Sykkelen du kan legge sammen og gjøre om til trillekoffert

Den italienske prototypen Sada skiller seg ut.

KOMPAKT: Når du bretter sykkelen sammen, blir den omtrent på en størrelse med en paraply, dog uten hjulene. Så pakker du ned rammen og hjulene i en tilhørende ryggsekk som også kan gjøres om til en trillekoffert.   Foto: SADABIKE.IT
KOMPAKT: Når du bretter sykkelen sammen, blir den omtrent på en størrelse med en paraply, dog uten hjulene. Så pakker du ned rammen og hjulene i en tilhørende ryggsekk som også kan gjøres om til en trillekoffert. Foto: SADABIKE.IT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tanken bak den italienske sykkelen Sada, er å ønsket om å lage en sammenleggbar sykkel som ikke skal gå på bekostning av størrelsen på rammen og hjulene (26-tommer).

Sykkelen er på protoype-stadiet, og har verken eiker eller nav. Hjulene er nemlig festet til rammen med en slags skrutvinge.

Er dette den perfekte bysykkel?

Trillekoffert

Det gjør at du kan legge sykkelen i en tilhørende ryggsekk, etter at du har dyttet settet fremover og klappet sykkelen sammen. Hjulene fyller ut ryggsekken så du også kan få plass til andre ting som for eksempel bøker.

Men du kan også bruke ryggsekken som en trillekoffert, hvor sykkelhjulene vil fungere som kofferthjul. Smart - hvis det fungerer i praksis.

Denne elsykkelen kan du legge sammen

Den italienske grunderen Gianluca Sada søker for øyeblikket investorer for å realisere prosjektet.

Se den i bruk her:

Og her har du flere bilder:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer