Svømmebriller som også skal være enkle å bruke for barn. Foto: Produktbilder
Svømmebriller som også skal være enkle å bruke for barn. Foto: ProduktbilderVis mer

Svømmebrillene ungene dine vil elske

Og dermed vil du sikkert like dem du også.

Unger elsker å svømme, men det å finne et par svømmebriller som sitter godt kan være en utfordring.

Min erfaring har i vært fall vært at de sjelden kommer så tett på at vannet holdes ute, uten at de ikke også sitter så stramt at ungene omtrent får gnagsår rundt øynene.

Det er ingen heldig kombinasjon, og Frogglez kan i så måte være verdt et forsøk.

Lagd for barn

Frogglez lover i hvert fall å holde vannet ute, samtidig som brillene sitter skånsomt mot ansiktet. Hemmeligheten skal være den myke festeanordningen som holder seg på plass selv når den ikke er så stram at du ikke får røde merker i huden. Festenanordningen skal også være så enkel at selv de aller minste får brillene av og på uten problemer, og selv om produktvideoen under selvsagt er overdreven, ser det i hvert fall lovende ut.


Frogglez er laget for barn mellom to og seks år, og kommer i dag i to ulike størrelser (etter hodemål), i tillegg til ulike farger. Per dags dato fås de i blå, rosa eller grønne. Det jobbes også med modeller for 10-åringer og voksne, men de er foreløpig ikke sluppet.

Prisen er det heller ikke noe å si på, de ligger på Amazon for rundt 25 dollar, og tilbakemeldingene fra de aller fleste kundene ser så langt svært gode ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Foto: Produktbilder
Svømmebriller som også skal være enkle å bruke for barn. Foto: Produktbilder