<strong>SOLID: </strong>Tyske Moto Bicycles har høstet god omtale for sine pedaler ment for urbant bruk, samt en Eurobike Award Winner-pris fra i år.   Foto: Motobicycles.com
SOLID: Tyske Moto Bicycles har høstet god omtale for sine pedaler ment for urbant bruk, samt en Eurobike Award Winner-pris fra i år. Foto: Motobicycles.comVis mer

Pedaler med antiskli

Fornuftig tilbehør for bysyklistene?

Terreng- og landeveissykkelfolket sverger som regel til klikksystemer som gjør at de er limt til pedalen. Men det fungerer ikke for bysyklister som rett som det er må sette føttene nedi asfalten, for eksempel for rødt lys eller fordi en drosje bråsvinger til venstre rett foran dem.

Viktig regelendring: Nå må bilene vike om sykkel eller fotgjenger skal rett frem

Og er du blant dem som bruker finsko når det regner og har opplevd å skli av pedalen og fått den midt i skinnleggen? Ja, det gjør vondt. Kjenner du deg igjen? Vel, les videre.

Bedre og sikrere tråkk

De tyske pedalene Moto Urban Pedals er rettet mot akkurat denne målgruppen, og produsenten lover deg både mer effektive og sikrere tråkk – i tillegg til at pedalene ser flotte ut.

Bysyklist? Da er kanskje disse el-mopedene noe for deg

Firmaet Moto Bicycles lover at selv de glatteste lærsålene ikke skal skli av til tross for regnvær.

Grunnlegger Alireza Barjesteh sier til DinSide at de til og med vil funke på høye hæler, og at de selger like mange produkter til kvinner som menn.

Se flere bilder av Moto Pedal her:

Foto: Motobicycles.com
Foto: Motobicycles.com
Foto: Motobicycles.com
Foto: Motobicycles.com


Bytt teipen

Pedalen lages ved å legge flere lag oppå hverandre av forskjellige materialer. Selve antiskli-teipen kan erstattes på fem minutter ettersom den slites ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvor gjør du av sykkelhjelmen? Dette danske produktet løser det problemet

Pedalene veier 320 gram, er 15 mm tykke og pedalakslingen kan justeres fem millimeter i lengden. Du får med to pedaler, to klistremerker (!) og fire ekstra antiskli-teiper i pakken som vil koste deg rundt 1.300 (frakt inkludert).

Med tillegg norsk moms ender du på cirka 1.600 kroner.

Som er dyrt.

Alt om sykkel fra DinSide