<strong><strong>HEFTIGE RABATTER:</strong></strong> Vel og merke hvis velger å stole på alle førprisene.  Foto: Thomas Strzelecki
HEFTIGE RABATTER: Vel og merke hvis velger å stole på alle førprisene. Foto: Thomas Strzelecki Vis mer

Svært gunstig å kjøpe sykkel nå

Enormt mye å spare i alle prisklasser. Men stoler du på førprisene?

Publisert
Sist oppdatert

– Det spesielle med årets sykkelsalg, er at det kommer en ny standard neste år. 26-tommere forsvinner i stor grad, spesielt på high-end-sykler, og blir ertstattet av 27 1/2-tommmere, forteller Magnus Smukkestad, avdelingsleder for ski og sykkel hos InterSport i Oslo sentrum.

InterSport

InterSport kjører et sykkelsalg som varer ut uken, hvor du kan få mellom 40 og 60 prosent rabatt på alle typer sykler i alle prisnivåer. Han trekker spesielt frem alle Air-syklene til terreng og landevei som du får med 60 prosent rabatt, samt en rekke Nakamura-sykler til svært gunstige priser.

G-Sport

Hos G-Sport rett ved siden av lokalene til DinSide i Oslo, er alle syklene i butikken satt ned med 40 prosent, og du kan blant annet få en Apex T29.4, 29-tommers-versjonen av Terrengsykkel-testvinneren, til 7.199 kroner, satt ned fra 11.999 kroner.

Se bilder fra de forskjellige butikkene her:

Oslo Sportslager

Hos denne populære fagbutikken i Oslo, har de fortsatt alle typer sykler til salgs, og også her kan du få 20.000 kroners avslag på mange high end-sykler. Reidar Hellehaugen viser frem en fulldempet Scott Spark 900 Premium-terrengsykkel satt ned fra 67.999 kroner til 45.999 kroner, mens flere nok vil være interessert i å gå for en Everst Renegade-terrengsykkel til 4.999 kroner, satt ned fra 7.999 kroner.

Sport-1

Da vi besøkte butikken i Oslo sentrum hadde de 40 prosent på alle sykler over 5.000 kroner, og 50 prosent på alle sykler over 10.000 kroner. Den sykkelansvarlige vi snakket med trakk spesielt frem terrengsykkelen Merida O.Nine Team til 24.999 kroner som et spesielt godt kjøp, satt ned fra 49.999 kroner. Dette er sykkelen Gunn-Rita Dahle blant annet har brukt.

XXL

DinSide besøkte både sportskjedegigantens utsalg på Alna på Oslo øst og butikken i Oslo sentrum. På Alna var det et lite ryddesjau, mens det i sentrum bare var noe få sykler på salg. En ansatt fortalte at de ikke har så mye salg på slutten av sesongen da kjører lave priser hele året.

Det er uansett nå du kan gjøre et sykkelkupp, uavhengig hvilken type sykkel du er på utkikk etter og uansett hvilken prisklasse du kan tenke deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer