<strong>REGULER VARMEN: </strong>Ved å åpne og lukke lokket på grillelementet, kan du kontrollere varmen.  Foto: BioLite
REGULER VARMEN: Ved å åpne og lukke lokket på grillelementet, kan du kontrollere varmen. Foto: BioLiteVis mer

Snart det ultimate villlmarkstilbehøret?

Bål, lading, grilling og koking i ett.

Vi har tidligere omtalt den miljøvennlige, bærbare og teknologiske vedovnen BioLite Campstove. Den gir bål kun ved bruk av noen pinner, og dermed energi til å lade mobiltelefoner og CampStovens vifte. Produktet har høstet mye anerkjennelse og vunnet en rekke priser, og nå utvider BioLite sortimentet.

Les: Noen smarte kniver du ka ta med på turen

Enkel og effektiv

Tidligere i år slapp de tilbehøret BioLite Portable Grill, som du enkelt setter oppå CampStoven. Den består av fire deler: Grillelementet med utfoldende ben, flammesprederen, grillristen og et lokk du også kan bruke som serveringsfat. Enkelt, praktisk og tilsynelatende effektivt.

ENKEL Å BRUKE: Her ser du grillristen og lokket/serveringsfatet nederst, og grillelementet og varmesprederen øverst.  Foto: BioLIte
ENKEL Å BRUKE: Her ser du grillristen og lokket/serveringsfatet nederst, og grillelementet og varmesprederen øverst. Foto: BioLIte Vis mer


Flere måte å kontrollere varmen på

Produsenten anbefaler at du setter CampStovens vifte på lavt nivå for å få best grill-resultat. Du kan også kontrollere varmen ved å åpne eller lukke lokket på grillen rett under CampStovens flammer. Lukker du det, sprer varmen seg utover grillen. Du bruker det samme lokket til å fylle på mer brensel. Det er naturligvis varmest nærmest lokket, mens ytterkantene av grillen har medium varme.

Les også: En vannflaske utenom det vanlige

Her ser du den i aksjon:

BioLite Portable Grill from Adam Freelander on Vimeo.


Tredje tilbehør på vei

Men det stopper ikke der. Til høsten kommer BioLite med sitt tredje tilbehør til Campstoven, vannkokeren KettlePot, som du fiffig nok kan plassere CampStoven inni for å spare plass på turen. De reklamerer for at den «heller som en kjele, koker som en gryte». Også denne setter du rett på CampStoven, og løfter den av ved å dra ut håndtaket.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Teltet du trenger til sykkelcamping

DinSide planlegger å teste CampStoven og dens to tilhørende produkter når KettlePoten slippes en gang ut på høsten. Har du lyst på CampStoven og grilltilbehøret er den tilgjengelig i Norge for rundt 3.000 kr.


SPARER PLASS: Til venstre ser du at CampStoven får plass inni KettlePoten.  Foto: BioLite
SPARER PLASS: Til venstre ser du at CampStoven får plass inni KettlePoten. Foto: BioLite Vis mer