<strong><b>NETTBASERT TRENING:</strong></b> Flere aktører tilbyr treningstimer via internett, nå også Sats Elixia. Foto: BERIT B. NJARGA
NETTBASERT TRENING: Flere aktører tilbyr treningstimer via internett, nå også Sats Elixia. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer

Prøve trening på nett?

Nå ønsker bransjen at du skal trene hjemme foran skjermen.

Publisert
Sist oppdatert

At det blir fullt på treningssentrene i januar, er ingen myte, ikke minst om du bor i noe tettbygde strøk.

Kanskje er dette noe av bakgrunnen til at selv den store aktøren Sats Elixia, i tillegg til flere mindre aktører, tilbyr treningstimer via internett.

I januar lanserte Sats Elixia såkalt online trening til sine kunder.

- Det er ingen tvil om at vi ønsker oss medlemmer som er aktive. Derfor må vi henge med på kundene sine bevegelser. Nå kan kundene våre trene også når de er på jobbreiser eller ferie, sier Kine Stensrud i Sats Elixia til Dinside.

LES OGSÅ: Dette er det beste aktivitetsarmbåndet

Kun for medlemmer

Per i dag er det nye online-tilbudet fra Sats Elixia kun inkludert for alle deres medlemmer. Om det vil være mulig å kjøpe tilgang til tjenesten hvis man ikke er medlem, skal de se nærmere på.

- Vi kommer til å se på det når vi er ferdige med lanseringen, forteller Stensrud.

Hun mener terskelen for å komme seg på treningssenteret seinere, vil være lavere hvis man først får testet ut timene hjemme i sin egen stue.

- For noen er det litt skummelt å dra på timer uten å vite helt hva de går til. Online trening kan være en god inngang til å komme i gang, mener hun.

<b>HJEMMEYOGA?</b> Kanskje ser det ikke akkurat sånn ut når du trener, men Yoga er blant treningsformene du kan prøve via de nettbaserte tilbudene. Foto: SATS
HJEMMEYOGA? Kanskje ser det ikke akkurat sånn ut når du trener, men Yoga er blant treningsformene du kan prøve via de nettbaserte tilbudene. Foto: SATS Vis mer


Så langt kan medlemmene velge mellom 17 ulike programmer, hvor det er snakk om alt fra kondisjonstrening til yoga til mammatrening. Det vil jevnlig komme nye programmer på nett, så ifølge Stensrud vil du ikke kunne gå lei av timene som er tilgjengelig.

LES OGSÅ: Slik løper du ute hele året

Her kan du også trene online

Det fins også andre, internettbaserte treningsmuligheter. To av disse er webtrening.no og livegym.no.

Her betaler du henholdsvis 79 og 50 kroner i måneden, og trener hjemme fra din egen stue, uten tilknytning til et fysisk treningssenter.

På webtrening.no velger du blant ferdiginnspilte videoer med treningstimer, mens livegym.no tilbyr nye treningstimer hver dag, hvor det er snakk om direkte innspillinger.

Er du usikker på om det å trene via internett er noe for deg, vil Dinside komme tilbake med en test av disse online treningsløsningene.

LES OGSÅ: 5 smarte ting et aktivitetsarmbånd kan gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer