<STRONG>ET GRØNT VIDUNDER: </STRONG> Har du denne og en sykkel, har du alt du trenger for en tur i det fri.  Foto: Produsent
ET GRØNT VIDUNDER: Har du denne og en sykkel, har du alt du trenger for en tur i det fri. Foto: ProdusentVis mer

Sykkelvesken som skjuler en smart hemmelighet

Er du sykkelentusiast og liker å spise i det fri? Dette er din drømmedings.

Dessverre er det bare en prototype, men noe sier oss at den nederlandske designeren Jeriël Bobbe hos Bloom Design får sitt moderne pikniksett ut til massene en vakker sommerdag.

Sjekk også "Ikea-sykkelen" som du bygger selv

Forvandling

«Springtime», som kurven er døpt, er en kombinasjon av sykkelveske og pikniksett, med stoler og bord som utfoldes etter at du har tatt av dem sykkelen. Du har mat, bestikk og tallerkener i de to sideveskene, og når du åpner dem forvandles de til to stoler.

Grilling? Ikke bruk marinaden i sausen!

Ikke romantisk

Den sentrale enheten av tre som holder de to sykkelveskene sammen, foldes ut, og voilà, så har du et frekt lite piknikbord til din disposisjon.

Det er lite, og det er heller ikke så romantisk som mange kanskje skulle ønske seg, men det er uansett veldig praktisk. Og ikke minst Instagram-vennlig.

Pikniksettets ulike deler. Foto: Produsent
Den festes enkelt på sykkelen. Foto: Produsent
Pent er det også. Foto: Produsent
Fra sykkelveske til fullt pikniksett. Foto: Produsent
Sidelommene blir til to stoler. Noe sier oss at den ikke vil tåle allverdens med kroppsvekt. Foto: Produsent

Se hvordan den funker i praksis:

Alt om sykkel fra DinSide

Mer smått

Piknikdesignen er ikke den eneste smarte store lille løsningen vi har sett for deg som skal på tur. Sjekk for eksempel vår test av den sammenleggbare el-sykkelen og sykkelhjelmen Pango som også er sammenleggbar. Noen av de lure grillspydene vi har sett, er også lite plasskrevende, mens andre bare er lure.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dropper du sykkelen, bør du se på denne: Benkeplassen du bærer med deg. Aldri mer behov for å lete etter et ledig sete i parken ...

Vil du heller holde pikniken hjemme, men sliter med plassproblemer, kan du sjekke den lure Hot-Pot BBQ som ikke bare er en grill.