blir kun tilgjengelig i sportsbutikkene til Scheels til rundt 13.500 kr., så du får håpe på at noen norske importører tør å ta sjansen på dette produktet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her kan du se reklamen:

Introducing Cogburn Outdoors from Cogburn on Vimeo.

Alt om villmark fra DinSide