<strong>NOE DU TRENGER? </strong>Sidespeilet hjelper deg å oppdage en bilist som kommer bakfra lenge før han snidder deg under forbikjøringen.  Foto: RearViz.com
NOE DU TRENGER? Sidespeilet hjelper deg å oppdage en bilist som kommer bakfra lenge før han snidder deg under forbikjøringen. Foto: RearViz.comVis mer

Sidespeil for syklisten

Se bilen som kommer bakfra uten å måtte snu deg.

At det er litt dårlig stemning mellom syklister og bilister her til lands er ikke noen hemmelighet. Og en gjenganger blant syklistene er at bilistene kommer bakfra og passerer altfor tett inntil syklisten.

Det kan det bli en slutt på nå.

Les: Sykkelen som sykler baklengs

Oppdag hissigproppen

Vel, kanskje ikke. Men du som syklist kan i det minste bli mer obs på at det kommer en hissigpropp bakfra som drømmer om å meie deg ned. Det australske firmaet RearViz har laget et sidespeil du kan feste på armen for å kunne følge med på hva som skjer bak deg.

Les også: Krigen mellom fotgjengere og syklister

Unngå å miste balansen

De vanntette sidespeilene kommer i to størrelser, en for håndleddet og en for armen, samt i en haug med smått unødvendige farger. Konveksspeilet gir deg en større synsvinkel av all djevelskapen som kommer bakfra, så du slipper å snu deg og dermed miste både balansen og oversikten over hva som skjer foran deg.

Problemet er kanskje at du begynner å kikke vel mye på speilet.

Les også: Hva er det sykkelentusiastene ikke klarer seg uten

Priser fra rundt 180 kroner pluss 90 kroner i frakt. De sender til Norge.

Her ser du den i aksjon:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alt om sykkel fra DinSide