<strong>BEHAGELIG:</strong> Komforten ser det ikke ut til å være noe utsette på. Og nei, seng følger ikke med.  Foto: Barebonesliving.com
BEHAGELIG: Komforten ser det ikke ut til å være noe utsette på. Og nei, seng følger ikke med. Foto: Barebonesliving.comVis mer

Safariteltet med mye plass

For deg som planlegger å bo ute lenge.

Du har trange firesesongstelt som tåler alt, men så var dette med komforten, da. Å ligge tett inntill en skjeggete kompis som lukter ertesuppe og fisk er ikke alles drøm.

Noen liker det mer glamorøst ute i naturen, også kjent som glamping. Da kan dette safariteltet fra amerikanske Barebones være det som putter glamouren i campinglivet ditt.

Vi har testet glamping i Danmark

Flere bilder her:

Foto: Barebonesliving.com
Foto: Barebonesliving.com
Foto: Barebonesliving.com


Se også: Tre telt du ikke har sett maken til

Tåler juling

Teltet er drøye 11 kvadratmeter stort, holdes oppreist av solid aluminium, og er dekket med nylon og har et vanntett Cordura-skall og gulv. Rundt 8-10 mennesker kan sove og stå oppreist i teltet, som skal tåle grundig bank fra naturens side.

Men det beste er sikkert bare å ta med sin bedre halvdel på en romantisk weekend.

Det blir mye å ta med

Pris? Rundt 12.000 kroner. Fraktkostnader må du avtale med selskapet. Og husk at staten også skal ha sitt, da er vi fort oppe i 15.000 kroner og oppover.

Dessuten: Du må fylle opp teltet med både madrass og stoler og slikt, og da blir det til slutt veldig mye å frakte med seg. Så det er kanskje like greit å gå for det trange firesesongsteltet og et par soveposer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Og gjør du det riktig, kan også den teltturen blir riktig så behagelig.

Alt om telt fra DinSide